resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1065
    galatasaray'ın bu sene yaptığı en iyi transferdir.

    neden mi? kıyaslama yapalım o halde.

    hamit altıntop'un kalitesi tartışılmaz fakat geçen sene çok az oynadı ve 2-3 ay sakattı. soru işareti değil fakat çok yüksek performans göstermesini beklememek lazım. en azından ilk haftalarda.

    amrabat ise gerçekten kaliteli bir kanat oyuncusu fakat o da geçen sene gerek kadro dışı kalması gerekse afrika kupası derken düzgün bir performans sergileyemedi.

    burak yılmaz ise geçen sene 34 maça çıktı ve bu 34 maçta 33 gol 9 asist yaptı. hemde trabzonspor gibi bir takımda. trabzonspor gibi bir takım diyorum çünkü tek yaptıkları şey burak'a uzun top atıp burak'ın gol atmasını bekleyen bir takım. ki burak bu poziyonlardan bir çoğunu kaçırmasına rağmen bu rakama ulaşabildi. hatırladığım kadarıyla da 2 penaltı kaçırdı onları da atmış olsa bugün tanju çolak'ın rekoru tarih olurdu.

    burak belki bizde o kadar çok gol atamaz komple bir takım olmamız sebebiyle fakat en az 20 gol atacağını düşünüyorum. geçen sezon 78 gol atan bir takımdık ve en golcü oyuncumuz selçuk inan'dı 13 gol ile ve şampiyon olduk. burak'ın 20-25 arası atacağını hesap edersek bu sene artık gerisini siz düşünün.

    asıl büyük patlamasını bu sene yapmasını bekliyorum.

    ve gerçekten türkiye'de en beğendiğim oyuncu olmasını nedeniyle de takımımızda görmekten çok mutluyum.

    formalar hele bir satışa çıksın hayatımda ilk defa bir oyuncunun adını formama yazdıracağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın