resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3700
    bakın simdi canım kardeslerim ve saygıdeğer galatasaraylılar. sabrinin futbolundan hiç haz etmiyorum hatta en son gittigim maçta , maçtan sabriye oldukca sinirli cıkmıstım. tamam eleştirelim bence de kotu oynuyor ama şöyle düşünün bir de. siz futbolun sadece futbol oldugunu düşünenlersiniz. sabrinin taktigi veya teknigi yok, sabri kotu adam, sabrinin vucut calımı ne kadar komik değil mi gibi facebook'da kendi kaptanınızı ele güne rezil edenlerdensizin. ama şunu bir kez daha anlamanızda fayda var ki futbol hiçbir zaman yalnızca futbol değildir.bu lafı hep soylersiniz ama gercek anlamını simdi acıklayacagım.

    şöyle düşünün dostlarım: fenerbahce gecen sene neden bu kadar bizimle yarısabildi hem de oyle berbat bir kadroya ragmen. bunun 2 ana sebebi var
    1. tff'nin saçma sapan bir kural ile 9 puan farkını yarıya indirmesi
    2. fenerbahce'nin yıllardır aynı kadro ile ve fenerbahce için savasan oyunculardan olusması. yani altyapıdan gelen oyunculardan veya fenerbahce'yi gercekten sevenlerden olusması.

    simdi diyeceksiniz ki sabri sarıoglu futbolu cok kotu ve takıma hiçbirsey katmıyor. bence bu fikir yanlıs cünkü bazı futbolcular vardır. saha içinde katkı verir ve bazı futbolcular vardır ki takımı asıl takım yapanlar ve takımın futbolcular için ne kadar kutsal oldugunu gosteren kişilerdir.

    şöyle bir örnek vereyim, maldini milana gelen her oyuncuyu ilk once milan'ın kupa müzesine goturur ve milan'ın ne kadar büyük ve kutsal bir takım oldugunu gelen her futbolcuya anlatırmıs daha sonra o futbolcular antremana cıkarlarmıs. aynı sabri veya necati'de oldugu gibi. onlar cok iyi oyuncular degiller ancak emin olun klübü klüp yapan ve gelen yabancı oyunculara bunu hissettiren bu ruh ve karakterdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın