• 324
    oncelikle bir seye nasil baslarsan oyle gider dusturundan yola cikarak hayirli olsun demek istedigim mactir efendim . oyuncu performanslarini nacizane yorumlamam da su sekilde olacaktir mac hakkinda :

    muslera : cok guveniyorum ona cok . yedigi 2 gol var bugun ama ikisinde de yapabileceginin en iyisini yapmistir . adamlarin zaten oyle bi bali var ki , yine bizimkilerin kicina basina carpan top kaleye yonleniyor , zaten goller disinda fener kaleye gelebildi mi ben pek hatirlamiyorum .

    eboue : kara tren resmen , bi savunmada , bi hucumda , devamli calisti bu macta , fenerli oyunculari da pazara yollamayi da iyi aliskanlik edindi ha , bu sefer magdur bonus kafa baroni .

    semih kaya : sarisin kurdumuz o bizim , her mactan sonra , allaha sukrediyorum seni bize bagisladigi icin be cocuk .

    dany : sabretmek lazim onun icin , hala oturmadi takima , ama iyi sinyaller veriyor , ha bi de benim gordugum kadariyla , ozguven konusunda asiri dalgali bir performansi var , bazen tedirgin bir sekilde , defanstan topu uzaklastirmak icin gec kaliyor , bazense 10 kisiyken topla ileri cikip savunmayi bos birakiyor.

    hakan balta : gunun kaptani , ve gunun hakedeni bence , ona alternatif aranabilir ama bu hakan baltayi su anda kolay kolay kimse kesemez .

    hamit altintop : hadi be oglum , biraz daha kendini goster demek istiyorum kendisine , olcak elbet hamit bu , ama elini cabuk tut be oglum , cok bekletme bizi , bak biz biraz sabirsiziz burada sozlukce , aninda tefe koyariz seni he , keske fenere gitseydin bile deriz , yani derler bu sozlukte ...

    selcuk inan : onun hakkinda soylenecek pek de bir sey yok , istatistikcileri bu sene yine cok yoracak . 1 gol , 2 asistle basladi yine aslan parcasi !

    engin baytar : su anda karsisina gecebilsem , ve konusabilsem tek soru sorardim heralde : neden be engin abi ?

    emre colak : hay aslanim benim , hay kocum benim , heyt bee suna bak , oyundan ciktigi ana kadar , maci izledigim ortamda surekli hakkinda duyduklarim bunlar , daha ne olsun ?

    johan elmander : ulu johan, umutla bir araya gelince olumcul bi pres yapiyolar ki, bunu da daha macin 10. dakikasinda bekirin yaptigi hatayla gormus olduk , yalniz bugun kacirdigi pozisyonda ah bi acele etmeyip topu once sola cekseydik bence maci cok onceden koparmistik

    umut bulut : her gecen gun beni utandiriyor , hic istememistim transferini ama , o kosular , o gol vuruslari teker teker beni mest ediyor , bugunun yildiziydi , daha cok canlar yakacak bu sene , ayrica fenere de golunu cakip has galatasarayli da olmus bulunmaktadir .

    amrabat : acildikca guzellesiyor bu adam , ona yapilan yatirimi karsilayacak galiba ,oyuna girip topu 10 kisiyken ileride tutmamizda cok etkili oldu , devam boyle amrabat .

    aydin : yine soldan gelen top ve yine kaleciye nisanladi , konyadaki golden sonra aklima bir de bu tur pozisyonlarla kaziniyosun be arkadasim , birini de gole cevir be aydin.

    necati : iyi zaman gecirdi denebilir anca :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın