resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1086
    resmi açıklama da geldiğine göre rahat rahat yazabiliriz kendisi hakkında. öncelikle benim açımdan lincoln transferinden beri en çok sevindiğim, beklenti içine girdiğim transfer olmuştur. tabi bunda çoğu transferimizin sürpriz olarak açıklanmasının da payı var, burak'ın geleceğini hepimiz içten içe hissediyorduk, bekliyorduk, bu yüzden de gayet memnunum. şu an nasıl türk futbolunda hakan şükür tipi santrfor tanımı varsa, burak da kendi tarzını yaratıyor ve belki de 10 yıl sonra burak yılmaz tipi santrfor diyeceğiz. kendisi türk futbolunda çok sık göremeyeceğimiz fizikte ve hızda bir adam. kendini ne kadar geliştirdiği de ortada, bu konuda da belki en iyilerden. keşke bu çıkışını 22-23 yaşında yapsaydı tabi ki, o zaman avrupa ülkelerindeki yıldızlar gibi bir yıldızımız olurdu, bu yaşlarında da bambaşka bir konumda olabilirdi, neyse bu başka konu.

    elmander ile harikalar yaratıcaklarını düşünüyorum, selçuk ile olan uyumlarından bahsetmeye gerek dahi yok. savunma arkasına koşu yapmak özellikle ligimizde ciddi fark yaratıyor, geçen yılki performansı bir kanıtı, ya da milan baros'umuzun ilk senesinde, güçlü haliyle neler yaptığı. kaldı ki fiziği, hava toplarındaki başarısı da var burağın. ligimiz için kesinlikle komple bir forvet, kafa vurur, uzaktan şut çeker, frikik atar, top sürer, çalım atar. tek sıkıntısı avrupa maçlarında kolay markedilebilir ya da ofsayta düşürülebilir olması gibi görünüyor, tabi ki bu da hocalarımızın halledebileceği bir iş. ben çok memnunum bu transferden, hatta çilek milek de istemiyorum bu saatten sonra, melo'nun da alınması şartıyla.

    son konu da kendisi üzerinden verilen ahlak dersleri. trabzonu, feneri bu transferi konuşur oldular. kendisi ne ilk ne de son transferdir bu şekilde. özellikle fenerbahçe'nin nasıl hazmettiği meçhul transferler var geçmişinde çokça. trabzonspor cephesi şu an acı sebebiyle saldırıyor, ama içten içe kendilerinin hedef başarılara ulaşabilecek bir camia olmadıklarını da biliyorlar eminim. neden oyuncularımızın tercihi olmuyoruz da avrupa hedefleyen oyuncularımızı galatasaraya kaptırıyoruz diye düşünmeleri daha iyi olur kendileri açısından. evet, benzer şekilde biz de çok kızıyoruz 'galatasaraydan başka yerde oynamam' diyip sağa sola gidenlere, ama oluyor bu işler. beylik laflar ediyor herkes zamanı gelince. para da kazandılar bu transferden, fazla da kaptırmasınlar kendilerini düşmanlığa. sonuçta galatasarayın onlarla olan dostluğu daha önemlidir, arkalarında bizim olmamamız çok şeyler götürür, ellerinden şikeyle alınan kupada dahi bizden başka güçlü savunucuları yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın