• 12
    --- alıntı ---

    kamuoyunun öncelikle ve önemle bilmesi gereken husus; sayın başkanımızın yaptığı açıklamaların, havuz ile ilgili olanlar saklı kalmak kaydıyla, tamamı belgeleredayanan ve tarafımızca kamuoyuna yeniden hatırlatılan birtakım "gerçeklerdi"...

    bu nedenle; "söz konusu açıklamalara verilen ve verilecek cevapların muhatabı bizler değil; bu belge ve yazılarınaltında imzaları olan şahısve kurumlardır."

    --- alıntı ---

    yani bu kadar da çarpık ifade edilmez bası hususlar.

    aziz yıldırım ve fenerbahçe'nin şike davasıyla ilgili açıklamaları değil beni ilgilendiren. beni ilgilendiren bölüm elbette galatasaray ve imparatoru şikeyle suçladıkları bölümdür. sadece 30 yıl öncesine ait bir hıncal uluç yazısı, bir de denizlispor eski amigosu tarafından yazılan mektup mu belge konumunda sizin gözünüzde?

    gerçekten çok yazık.

    binlerce sayfa tape, etik kurulu raporları, savcı mütalaası, hakim kararı...bunlar sizin için "sözde şike dosyası" oluyor.

    ama söz konusu galatasaray olunca bir köşe yazısı ve mektup belge oluyor. hangi şahıs ve kurumdan bahsediyorsunuz ki anlamadım. amigoyu mu muhatap alalım hıncal uluç'u mu? hadi bunları aldık diyelim kurum nerede geçiyor aziz yıldırım'ın sunduğu sözüm ona belgelerde.

    sonra galatasaray açıklama yapınca zorunuza gidiyor.

    ama öyle demeyin, ünvan çok çarpıcı ve güvenilir: denizlispor eski amigosu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın