• 23
    galatasaray'ın 4 paragraflık duyurusuna ( kapağına ); onlarca paragrafla cevap verilmeye çalışılan çırpınma yazısı.
    galatasaray en doğrusunu yaptı, ne kadar temiz olursan ol çamura yanaştığın an leke kalır. biz sürecin başından beri uzak durmayı seçtik.
    fenerbahçe'nin en büyük amacı galatasaray'ımızı bu bataklığa çekmekti. çekemedi. iş gerçekten o kadar feci duruma geldi ki; tanım bulmak zor.
    yarın bir gün tff nin fenerbahçeden özür dilemesi kimseyi şaşırtmayacaktır. aziz yıldırım'ın amacı fenerbahçe'nin havuzdan çıkması değil, trabzon ve galatasaray'ın havuzdan çıkmasıdır. dışlanmasıdır. bunu zaten kongrede dile getirmiştir. trabzona kendileri ile beraber mücadele etmediğinden dolayı kızgındır. yoksa tek hedef galatasaray'dır.
    ntv ve ntvspor'un bu son polemikte, nasıl fenerbahçe propagandası yaptığı artık görmeyen gözlere bile sokulmuştur.
    fenerbahçe divanını canlı olarak veren, 2-3 gün boyunca alt yazı ve ana heber olarak geçen ntv grubu galatasaray'ın kapağını görmezden gelmiştir.
    yönetimin bir an evvel bu fenerbahçe yancısı ve galatasaray düşmanı kuruma bir yaptırım yapması şarttır.
    fenerbahçe yanmıştır. tüm camia "şok" içindedir. aziz yıldırım kendi batarken koskoca fenerbahçeyi de batırmaktadır. ancak bunu camiası desteklemektedir.
    zamanında lig tv kablosu kesen aynı şekilde stad ışıkları kapatmaktan korkmayan hatta utanmayan bu camia her şeyi yapabilecek şuur içindedir.
    şansımız; gerçekten çok aklı başında bir başkanımız olmasıdır. bir şansımız da - her ne kadar, dostluk bağları zayıflasa da- trabzonspor camiasıdır.
    kimse galatasaray ve trabzonu bir arada havuzdan çıkartamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın