• 326
    herkes maç sonunda ve anında yeterince galatasaray'ı ve cüneyt çakır'ı değerlendirdiği için ben de fenerbahçe'yi değerlendireyim tekrara düşmemek adına.

    volkan: talihsiz bir şekilde sakatlandı. ölsen üzülürüm ama spartak maçını ve ligdeki ilk 3 maçı falan kaçırsan sevinçten ağlarım. iyi kalecisin.

    mert: ısınmadan girmese de o hatayı yapardı, golden sonra yaşadığı konsantrasyon eksikliğini değerlendirebilirdik. bunun dışında kale boş kalmasın görevini yerine getirdi, amrabat'ın şutunda iyi yer tutmuştu.

    orhan: t a a r a b t'ın dediği fener fiyatını, verilen 3.5 milyonu düşündüm, bugünkü performansından sonra bir farklı mutlu oldum. çabukluk ve zeka anlamında ne emre ne amrabat'la başa çıkabildi. galatasaray adına önemli bir transfer olduğunu bize tekrar kanıtladı, maazallah alsaydık paramıza yazık olurmuş.

    bekir: emekleri için kendisine teşekkür edip sözleşmesini derhal 3 yıl uzatılmalı. gerekirse parasını biz ödeyelim, arada 2 3 maç iyi oynayıp milli takıma defans olsun. ne çabuk, ne akıllı, ne de yeteri kadar sağlam/güçlü. hayalimdeki fenerbahçe defansının vazgeçilmezi.

    egemen: mücadele anlamında yine ortalama üzerindeydi, kendisi hakkında diyecek başka bir sözüm yok.

    hasan ali: kendisi anladığım kadarıyla mesih, fenerbahçe'ye ve bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor. bindiriyorum, ortalarim kavisli, tam bir jordi alba klonuyum ama mantarım diyor adeta. abdullah avcı'nın değil benim hayallerimdeki fenerbahçe sol beki. başarılarının devamını dileyip özgür çek'i harcayıp 2 yıl sonra 3 milyon yuro + hasanali'nin hasan ali'si olma yolunda ilerlemesini ibretle izlemeye devam edileceğiz.

    mehmet topal: aslan parçası klasik şutunu deneyip taraftarı yine heyecanlandıran adam olmayı başardı, yaklaşık 20 milisaniye kadar. top çalmayı bile beceremedi bu maç. takdir ettim isteksizliğini. formasını selçuk şahin'e kaptıran adam olma yolunda kendisine başarılar diliyorum. 4 3 3te belki ama bu taktikte olmaz.

    baroni: canım belini nasıl bu kadar ince tutabiliyorsun yhaa? ben zuptro diyetle hiçbir şey yapamadım. eboue sağolsun bacım. şutu var, günündeyse tehlikeli adam ama rekabet yaratamaz.

    caner: bizdeki atletico maçında yaptığın yavsaklik unutulmamıştı, gönlümüzü mü kazanmaya çalıştın o aptal hareketle? teşekkürler pembe cantli çocuk, el bombası ol böyle ki arada anadolu takımına arada fener'e patla.

    topuz: 10 milyon yuroluk pancar motoru.

    alex: bugün bir alex değildi.

    kuyt: çubuklu giyince karakter oturmuş. kötü transfer bizim adımıza, zorladı oyun yapısıyla. hayalindeki golü attı, panpasi van persie de gelse bugün ağlamaya mahkumdu. nerede oynarsa oynasın, sow/alex/krasic'ten birini yedek bırakıp aslında bize çalışabilir.

    aykut: şike kanıtlanırsa bırakırım diyordu, bırakmasın. verelim parası neyse, orada kalsın. bu adamın hocalığı, seçimleri bile fener'in şike yaptığına kanıt. bu adamın takımı nasıl 18de 17 yapsın? en kısa zamanda 4 3 3e geçip alex'i yedeğe atması dileğiyle.

    krasic: ilk maç için amrabat diyenleri haklı çıkarttı ama adam yeni adım attı sahaya, göreceğiz.

    sow: bi niang değil ama iyi oyuncu, aykut kocaman kendisi için büyük şans. yeni semih şentürk olmak onun elinde.

    edit: koca bi smile was here. bir de ironiler arasında ciddiye alınmasın tabii ki mesih hasan ali'yi jordi alba klonu olarak görmüyorum. aykut yıldırım'a gönderme yapmıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın