• 321
    formaları an itibariyle gördüm, açıkçası da genel olarak beğendim. teker teker yorumlamadan önce, şu formaların ilk günlerde, özellikle de lansmandan önce internete sızan fotoğraflar yüzünden beğenilmemesi çok komiğime gidiyor. her yıl aynı terane, taraftarın yüzde 90'ı sponsora ve formalara söver, kalan yüzde 10 gayet sakin şekilde 'arma'mızın üstünde olduğu şeyin kötü olamayacağını söyler. ben de itiraf ediyim ki yüzde 90 lık kısımdan olurum, bunun farkında olsam da.. herhalde türk olmanın karakteristik özelliklerinden biri, tezcanlıyız, eleştirmeye yer arıyoruz sürekli. eurovision şarkımız da her sene tanıtıldığında söveriz, zamanla alışırız, yarışma sonrası da hakkımızı yediler, en iyisi bizdik deriz. forma tanıtımlarımız da bu hali aldı açıkçası.

    formalara gelecek olursak, nedense en çok dikkatimi çeken ufuk ceylan'ın üzerindeki kaleci forması oldu. geçen sezon sarı forma çıkarmıştık, ki tercihimi de o formadan yana kullanmıştım, ama bunun kadar güzel değildi malesef. daha sonra da parçalımız en çok hoşuma giden oldu. onda da tek sorun türk bayrağının yeri. beyaz forma fena değil, ama türk telekom yüzünden o şeritin kesilmesi ve kolda avea yazması hoşuma gitmedi. kırmızı forma da mankenler üzerinde iyi duruyordu ve açıkçası bu yıl alacağım forma olarak düşünüyordum. tabi yine de yakından bakacağım ama tam beklentileri karşılamadı sanki. nike logosu ve türk telekom'un sarı renkte yapılması güzel bir düşünce, geçmiş yıllarda görmediğimiz cinsten.. ama o dikine şeritler ve siyah şort malesef orhan ak'ı anımsattı bana sebepsiz yere. aslında sebepsiz değil, neredeyse aynı kombinasyon orhan ak'ın oynadığı dönemde kullanılmıştı ve başarısız bir sezon olmuştu. bilinçaltımda nasıl yer ettiyse de soğuttu vallahi...

    sonuç olarak, yakalı ve renkleri biraz daha koyu olan parçalımız, bu yılın gözdesidir benim için. şampiyonlar liginde kendimizi göstermek güzel olacak bu formalarımızla, takımımız, stadımız kadar aklında kalacak inşallah rakiplerin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın