• 618
    canimi cok yakan, icimi cok acitan bazı seyler var sozluk, ve bunlari bu baslik disinda hic bir yerde paylasamam. konu galatasaray'imla ilgili, melo'yla ilgili...

    ben galatasaray'la ilgili tum gelecek planlarimi melo'lu yaptim, onsuz bir seylerin eksik olacagini biliyorum, hissediyorum. bu yuzden ne kadar uzarsa uzasin gelip bizimle oynamasini, yeniden bizden biri olmasini, pitbull'umuz olmasini istiyorum.
    buraya kadar her sey normal, cunku neredeyse butun galatasaray taraftari bu ortak hissiyatta ve goruste, melosuz bir yanımız hep eksik olacak.

    ancak, icimi acitan, kafami durmadan tirmalayan da bir gercek var. bu adam temmuz'un 26'sina kadar ailesi ile tatil yapti, bu nereden baksak 2 aydan da fazla bir sureye denk geliyor ki eger sen profesyonel bir futbolcuysan boyle bir luksun ne yazik ki olamaz, olmamalı. hele ki senin avrupa kupasi* oynamis arkadaslarin, sadece 10 gun* tatil yapip takimiyla antremanlara baslamıssa, bu işte bir terslik vardır.** bu hem takım arkadaşlarını, hem de bizleri aptal yerine koyup, kandırmaktan başka bir şey değildir.

    buna ek olarak bir de melo'ya konduramadığım ve menajerine saldıracagım bir başka husus var. "galatasaray'dan ne koparsak, bunları ne kadar yolsak o kadar kar olur" mantığı güdüyor olması. bu son 2 ayda en az 4 5 hatta belki daha da fazla melo üzerinden haberler yollandı, "geliyorum", "kulüple anlaştık", "geriye sadece juventus'la anlaşmak kaldı", "sizleri özledim" "melo'nun baska talipleri var"* gibi gibi. melo'yu çok seviyorlar, o'na ihtiyacları var, bu yüzden isteklerimizi yerine getirmek durumundalar diye düşünenler oldu. kısacası, burda bizim melo'ya olan sevgimiz, acıkca suistimal edilmeye çalışıldı ve bu tutum beni gerçekten yıprattı. kariyerinin en parlak ve belki de en mutlu günlerini galatasaray'da geçiren melo'nun, belki kendi arzusuyla belki de tamamen kendi arzusu dısında menajerinin baskısıyla böyle bir yol izlemiş olması gerçekten beni çok üzdü, çünkü onu ben hep bizden biri olarak gördüm.

    neyse sözlük daha da uzatmıyorum, melo'nun tekrar aramıza katılmasını çok istiyorum, ancak eğer gelirse de gönlümüzü kazanmak için biraz kendini parçalamasını, arkadaşları 1 emek sarf ederken onun 5 kat emek sarf etmesini ve en az geçen sene ki gibi bir performans sergilemesini bekliyorum ondan. bunu beklemenin de en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın