resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2202
    hani bir kıza aşık olmuşsundur o kızın hayalini 2 yıl boyunca rüyanda görürsün, birlikte olmak istersin fakat o kız sosyete kızıdır ve önce karakterine değil cüzdanına bakar sonra sen cüzdanın kabarıklığını gösterirsin az kız hemen tav olur sevgili olursun, ilk başta herşey çok güzeldir sevdiğin kızın yanındasın, hayallerin gerçek oluyor canım cicim ayları böyle geçiyor.

    fakat sonra gerçekler birer birer çarpıyor suratına, kız parandan sıkılıyor senin karakterinin üstüne oynuyor böyle olunca daha fazla tolerans gösteriyosun, lan çok sevdim kaybetmek istemiyorum diyip herşeyi serbest bırakıyosun. kız sana en ufak mesaj atsa ne bilim yanlışlıkla göz göze bile gelseniz bunu olumlu anlıyosun daha çok bağlanıyosun kıza.

    neyse sözlük çok uzatmayim, işte galatasaray taraftarı-lincoln ilişkiside böyleydi lincoln en ufak bir pas verse hatta koşsa bile taraftar heyecanlanıyodu '' işte lincoln bee gör görr '' diyordu kendini kandırdığının farkındaydı ama çok seviyordu taraftar fakat zamanla keitaları barosları görünce gerçekleri daha iyi bir şekilde anlamaya çalıştı.

    lincoln sana tek diyeceğim ibrahim tatlıses'den gelsin '' bir tek dileğimiz var mutlu ol yeter '' biz senle mutlu olamadık sıkıntılı geçti bizle geçirdiğin zamanlar, fakat sen mutlu olmayı hakediyosun olm çok yeteneklisin adam ol da az kullan şu yeteneklerini futbolu bırakacan 2 yıl sonra falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın