• 118
    maçı stadda izledim ve şunu bir kere daha söylemem şart ki, ulaşım sorununa bir çözüm bulunmalı mutlaka. maçı 20 dk erken terkedenler bile oldu. 20 dk lan! e kızamazsın da, çekilmez çile çekiyoruz yeminle.

    ben takımı genel olarak beğendim, sezona hazır gözüktüler. sadece biraz daha form tutmalıyız ve bazı uyuym sorunları yaşandı, onları aşmalıyız. belki ilk maçlar biraz tökezleriz o kadar.

    gördüğüm en olumlu noktalar şunlardı: topa genelde hakim oluyoruz, lazio maçında da böyleydi. en güzeli ise, rakibe çok iyi basıyoruz. tabiri caizse nefes aldırmıyoruz. (bu konuda elmander ve eboue'yi özellikle alkışlamak lazım).

    olumsuz noktalar ise, dediğim gibi en başta, biraz uyum sorunu var gibi geldi bana ama zamanlı aşılır. sol kanat aksıyor. hakan balta'nın bindirmeleri şampiyonlar ligi için çok yetersiz ve yedeği de yok. gol yollarında da halen sıkıntı var. burak yılmaz biraz telaşlı gibime geldi, umarım toparlar.

    maçın benim için dört yıldızı var: dany, eboue, muslera, semih.

    bilhassa dany ve semih'e ayrıca değinmek lazım. semih geçen yılın da üstüne koymuş gözüktü. topu oyuna sokarken bir iki hata yaptı ancak müthiş atak kesiyor. affedersiniz, bi götüyle top kesmediği kaldı. dany de gitgide form tutuyor. teknik, topla arası iyi.

    çok ümitliyim sözlük, çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın