resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 680
    kendisine getirilen bütün övgü ve savunular, başarı ve refah noktasından hareketle geliyor.

    bir kere, kimse bu adamlarla empati yapmak zorunda değil. bertaraf olmaktan bu kadar korkuyorsa böyle büyük işlere girmesin, giriyorsa da galatasaray'ın adını kirletmesin.

    ikinci nokta, kimse bu adama "başbakanı sevme,", "git muhalefet et," falan demiyor. gidersin başbakanla sohbet de edersin, ziyaret de edersin onu. doğaldır. hem işadamıysan, hem de galatasaray gibi büyük bir kulübün yöneticisiysen doğaldır. ancak galatasaray'ın kökleri, gerici asilere karşı mekteb-i sultani'yi "cesedimi çiğnemeden giremezsiniz!" diye savunan tevfik fikrete dayanır. eğer sen galatasaray'ı başbakana muhtaç eden bir yönetim sergilersen, "başbakanım da başbakanım" diye dolanıp durursan galatasaray yöneticiliği için vasfın sorgulanır.

    galatasaray, değerlerinden ödün vermeyerek bertaraf olmaz. iktidarlar gelir geçer, galatasaraylılık bakidir. galatasaray'ı bu kadar küçük ve güçsüz görenler abdürrahim abilerini de alıp başbakanın partisine katılabilirler.

    abdürrahim albayrak, vasıfsızdır. çünkü parası olması ve oyuncularla iyi geçinmesi dışında bir numarası yoktur.
    abrürrahim albayrak, politik yeteneksizdir. çünkü o kadar "akp"li olmuştur ki, hükümet değişince durumu nasıl toparlar bilinmez.
    abdürrahim albayrak, galatasaraylı olabilir ancak galatasaray ananelerinden bihaber bir yöneticidir. çünkü dik durmak onun kitabında başarıdan sonra gelir.
    abdürrahim albayrak, antu'nun galatasaray şubesidir. çünkü lüzumsuz bir derbi mağlubiyetinden sonra ağlayarak sızlayarak en büyük ikinci on numarasına sallar.

    özetle abdürrahim albayrak iyi bir galatasaraylıysa da; yetersiz bir yöneticidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın