resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2042
    --- alıntı ---

    neyse kupa töreni sonrası gelenekselleşen aziz yıldırım istifalarının ilki ve en ses getireni yaşandı.

    aziz yıldırım maraton'a bağlandı ve şeker hastası olduğunu, kolunu kaybedecek kadar rahatsızlığının ilerlediğini, aynı zamanda kalbinden de - şimdi hatırlamıyorum ne olduğunu - bir rahatsızlığının bulunduğunu söyledi.

    şimdi aziz yıldırım için demediğini bırakmayan erman toroğlu "futbol tarihimizin gördüğü en iyi başkanısınız. umarım kararınızı gözden geçirirsiniz" dedi, aziz yıldırım da "fenerbahçe çok değerli başkanlar gördü ama kararımda kararlıyım" açıklamasını yaptı.

    sonra taraftar aziz yıldırım için gelenekselleşecek ilk yürüyüşünü yaptı, alişan ali şen'in istifasından sonra uydurduğu "ne olur gitme ali şen, ne olur, ne olur yalvarırım" adlı eseri aziz yıldırım'a uyarladı, kimse çakmadı. rıdvan dilmen "başkanım yapma" dedi. fakat aziz yıldırım dönmek istemediğini söyledi.

    sonrasında 1 oyla geçerek başkan olduğu ali şen'e yakınlığıyla bilinen vefa küçük başkanlığa aday olunca, geri döndüğünü açıkladı ve oy rekoru kırdı. sonrasında yaptığı konuşmada mustafa denizli'yle 10 senelik sözleşme yapacağını söyledi. 5 ay sonra kovdu.

    --- alıntı ---

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24541729

    edit: linki acmayacaklar icin, 2000/2001 sezonundan bahsediliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın