resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1973
    http://www.ntvspor.net/...r-havuzdan-cikacagiz

    3 temmuz 2011 şike soruşturması süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan şikeden hüküm giymiş fenerbahçe spor kulübü başkanı. bu zat tıpkı fenerbahçe taraftarı gibi her fırsatta şike soruşturmasının fenerbahçeyi güçsüzleştirmek, ele geçirmek için başlatıldığını söylüyor.

    ama fenerbahçe taraftarından ayrıldığı çok önemli ince bir fark var. fenerbahçe taraftarları bu bahsedilen karanlık güçleri cemaat ve akp olarak nitelendiriyor ama çok değerli başkanları her fırsatta akp genel başkanı ve türkiye cumhuriyeti başbakanı recep tayyip erdoğan'a teşekkür ediyor, önünde eğiliyor. fenerbahçe taraftarının kendi söylemlerine bu kadar aykırı davranan başkanlarına tapmasının nasıl bir saçmalık ve omurgasızlık olduğunu az biraz beyni olan bir insan anlayabilir.

    fenerbahçe taraftarını bir tarafa bırakıp aziz yıldırım'a gelirsek, madem fenerbahçeyi güçsüzleştirmeye veya ele geçirmeye çalışan önemli bir siyasi gücün olduğunu söylüyor neden bu ülkenin bdp dışındaki bütün siyasi parti liderlerine teşekkür ediyor? ve neden bu gücün kim olduğunu açıklamıyor?
    bu konuda da iki ihtimal var:
    1-) aziz yıldırım böyle bir gücün varlığından söz edebilecek kadar emin olmasına rağmen bu gücün ne olduğunu bilmiyor ( bu da aslında bu gücün uydurulmuş bir güç olduğunu gösterir, çünkü böyle bir gücün varlığından bu kadar eminsen bu gücün kimlerin gücü olduğunu da bilirsin).
    2-) aziz yıldırım bunu biliyor ama söylemeye korkuyor. o güce karşı bu kadar cesurca açıklamalar yaptığına göre aslında bu ihtimal de ortadan kalkıyor.

    geriye tek ihtimal kalıyor. onu da varın siz bulun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın