resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3760
    4 ağustos 2012 galatasaray lazio maçıni kaybetmemize sebep olan futbolcu. zaten o girince de gol yedik hemen.

    normalde boyle entryler girilirdi sabri'nin basligina. adam ne oynarsa oynasin, her mac bir seyler bulunuyor arkadas. her mac birilerini asmak zorunda mi sevgili sozluk yazarlari? zamaninda mustafa sarp'a bile bu kadar takilmamisti. hatta begenenleri vardi. sonra arda'ya yuklendiler. kufur edip edip rahatladilar. arda'ya sallarken sabri'yi ornek gosterdiler. bak sabri'ye hic karsilik veriyor mu, adam gibi adam dediler. topunda, mucadelesinin pesinde dediler. e noldu amk? arda'ya kufur etmek icin sabri'yi kullaniyordunuz? simdi de sabri'ye kufur etmek icin gozunuzu seveyim selcuk'u, hamit'i, emre'yi ornek vermeyin. yarin birgun onlara da kufur edersiniz siz. neden? cunku nankorsunuz.

    alti ustu hazirlik macinda vasat bir performans sergilemistir. link surekli dondugu icin belki ben cok sey kacirdim ama sabri ilk baslarda 1-2 defa geri donemeyip adam kacirdi. daha sonra oyuna isindiktan sonra ileriye cikip ugrasti. toplarladi. sut cekti, orta yapti. o kadar da yerin dibine sokulacak bir performansi yoktu.

    her mac birine kufur etmeyince rahat etmeyen bir kesim olustu. melo'nun falan pesinde kosacagimiza şaban diye bir oyuncu alalim da fazla ugrasmasin taraftar. sinirlenince "şaban'i getirin" demeleri yeter. hatta melo'nun kardesinin adini şaban yapalim. bir tasla iki kus vurmus oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın