33 yaşındayım.bugüne kadar en canımı acıtan transfer olayı kendisi olmuştur. benim çocukluğum için arda turan öncesi arda turan, arda güler'di. bence tarihin en yetenekli beş oyuncusundan biri. ama günün sonunda kazanan biz olduk. herkesin şunu anlaması gerek. her zaman her şartta her durumda her ülkede her hükümette her ekonomik şartta kazanan hep biz oluruz.
4725
lisans sahibi olmadan teknik direktörlük yapmaya çalışan abimiz. bu yoldaki ilk kurbanı erol bulut olmuştur, darısı diğerlerinin başına.
5746
utanç verici bir itiraf olacak belki ama kendisini tugay kerimoğlu'ndan daha çok seviyor olabilirim.
her ihtiyacımızda yardımımıza koşan büyük galatasaraylı.
4261
2013 yılına kadar "fetö"nün dini sohbetlerine katıldığı, kamuoyunda himmet olarak da bilinen bağışlarda bulunduğu, 2013 yılında sonra ise sempati ve iltisak boyutunda ilişkisinin devam ettiği mahkeme kararı ile tescil edilmiş olan fenerbahçe futbol takımı kaptanı. hatta bayrak adamı...
ama soran olursa fetöcü galatasaray...
5448
3. haftada kovulmuş sinir küpü.
dostluk ve ideoloji bir yere kadar. milyonlarca dolar yatırım yapılan oyuncuları değersizleştirip yönetemezsen böyle olur.
şimdi yatsın birkaç yıl evde de motoru soğusun.
ekleme: yuh! hemen ankaragücünde iş buldu. yanlış yaptı. ankara bozkır ayazında soğutsun motoru o zaman.
5449
1-2 sene sonra milli takımın başında görürsek şaşırmayacağım eski agresif. olur mu demeyin bu ülke neler gördü.
5491
"başkanımızı ziyaret ettim. kendisi üzgün olduğunu söyledi. olmaması gerek bir olaydı ama her yaşananın da tek bir suçlusu varmış gibi algı oluşturmaya da gerek yok. ankaragücü ailesinin bir parçası olduğum için şeref duyuyorum. başkan faruk koca ile kader birliği yapmak benim için çok büyük bir onurdur. bu süreç hiçbirimiz için kolay olmayacak. sonuna kadar bir olursak emin olun daha da güçlenip çıkabiliriz. zaman birlikte olma zamanı. başkanımıza ve oyuncularımıza sahip çıkacağız"
demiş kişi. bu adam türk futbolunun başına gelmiş en kötü en zararlı şeylerden biri. dayak olayından saniyeler önce hakemi elle, sözle tehdit ettiği tüm kameralarla tespit edilmişken, olayın milyonlarca şahidi de varken hiçbir ceza almamış üstelik. "her yaşananın da tek bir suçlusu varmış gibi..." laflara bak.
dikkat edilirse gördükleri destekle pişmanlıktan giderek sıyrılıyorlar. önce üzüntüden konuşamıyordu, sonra sadece üzgündü, şimdi başkan tek suçlu değil, çok yakında halil umut meler hak etti diyecekler. içten içe zaten böyle düşünüyorlar şüphesiz.
4941
ülkemizde spor ile siyasetin iç içe geçmesi sürecinde frontman rolü üstlenmiş, ırk ayrımı yapmaktan çekinmeyen eskinin futbolcusu şimdinin teknik direktörü. yolunun galatasaray ile kesişmemesini temenni etme sebepleri listesinde fenerbahçe günleri ancak 3. sırada yer alır ki oradan hesap edin galatasaray'dan isminin ne kadar uzak tutulması gerektiğini.
fenerbahçe'de sportif direktör emre belözoğlu eşyalarını toplayıp, tesislerden ayrıldı.
başkan ali koç'un emre'yi istifadan vazgeçirmeye çalıştığı öğrenildi. emre belözoğlu'nun kararını değiştirmemesi durumunda bu görev için yeni bir isim arayışına girilecek. (akşam)
kadro planlaması bilmez, oyuncudan anlamaz sportif direktör. haaa iyi bildiği bir şey var ne kadar menejer varsa bol bol yemlemek ve galatasaray kimin peşindeyse ona gitmek. forvetleri yok irfan peşinde sorsan sosa mhy kötü ondan lazım derler. ikisine verdikleri maaş 6 7 m euro civari. birini trabzona gıcıklığından diğerini galatasaraya gıcıklığından getirdi. fenerliler farkında değil ama öyle bir batırdı ki kulübü değil ali koç abromovic gelse kurtaramaz.
daha türk futbolunun seyrini değiştirecek olan fb sportif direktörü. bunu yapmadan istifa etmesini beklemiyordum zaten.
4691
teknik direktor olursa bir oyuncudan dayak yeme potansiyeli olan ofke yonetimi sorunlari olan kisi.
5003
iyi futbolcuydu. iyi de hoca olacak gibi duruyor. ama tüm bunlar, emre belözoğlu’nun biz galatasaray için sonsuza dek kötü bir karakter olacağı gerçeğini değiştirmez.
4584
zamanında bir paolo di canio vardı. sahada durmadan faşist selamı verirdi. hatta italyan faşist lider benito mussolini' nin dövmesini koluna yaptıracak kadar ilginç bir kişilikti. başlığın sahibi emre belözoğlu' da di caniogillerden. hem ingiltere' de hem de türkiye' de defalarca kez tescil edildi.
4091
takımı gençleştirme yolunda marjinal kararlar alan fenerbahçe'nin yeni muhtemel transferi. genç oluşu, dinamizmi olması takıma katkı sağlayacaktır.
4092
volkan gibi genç bir yetenek. muhtemelen o da sözleşme yeniler. yahu biz neden bulamıyoruz böyle adamlar?
4454
kendisine yakışanı yaparak; ahlaksızlık nasıl olur, alın teri nasıl çalınır, emek nasıl hiçe sayılır, hakkın olmayanı nasıl alırsın, hepsini bir arada kombolayarak göstermiş olan futbolcudur.
ama işte tam da bu sebeplerden ötürü fenerbahçe'nin sportif direktörlüğüne getiriliyor.
sahada alamadıklarını, masada ya da birtakım pazarlıklarla almaya alışıklar çünkü.
bu ülke futboluna daha terbiyesiz, daha iğrenç bir karakter gelmedi; geleceğini de sanmıyorum.
kısa fenerbahçe dönemi iyiydi. sonrasında başakşehir ile de çok iyi bir başlangıç yaptı. kendisinin çöküşü 7-0’lık maçtan sonra oldu.
2022-2023 sezonunda başakşehir ile ilk 12 hafta 24 puan toplamıştı ve bizle oynayacakları maç öncesinde önümüzdeydiler. 12 maçta 8 gol yiyen takım tek maçta 7 tane gol yiyince başakşehir de emre de çöktü. o günden sonra toparlayamadı.