resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3703
    kendisini eleştirmek veya beğenmemek, fatih terim'e, bütün teknik ekibe ve hatta galatasaray'ı yönetenlere futbolun f'sinden anlamıyorsunuz demekmiş, öğrenmiş olduk. insan şu cümleyi kurmadan önce, sabri'yi eleştiren kişinin, fatih terim ile ilgili daha önce girdiği entrylere göz atar diyeceğim ama nerede...

    gelelim konumuza; fatih terim'in bu adam ile sözleşme imzalatmasının tek sebebi, taraftarın bu arkadaşa duyduğu sempati ile duygusal davranmasıdır.

    2003'ten beri galatasaray a takımında forma giyiyor bu adam. 9 yıldır a takımda oynamasına rağmen halen orta açmayı, şut çekmeyi beceremeyen bir "kanat" oyuncusundan bahsediyoruz. üstelik 2003'ten beri en az 25 maçın üzerinde forma şansı bulmasına rağmen. kendisi kadar forma şansı bulamayan, kendisi gibi galatasaray evladı olan, üstelik sabri reyiz hazretlerine nazaran attığı şut ve açtığı orta isabeti çok daha iyi derecelerde bulunan uğur uçar'ın suçu neydi de gönderildi. taraftarca bu kadar sahip çıkılmadı?

    doğru uğur formayı saha ortasına serip secdeye yatmadı. fenerbahçe maçlarından sonra da televizyonda maymunluklar yapmadı. sadece abilerinden gördüğü gibi efendi, galatasaraylılık duruşunu sergiledi. kısacası uğur tribünlere oynamadı. bu yüzden sahip çıkılmadı uğur'a. sabri'nin yarısı kadar sahip çıkılsaydı, şu an sabri reyiziniz bu takımda değil bank asya'da bile zor forma şansı bulurdu.

    yazar notu: galatasaray futbol takımı kaptanı artık selçuk inan'dır. sabri sarıoğlu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın