• 181
    2012-1013 sezonu parçalı formasında türk bayrağı için çok doğru bir yer tercih edilmiş ve on numara durmuştur. hatta parçalıda türk bayrağının ne kadar güzel durduğunu görüp kırmızıda ortada görünce biraz hevesim kaçtı, formanın tam ortasında logo görmek pek hoşuma gitmiyor açıkçası. sağda solda yeterlidir, türk bayrağı gelecekse de nike'ın üstüne gelir. yanılmıyorsam inter'in formasında da nike logosunun üstünde kullanılıyor şampiyonluk sembolü. güzel de duruyor.

    bir de her sene aynı forma kimse almaz diye eleştirenler var, şunu söyleyeyim benim 2004'ten beri kaçırdığım parçalı yok şu ana kadar. o sene durumum forma almaya müsaitse ilk parçalı alırım, o sene alamadıysam 2-3 sezon sonra indirime girince alırım. benim için önemli, eminim benim gibileri vardır. o yüzden satılmaz diye kaygılanmaya gerek yok. hem ne olacaktı ki parçalı formada? parçalı sarı kırmızı 8 parçadır, benim için kafidir. parçalı formada değişiklik seviyorsunuz, mesela benim gördüğüm en kötü değişiklik yapılmış parçalı forma buydu ; http://4.bp.blogspot.com/...0/2003-2004+Home.jpg ardından da bu gelir; http://img.blogcu.com/...alatasaray_forma.jpg
    sevmememin temel nedeni klasiğin aşırı dışında olmasıdır. parçalıda değişiklik isteyenler bu değişik parçalıları beğendiler mi acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın