• 115
    mactaki futbolcu performanslarini tek tek yorumlamak gerekirse benim yorumlamam su sekilde olacak :

    muslera : her zamanki gibi guven verdi kalede , degajlari yine hayranlik uyandirdi ama bugun farkettigim kadariyla topu eline yaptigi degajlarinda aut vurusuna gore kat kat iyi .

    eboue : bugun cok aksadi ama yine de fatih terim ondan vazgecmeyecegini gosterdi en son oyundan onu aldi . bu arada sabriyi de silmis fatih terim galiba . ujfalusiyi aldi ebouenin yerine bugun oyuna son dakikalarda .

    semih kaya : nazar degmesin ama 40 yillik stoper gibi , cok guclenmis ve cok daha atik bir hale gelmis . yerden mudahelerde de artik bos gecmiyor .

    dany : genel olarak iyiydi ama bu adamin kontrolsuz mudaheleleri cok can yakabilir bu sene , gucunun farkinda degil gibi .

    hakan balta : alternatifi yok henuz . ortalama bi performans sergiledi , lazio macindaki gibi pek ileriye cikmadi .

    engin baytar : her zaman ondan faydalanacaktir imparator . bugun talihsiz bi sakatlik yasadi . umarim kotu bir durum yoktur .

    hamit altintop : ilk yari tutuktu , fakat zamanla takima isindikca hersey cok daha iyi olacak . ayrica bugun ortalarinda da pek isabetsizdi , umarim boyle devam etmez bu .

    selcuk inan : bugun pek oynamak istemedi gibi geldi bana . cok topu alayim dagitayim modunda degildi , bu gorevini daha cok emre`ye devretmis gibiydi bugun .

    emre colak : bence macin en iyisiydi bugun . selcuk`u yedekleyebilecek , onun gibi topu alip oyun kurabilecek bir oyuncu oldugunu bir kez daha gosterdi bugun .

    elmander : onsuz olmaz , bu kadar takim icin kosup didinen bir adam gelmedi bu zamana kadar bu takima bence. ya insan bu kadar isteyerek oynar . hele ilk yarida hic olmayacak bir pozisyonda tekmeye kafa sokarak ucarak kafa vurmasi bu istegin en buyuk gostergesiydi .

    necati : bugun yoktu sahada resmen . ondan zaten cok bir sey bekleyen de kabahat zaten . necati zaman gelir ihtiyac duyulur , gorevini yerine getimeye calisir . iyi oynar kot oynar belli olmaz ama iyi niyetinden suphe etmem .

    ujfalusi : sag bekte artik sabrinin yerine ebouenin alternatifi o olcak galiba , eboue oyundan alinirsa onu saga kaydirip , danyi oyuna sokabilir grande .

    riera : bence genel kaninin aksine iyiydi sol bekte son dakikalarda . surekli onde oyunu kuracagimiz maclarda hucum ozellikleri is yapacaktir ama dengeli maclarda , sampiyonlar ligi , derbiler vs . maclarda savunmasi olmamasi itibariyle bas agritir gibime geliyor .

    aydin yilmaz : bugun oyuna girince hakan balta`dan kaptanlik pazubandini devraldi . bi 15-20 dakika da tasisa onun icin cok ayri bir duygudur herhalde . bizim genc aydin , takimin kaptan oldu , o kadar eskidi yani :) ne diyleim insallah onu acik olsun bu sene

    yekta kurtulus : sakatligi hala atamamis uzerinden . bence gonderilecekler listesinde onun da ismi olacak gibi geliyor . ha istiyor muyum gitmesini ? kesinlikle hayir .

    culio : olmuyor , o da orta sahada alternatif olacak sekilde guven vermiyor bence , gonderilecekler listesinde onun da yer alacagini dusunuyorum .

    amrabat : cok heyecanliydi bugun . ayrica taraftar da cok benimsemis onu belli ki , adam isinmaya gittiginde dahi deli gibi bi alkis koptu statta , acaba fazla ilgi alaka , simartir mi onu ? bu ben de bir soru isareti olusturdu

    umut bulut : elmander`in alternatifi falan diyoruz da , imparator ilk haftalar burak kendini bulana kadar onu kullanabilir diye dusunuyorum . elmander`le birlikte yaptiklari rakibi sikacak cinsten . rakip futbolcular her an eh mnskym oynamiyom lan diyip topu birakabilir yani bu baskidan dolayi

    burak yilmaz : henuz alisamadi takima bence , zaten bugun de pek bisey oynamadi , bekleyip gormek lazim burak bizde nasil bir is cikaracak
App Store'dan indirin Google Play'den alın