• 277
    çok çok güzel formalardır.

    parçalıdan başlarsak, önden zaten çok iyi bir görünüşü var ve renkler yer ve ton olarak doğru düzenlenmiş. kesinlikle alacağım bu formayı, ama bayrak çok kötü görünüyor. nike ambleminin biraz daha aşağıya kayıp en azından armamızla denk seviyeye getirilmesi gerekirdi. bu formayı görünce iyi ki bayraksız satışa çıkacakmış bir süreliğine dedim. buna rağmen harika olmuş. bir de en çok dikkat ettiğim şort ve çorap rengiydi, gerçek kombinasyonumuz olan beyaz şort+kırmızı çorap ikilisini görünce takım gol atmış gibi sevindim. hiç kırmızı şort giymeyiz umarım, böyle çok güzel.

    beyaz forma gerçekten çok şık olmuş. sarı kırmızı hattın arma üzerinden geçişi çok yakışmış formaya, yakasız olması sayesinde de bayrak problemimiz yok zaten. bu forma ile ilgili tek bir beklentim olabilir, o da nadir de olsa kırmızı şortla giyilmesi. tekrar gözümde canlandırdım da ne asil dururdu be.

    ve kırmızıyı çok beğendim. ilk sızan fotoğrafın çok yakından ve kalitesiz bir çekim olmasından dolayı çizgiler çok belirgin, kırmızı tonlar da birbirinden çok uzak görünüyordu. uzaktan görünüşüne bakınca çizgiler o kadar da göze batmıyor bu çok güzel, tonlar biraz daha yakın olabilirmiş ama bu formanın güzelliğini gölgeleyemez. siyah detayların siyah şortla uyumu mükemmel, umarım başka bir kombinasyon denenmez hiç.

    son olarak melih gümüşbıçak'ın sürekli sercana saçma sorular sorması ve ten rengine göre forma yakıştırması hoşuma gitmedi. umarım bir daha katılmaz organizasyona.
App Store'dan indirin Google Play'den alın