• 47
    galatasaray takımının 2011-2012 sezonunda toparlanmasını; hem yönetimin, hem futbolcu kadrosunun hem de teknik heyetin baştan aşağı değişmesine değil de arda turan'ın gidişine bağlayanları gördükçe dehşete düştüğüm düşmanlıktır. azıcık izan, azıcık düşünce ayarı, azıcık denge arkadaş ya; çok mu ağır talepler bunlar?

    sadece fatih terim geldi diye bile her birimiz ayrı ayrı büyük umutlara kapılmadık mı? tebessüm etmedik mi? sen bilgisayar ekranı başında "bu sene yeniden doğacağız" hissine kapılırken, florya'nın gediklisi adam mı "kaçmam lazım buradan" diyecekti?

    diego lugano gibi kapı kapı dolaşıp kapağı atacak takım mı aradı bu çocuk? atletico istedi, geldi, tekliflerini yaptı, sonunda aldı bonservisini ve arda turan öyle transfer oldu. tuncay şanlı gibi kalkıp da sözleşme yenilemeden middlesbrough gibi alelade bir takıma mı gitti? avrupa kariyeri yapma hedefinin peşinden mi gitti ?

    "bu takım" dedi diye bütün bunlar ama o lafın altında da sanıldığı gibi hain bir anlam yok. yetmediğini arda turan düşmanlarının bayraktarları biliyor ve malzeme arıyor senaryonun altını doldurmak için. yeniçeriymiş de, takımı satmış da, sakatlık bahane edip maça çıkmamış da. yahu insanda azıcık utanma arlanma olur, arda turan'ın sakat olduğu halde bırak maçtan kaçmayı, tek santrafor olarak görevlendirildiği ve sahaya çıkıp yırtındığı maçları ne çabuk unuttunuz lan bozguncu güruhu? "sakat sakat oynama, daha ağır bir sakatlık olacak, biliyoruz çok seviyorsun galatasaray'ı ama yine galatasaray için kendini birazcık düşün" denilen günleri iki tane emir kulu manşet çekti diye ne çabuk sildiniz hafızalarınızdan?

    daha arda turan "bu takım"ın tek fedakarı olarak çırpınırken mesaiye başlamıştı passat medyası. arda turan'ı galatasaray'dan koparmak için tek yolun galatasaray taraftarı ile arasını açmak olduğunu iyi bilen bu çakallar icraate başladıklarında "hain medya" diye zıplıyordunuz ortalıkta. şimdilerde ince ince tezgahlar çeviriliyor ve benim akl-ı evvel fişeklerim patlamalara doyamıyor "hain arda!" diye. ne kadar komplo, ne kadar tezgah, ne kadar dalavere varsa hepsini afiyetle yediniz ya la ! zaten siz doğru olanı yaptığınızı zannedeseniz diye çevrilir dümenler. sen saf salak biçimde doğruyu söylediğini sanarsın ama tezgahın arkasındakiler götüyle güler "hedefe az kaldı" diye. bu medya tezgahının yemlerini güzel güzel yutuyorsunuz ve farkında değilsiniz ya, sağda solda ben uyanık adamım diye gezinmeyin birader. valla çok yakarlar canınızı. işinize geldiğinde "medya komplosu", arda turan'a gelince "hain arda!". adamı fenerbahçe'ye götürecek yolların zifti olarak dökülüyorsunuz, haberiniz yok! he arda turan yine fenerbahçe'ye gitmeyecek zaten emin olun.

    çingeneye beylik vermişler, ilk iş babasını asmış. vallahi ne kadar ibretlik laf, ne kadar isabetli tespitmiş be arkadaş. atalara maksimum saygı duymaktayım şu an. bir şampiyonluk görüldü, takım yıldız oyuncu gördü, kulübe adam gibi teknik direktör gördü, bizim tayfalara satacak adam eksiği çıktı. anında şımardınız, aslınıza özünüze sallar oldunuz be oğlum. uyanın artık bu gaflet uykusundan, piyonu olmayın bu kadar basit bir oyunun ya.

    genç çocuktur, hataları olmuştur ve olacaktır da. ama kalkıp da bu hataları "ihanet" olarak gösterip de bozgunculuğa başlarsanız alayınıza "höst" diyecek birileri her zaman çıkar. o pankartı kim astı bilmem ama şu an değere bindi esas. alın gözünüze gözünüze yazıyorum, tekrar tekrar okuyun ve bana da sövün ciğeriniz yetiyorsa e mi;
    sanmasınlar seni yalnız, biz buralardayız !

    rijkaard zamanında hain olmuştuk, sabri reyiziniz yüzünden hain olmuştuk. arda turan hainse ben de hainim, ve hainliğe devam edeceğim. hiç çekinmeden, korkmadan devam ediyorum. bendeniz jupp, hainliğe devam ediyor hala.* hadi bakayım meydan erkek görsün. hadi susturun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın