• 80
    türkiye liginde oynasa kümede kalmaya oynayacak vaslui bile 2 maçta da orta sahada fenerbahçeye üstünlük sağladı o yüzden bu maçta kilit nokta orta saha. ben yazılan ve düşünülen kadroların aksine orta sahada hamit-selçuk kanatlarda amrabat-emre'nin olmasını daha mantıklı buluyorum.

    çünkü son hazırlık maçında* selçuk çıktıktan sonra hamit ortaya geçti ve kanata göre daha faydalı oldu, en azından çizgiye sıkışmamış oldu ve daha özgür oynadı. hamit'in box to box oyununu oynayabileceğini de düşünürsek selçuk-hamit orta sahası daha mantıklı geliyor. fakat emre'nin yerine engin de olabilir ama engin'in sakatlık durumuna da bağlı bu.

    elmander-umut ikilisi zaten ayağı pek düzgün olmayan yobo, bekir, egemen kim oynarsa oynasın 3ünü de baskı kuracaktır geçen sene bu baskıdan kurtulmaları defansla hücüm arasında köprü görevini üstlenen emre belözoğlunun performansına bağlıydı, bu sezon onun yerine mehmet topal var ki m.topal'da en az yobo, bekir, egemen gibi ayağı yumuşak değil ve baskıyı kolayca yiyebilir.

    dikkat etmemiz gereken nokta durduk yere alex'in şapkadan tavşan çıkarması ve erken göreceğimiz kartlar ha tabi bide kuyt'un defansın arasına yaptığı koşulara dikkat etmemiz gerek çünkü hızlı olduğu kadar da güçlüde bir oyuncu.

    bütün bunları alt alta yazıktan sonra derbide favori olduğumuz apaçık orta da fakat futbol bu erken konuşmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın