• 1034
    an itibarıyla eski ürünlerini yine yeniden limangoda satışa çıkarmışlar. daha önce de iki veya üç defa limangoda kampanya vardı. limango ile aramızda nasıl bir anlaşma var bilmiyorum ama ne zaman bu limangoda kampanya yapılsa ve ben bir şeyler alsam her seferinde sorunlar yaşadım. ya eksik ürün geldi, ya defolu ürün geldi, şikayetlere geri dönüş alamadım vs...

    şimdi nurettin bey'den ricam ne olur bunu limango harici bir yerde yapın. bir de özellikle şu erkek mankenleri değiştirsinler. adamın bacağı çırpı gibi, şort tanıtıyor. tamam kıvanç tatlıtuğu koyma ama en azından ceyhun gülselam mankenlik yapsın orada.

    limangodaki kampanyaya baktım, tam 7 sayfa. ulan %90'ının üzerinde galatasaray yazmasa, rengi sarı kırmızı olmasa dönüp te bakılacak ürün değil çoğu. bu kadar mı kötü yapılmış zamanında. kaliteleri zaten yerlerde. buna rağmen cirolar bu kadar yüksekse gerçekten iyi bir şeyler yapıldığında satışlar nerelere çıkar siz tahmin edin artık.

    sayın kantarelli, feneriumu zaten geçeriz de avrupanın ilk 3'üne gireriz satışlarda, yeter ki tasarım+kalite bir tık daha artsın. neler yapılmaması ile ilgili olarak limangoya bakmanız yeter. koptık geliyoruz valla "kulüp" olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın