resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1901
    dünyanın en şanslı başkanıdır, neden mi ?

    sen şike yap, şike yaptığın mahkemece açıklansın hatta cezanın kaç yıl olacağı bile açıklansın, fakat öyle bir taraftara sahipsin ki bu süreçte at gözlüğünü takıp sadece seni desteklemiş. mahkeme sonucuna bile 'yargıtay açıklicak ne olduğunu şike yapmadık ki biz ' diyecek bir kafaya, şuursuzluğa sahip bir taraftara sahipsin.

    hadi taraftarı geçtim, yönetim lan yönetim. o kadar insan mahkeme sürecine aldırmayıp hapiste olan bir adamı yeniden başkan seçti, hem de kulübün bu sezon yaşadığı sıkıntıların baş kahramanı olan adamı. bir başlıkta t a a r a b t yazmıştı serdar kesimal ile ilgili, lan öyle bir taraftar ki bide sen 5 milyon euro verip stoper alacaksın fakat bunu yedek oturtacaksın. yani öyle bir taraftar profili oldu ki artık fenerbahçe' de aziz yıldırım çıkıp ' en büyük galatasaray ' dese hepsi ' haklısın başkanım en büyük cimboom xd ' diyecek o kafaya o düşünceye girdiler artık.

    valla bu olayları gördükçe iyiki galatasaraylıyım diyorum, tamam transfer gecikti, belki hamit altıntop'u transfer edemeyeceğiz, belki felipe melo'yu da tranfer edemeyeceğiz ama en azından hiç bir zaman böyle bir kafaya sürüklenmeyeceğiz yani buna eminim çünkü o sürüklenmeyeceğimiz düşünce yapısı, düşünce şekli bütün şampiyonluklardan ve futbolculardan üstündür. çünkü sen bu düşünce kafasıyla o şampiyonluğun hakkını gereken yerlere de teslim etmezsin, futbolcunun en ufak bir hatasında da yerden yere vurursun böyle yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın