resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 212
    --- alıntı ---
    galatasaray'ın yeni tranmsferlerinden dany basın karşısına çıktı.

    galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen dany, "çok büyük bir kulüp ve camiaya geldim. geçen sezonu şampiyon tamamlamış bir galatasaray var. benim için de arkadaşlarım için de zor bir sezon geçecek. üzerimizde bir baskı olacak ama böyle bir kulübe geldiğim için gayet mutluyum" dedi.

    "formayi kapmak istiyorum"
    kendisinin gelişiyle birlikte takım içerisinde dört tane stoper olduğunun ve kadroda yer bulmanın zorlaşacağının hatırlatılması üzerine dany, "hocanın bir futbolcuyu istemesi önemli bir unsurdur. beni de istedi ve ben bundan çok mutluyum. bu mevkide dört oyuncunun olması önemli değil. çok çalışarak formayı kapmak istiyorum. sonuçta ben profesyonel bir futbolcuyum" diye konuştu.

    aynı zamanda sağ bek ve defansın ortasında da oynayabildiğni de kaydeden dany, "kendimi en iyi hissettiğim ve rahat oynadığım yer stoper. fransa'da sağ bekte de oynadım. hoca isterse yine bu mevkilerde oynayabilirim" ifadelerini kullandı.

    transferinin çok hızlı olduğu ve bunun nedeninin sorulması üzerine dany, "tabiki buradan gaziantep'e de teşekkür ediyorum. bana galatasaray'a gidişimde kolaylık sağladılar. milli takıma gittiğimde menajerim galatasaray'dan teklif aldığını söyledi. ben de bunu bir an önce sonlandırmasını söyledim. galatasaray büyük bir camia ve buraya geldiğim için de çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

    "stoper oyuncusu olarak hızlı olmasının çok büyük bir avantaj olduğunu kaydeden dany, "bunun nedeni fransa'da genç yaşlarda atletizmle uğraşmam. takıma gelmeden önce de song'la konuştum. galatasaray'a gelmeden önce bana çok olumlu sözler söyledi. galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu ve kulüp çalışanlarının çok iyi olduğunu, bu transferi bitirmem gerektiğini söyledi. ben de buraya geldim" dedi.

    "adaptasyon konusunda bir sorunu olacak mı?" sorusunu dany şu şekilde yanıtladı; "yabancı futbolcular için adaptasyon sorunu önemli ancak benim için galatasaray'da oynamak sorun olmaz. türkiye'de üçüncü yılım. futbolcuyum ve bunun gereklerini yapmam gerek. benim üzerime de baskı olacak ama neticede profesyonel bir oyuncuyum."

    "galatasaray'i seçtim"
    trabzonspor'dan da kendisine teklif geldiğini kaydeden dany, "menajerim bana daha önce trabzon'dan teklif geldiğini söyledi. ama trabzon'un hem gaziantep'e hem bana önerdiği para tatmin etmedi. galatasaray'ın teklifi tatmin ediciydi ve ben de galatasaray'ı seçtim" diye konuştu.

    oyuncu olarak kendisini tanıtması istenen dany, "insanın kendi karakteriyle ilgili yorum yapması zor. onun için insanların zamanla yorum yapmasıdır. ama saha içindeki ve dışındaki karakterim daha farklı" dedi.

    galatasaray'a elinden geldiğinin en iyisini yapmak için geldiğini vurgulayan dany sözlerini, "şampiyon takımda beklentiler daha fazla oluyor. ben de yüzde yüzümü verip hem takıma hem de defans hattına en iyi katkıyı yapmak istiyorum" diye bitirdi.

    ligtv.com.tr

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın