resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7505
    kendisi hakkında sayısız olumsuz eleştirim var. kendisini istemediğimde bir gerçek. ama tüm bunların yanında galatasarayın içinden çıkmış, galatasarayın yetiştirdiği bir futbolcu olduğuda bir gerçek.

    gelmeyi çok istiyorsa buyursun gelsin. bonservisini bilmemnesini ayarlasın, 66 numaralı formasını giysin, kaptanlığı aklından bile geçirmesin, hepsinden önemlisi sıradan bir galatasaray futbolcusu olduğunu, takımda yerinin garanti olmadığını bilerek gelsin. emreyle, aydınla, yektayla, amrabatla rekabete girmesi gerektiğini, ne yönetimin ne teknik heyetin ne de taraftarının kötüde oynasa sahada bir yıldız oyuncu bulunsun diye beş karış suratını çekmek zorunda olmadığını bilsin.

    arda buraya bir mahcubiyetle gelirse kendini yeniden kanıtlamak isteyecek karakterde bir futbolcudur. bu hem ardaya hem bize fayda sağlar.

    ama arda buraya sadece sinem kobal istiyor diye gelirse kendini futboluna vermezse çağlar birincinin durumuna düşebilir.

    kendisi bilir, bence problem yok. fenere gidip, emre abisi gibi şikecibaşının emirleriyle gevşek gevşek konuşup sinirlerimizi bozacağına gelsin, seçimi kendisi yapsın.

    yeniden 66 numaralı arda turan, ya da selçuk inan yada felipe melo olmakta; çağlar birinci, yiğit gökoğlan olmakta var bu işin sonunda.

    gelsin hangisini olmak istiyorsa olsun.

    taraftarda önden tepkili olacaktır ama zamanla affedecektir taraflar birbirini.

    servet çetini bile arenada bağrına basmış bir taraftar var bizde..
App Store'dan indirin Google Play'den alın