resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 541
    ulan şu hurma denen herifi yılın tüccarı yaptınız ya ne diyim ben size ya. herifler iki yıldır ağzımıza sıçtı, uefaya bizi şikayet etti, her gün o iğrenç ağızlarıyla salyalarını üzerimize saldı, adımızı oyuncu ayartan takıma çıkardı, şimdi mal ellerinde patlayınca köpek gibi bize muhtaç oldular, tam bu pisliklere yaptıklarının hesabını sormak lazımken sen git adamlara 8 milyon euro + bir oyuncu ver. hele ki o ismin culio olacağı ile ilgili haberler var ki aman diyim.

    hani o paraya öküz alırız muhabbetine girmeyeceğim ama galatasarayla bu kadar uğraşan bir takım ödüllendirilmemeliydi. bu kadar yaptıkları pisliğin üstüne git adamları finanse et. tam da amrabat ellerinde patlamışken. aklım almıyor.

    iyi topçudur o kadar hayatta etmez, yarısı belki eder. yüzbin eurolar için bu kadar uğraşan yönetimin 8 milyon euroları kayseriye saçması tam bir mazoşistlik, açık açık yılın kazığını yedik. tabata v2.

    bu transferle ilgili olarak tek iyi şey, terimin sol kanat için ilk istediği isimdi ambrabat. bende başından beri terim ne istiyorsa yapın geç olmadan diyordum. umarım terimin kafasındaki takım tamamlanmış olur transferiyle.

    edit: bu arada 5 milyon euro bizim kasadan kalan 3 milyon euro ise ambrabatın kendi cebinden çıkacak diye bir haber geçti. eğer öyle bir şey gerçekse, gözlerimi doldurdun ambrabat aq.

    neyse her halükarda hoşgeldin bakalım. seni seviyoruz ama işte şu eski kulübün ve hurma yok mu, onlar işte bizi çıldırtan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın