resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 550
    barcelona'da oynayan afellay'dan katkat yetenekli futbolcudur. hatta biraz daha ileriye gideyim, pedro yerine bu aslan oynasaydı 3lü forvetin solunda çok daha sinir bozucu ve boğucu bir takım hüviyeti kazanırdı.

    bu çocuk galatasaray'a gelsin diye okuduğum duaları saysam burdan kabeye yol olur. evimizde oynadığımız kayserispor maçından sonra bizzat fatih terim gidip elini sıkmıştı. dost meclisinde sıkça bahsettim, alex ferguson da şampiyonlar ligi maçından sonra sahanın ortasına kadar gidip neuer'in elini sıkmıştı. bayern münih ile anlaştığını öğrenince mecburen de gea'yı almışlardı. fatih hoca bu çocuğu istediğini o mimikleriyle bana hissettirdi , saniyelik görüntüde. kayserispor'un yaptığı terbiyesiz tavırlarını bile olgun bir abi gibi karşıladık gögsümüzde, yumuşattık ve masabaşında uzun süreden beri ilk kez istediğimizi aldığımız bir döneme girdik.

    bu adam köleydi lan. bildiğin modern çağların kölesiydi. piyondu. galatasaray önüne konulan en dişli piyondu. bu süreç içerisinde 6 kareyi de sapasağlam geçti ve bu adımla tahtanın sonuna ulaştı. büyük konuşmak istemiyorum ama piyondan vezirliğe atılan ilk adım galatasaray'a gelmesi oldu. bize yapacağı hizmetlerden sonra hayallerinin peşinden koşacağını biliyorum ve istiyorum. futbolunun üzerine koyacak sağlam bir mantaliteye sahip olduğunu biliyorum. fizik gücünden zerre şüphem yok. yok 3müş 5miş 7miş beni ilgilendirmez. başkan neyi münasip gördüyse benim nazarımda doğru karar vermiştir. verdiğimiz para atıl para değildir. sakatlık bizden uzak olsun. çok ekmeğini yiyeceğiz bu cengaverin çook.
App Store'dan indirin Google Play'den alın