resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1833
    17 mart 2012 fenerbahçe galatasaray maçı sonrası türkiye'nin en iyi sol beki tartışmaları yapılırken şimdi ne değişti. takım için yetersiz denilmeye başlanmış ama yıllardır nedense hakan balta oynuyor. gelen teknik adamların hiç birisi futboldan anlamıyor.* yoksa türkiye'de aranan futbol dehası siz misiniz? hakan balta çok bindirme yapan bir bek değil ama bindirme yapıpta kanadından yarım yarım yardırılması çok daha mı iyi? savunması konusunda kimse eleştiremez.*

    http://www.youtube.com/watch?v=BJYHGgsbtr4 bu hatasında sonuna kadar takip etmeyip yere oturup ağlama numarası yapamaz mıydı? hakan balta taraftara oynamayan bir insan olarak sonuna kadar koşarak topu çıkardı. yoksa her maçtan sonra üçlü mü çektirseydi?

    hadi hakan balta'yı takımdan yolladık yabancı bir sol bek aldık. kalende zaten muslera var yabancı, defans hattında ujfalusi eboue dany var, orta sahan da felipe melo culio albert riera ve forvet hattında elmander ve baros olarak düşündüğün de yeni gelecek yabancı sol beki yabancı sınırlaması içinde nereye koyacaksın?

    o yüzden hakan balta'ya güvenmeye devam. o bizi yanıltmaz inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın