• 1028
    gs store ile bir derdim var pek ümidim yok ama buraya da yazayım belki birisi yardımcı olabilir.

    geçen sene aralık ayında bana hediye olarak galatasaray'ın sarı forması alındı. ancak formanın bedeni large, alırken sormuşlar gelip değiştirebilirsiniz demişler ne güzel buraya kadar sorun yok. şimdi ben değiştirmeye gittim bu formayı ama kaç kere gittim bana sor. yok arkadaş bu formanın mediumunu bulamadım amına koyyim. ayrıca şöyle bir şey metrocity'e gidiyorum mesela ayrıyetten etrafındaki store'lara da sorduyorum formayı orada olsa yine gidicem.

    velhasıl kelam formayı değiştiremedim. şimdi formanın alınmasının üzerinden 8-9 ay geçti. ben bu formayı bir kere bile giyemedim. hala store torbasının içinde fişiyle beraber duruyor. ben ne yapayım şimdi? gidip store'dakilerle kavga etsem elime bir şey geçmez adamlar da zaten emir kulu, formayı giysem bi türlü içime sinmiyor. yani yeni forma veya para iadesi falan istemiyorum aynı formanın medium bedenini verseler yeter amına koyyim.

    yani şu anda aylardır değiştiremediğim bedeni large olan ve hiç giyilmemiş store torbasının içinde bir tane sarı formam var. isteyene 65 tl'ye satabilirim. 100 liraydı bana alınırken şimdi indirime girmiş ondan 65 tl diyorum. yani tek derdim şu formayı değiştirebilmek bir yol yordam gösterecek varsa mesajlarınıza açığım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın