resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3810
    kim bu konuda bir şey yapmayı düşünür bilmiyorum ama kaptanlıktan alınıp, yerine ilk 11 oynayacağı garanti bir adamın kaptanlığa getirilmesi gerekiyor. dünyada bunun kaç tane örneği var arkadaş? sabri niye kaldırıyor kupayı, sabri niye ortayı alıyor?

    sen bu kupa için ne verdin bu takıma sabri? geçen sene şampiyonluğun kazanılmasında, bu sene süper kupanın kazanılmasında o staddaki taraftar kadar katkın varsa hiçbir şey bilmiyorum.

    kupa niye senin ellerinde sabri? niye taraftara üçlü filan çektirip sempati toplamaya çalışıyorsun? niye 10 senedir futbolunu bir adım öteye götürmediğini, antrenmanlardan sonra çalışma huyun olmadığını, yan gelip yatarak para kazandığını ve bu konuda hiçbir bok yapmaya niyetli olmadığını saklamak için, galatasarayın parasını hiçbir şey yapmadan cebine indirdiğin için insanları başka başka yollardan etkilemeye çalışıyorsun sabri?.. ben galatasaray forması giymiş hiçbir futbolcuyu sevmemezlik dahi etmemeye uğraşıyorum, ancak bil ki sana beslediğim hisleri buraya yazamam ben sabri...

    ulan ilk 18'e giremeyen adam kaptan olur mu ya?! küfürü basmamak için zor tutuyorum kendimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın