• 5116
    bir iki tane farklı takımı tuttuğu iddia edilen troll yüzünden bu sözlükte sözlüğe küsen varsa mümkünse bence bir daha gelmesin ve en yakındaki kreşe kendisini yazdırıp, 5 yaşındaki çocuklarla taso oynasın. çünkü sorunlarını ancak orda çözebilir.

    arkadaş, herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil. herkes sizin sevdiğinizi sevmek zorunda değil. herkes ortada yaşamak zorunda değil. kaldı ki herkes çok iyi yazar olmak zorunda değil. burası bir sözlük. burda x'i çok seven de olacak, nefret eden de olacak. uçlarda yazanlar da olacak bildiğimiz default ne etliye ne sütlüye karışan sözlük yazarı da olacak.

    çıkın artık şu tripten arkadaş çıkın. başka fikirlerle de tartışmaya girebilin. iki tane adam trollük yapıyor diye sözlüğün seviyesi falan bozulmaz. tersine, troller sözlüklere her zaman hareketlenme kazandırır. çoğu zaman aman boşver yazmayayım diye üşendiğin başlıkta bir troll entry'si görünce yazma gereksinimi hissedersin.

    galatasaray sözlük'ün kötüye gittiği falan yok. tersine çok iyiye gidiyor bence. sözlük artık 2-3 yazarın tekelinde değil. her açtığımda aynı insanları görmüyorum. bir sürü farklı üye, bir sürü farklı görüş. üstelik yeni yazarların içlerinde çok çok iyi yazarlar da mevcut.

    dediğim gibi, bi trolle atıştı diye sözlüğe küsecek adamlar varsa bence zaten mümkünse gitsin. ne sözlüğe ne de kendisine bir şey katabilir burda.

    türk insanındaki sorgulama, tartışma eksikliği ya da eleştiriye karşı büyük tahammülsüzlüğü sözlüğe de esir almaya başlamış sanırım. bence asıl tehlike bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın