• 1926
    kurduğu takım, kurduğu yönetim kadrosu ve oluşturduğu birlik beraberlik ortamı için sonsuz teşekkürler. bugün geldiğimiz sonuç ortada. hakkını vermek gerekiyor sonuc itibariyle. öte yandan bu sezon taraftar nezdinde çoğu taraftar mağdur oldu bilet konusundan dolayı. bu sezon için yapılması gereken herşeyi yaptı ama bilet konusunda sınıfta kaldı. karaborsaya düşen biletleri engelleyemedi. her kritik maç öncesi taraftar mağduriyet yaşadı. son olarak ise maç sonrası kutlama olayında şimdiye kadarki tüm düzen bozulmuş oldu. napalım çok üzüldük böyle olmasına ama elden birsey gelmiyor, sesimizi duyan olmuyor.
  • 1928
    şampiyon yönetim. ancak işleri bitmedi ve artık işleri sadece transfer de değil. sponsorluklar.

    stat sponsoru nef tüm bonuslarıyla birlikte yıllık 50-60 milyon tl arasında bir ücret veriyor(zamanla artıyor 10 sene sonunda ortalama 72.5 milyon tl). 3 milyon euro etmiyor.

    göğüs sponsorluğu sixt rent a car yıllık 50 milyon tl. 2.5 milyon euro.

    sırt sponsoru nesine.com yıllık 1 milyon tl veriyor. euro değil tl. 50 bin euro ediyor.

    kol sponsoru sayın dinçer azaphan'ın holdingi tunç holding de çok cüzi bir ücret veriyor.

    şimdi bunu hemen değiştirmemiz lazım. yarın değil şimdi. kombineler rekor yenilenmiş, genel satış 3 dakikada tükenmiş, parası neyse 10 katını versen bile tribüne gidemiyorsun, forma vb store satışları rekor kırıyor, galatasaray 1 sene önceki haline göre en az 10 kat daha cazip bir kulüp haline gelmiş, ufukta avrupa da var, bu sponsorlukların tamamının çok acil şekilde güncellenmesi gerekiyor.

    sayın başkan ve yönetimini eleştirecek çok az konu varsa biri de sponsorluklar. umarım bu yaz bu konuyla ilgili çok güzel haberler alırız. galatasaray nasıl ki kupalarda, başarılarda rakiplerden fersah fersah öndeyse sponsorlukta da olması lazım. bırak önde olmayı gerideyiz iki rakibimizden de bu konuda. euro kuru 25'lere dayanmışken takım maliyeti bonservis-maaş 75 milyon euro'lara yaklaşmışken ve bir de bankalar birliği anlaşmasının ana para ödeme dönemi gelmişken galatasaray stat sponsorundan 3 milyon euro civarı alamaz. sayın erden timur'da bu konuda gerekeni yapacaktır diye düşünüyor, hepsine teker teker başarılar diliyorum.
  • 1930
    şu 2 gün gerekirse transfer çalışmalarını tamamen durdurup federasyon seçimlerine odaklanması ve bu konuda aktif olması gereken yönetim. atilla karaoğlan'ın önünü kesen ahmet ketenci federasyon yönetimine giriyor. yönetim buna tepkisini koymalı, gerekirse fırat develioğlu'nu veya onun ayarında birini göndermeli. eğer federasyonda ağırlığımız olmazsa icardi'nin falan bir anlamı kalmıyor çünkü.
  • 1932
    hiç hoşlanmadığım bir şeyi yapmış ve kendi havuz medyasını oluşturmuş yönetimdir.

    haluk yürekli & gökhan dinç ikilisi, nevzat dindar, ali naci küçük, süleyman rodop & kadir çetinçalı ikilisi.

    sezon bitimi program program gezerken bu isimlere uğramayı da ihmal etmediler. hem dursun aydın özbek hem de erden timur.

    yönetim ne isterse onu yazıyorlar. transfer konusunda yönetim ne kadar paylaşırsa o kadar anlatıyorlar. yaptıkları programlarda galatasaray'ın hakkını savunuyorlar savunmasına ama bir noktadan sonra rakip takımları düşmanlaştıran bir tutuma bürünüyorlar.

    kısacası yönetim ne isterse onu yapmaya hazır bir gazeteci grubu görüyorum ben. gazeteciler bağımsız olmalı, yeri geldiğinde yönetimi kıyasıya eleştirmeli.

    ahmet ercanlar zihniyetinden farklı bir şey görmüyorum ben.
  • 1933
    zamanında inşaatlar üzerinden eleştiriliyorlardı. şimdi o bitti sıra medya işine geldi. eğer denildiği gibi bir havuz medyası oluşturulduysa güzel yapılmış. erden timur düşündüyse iki kat güzel yapılmış. burda işler algılarla yürür ve medyada adamımızın olması güzel bir şey. her zerrede olacağız denmişti ve attıkları her adımı olumlu buluyorum.
  • 1937
    yönetim, yeni transferler için can hiras bir şekilde çalışıyor belli ki. gerek arabistan'ın piyasayı alt üst etmesi, gerek enerjinin eksik kaldığımız bilinen sponsorluk anlaşmalarına aktarılması, gerek cl on elemeleri için mevcut takımın ve teknik ekibin yeterli görülmesi ve gerek maddi durumlar, işin yavaştan alınmasına neden oluyor tahminimce. bu sezon yönetime güvenim tam. o yüzden hiç stres yaşamıyorum. erden timur'un hayalleri çok yüksek. bu da bizim dnamiz ile uyuşan bir durum. ama adım adım gitmekte fayda buluyorum. icardi, rashica ve fırsat transferleri harici cl takımı değilde uefa avrupa ligi takımı kurmamizin hem bizi daha az yoracagina hem de daha gerçekçi olacağına inanıyorum şu aşamada. önümüzdeki sezon için en büyük ve en gerçekçi hedefimiz kupa 1 gruplarında 3.olup kupa 2 ve kupa 3'te şampiyonluk kazanmak, ligde ve ziraat türkiye kupası'nda şampiyonluğu gosgulemek olur. rüya gibi bir sezon yaşamış oluruz.

    sevgili yönetim, ayağınıza taş değmesin.
  • 1939
    fenerbahçe'nin hukuksuz, yasadışı 5 yıldız muhabbetine karşı haddinden fazla sessiz kalan yönetim. bu adamların katakulliyle havadan 9 şampiyonluk alıp resmi olarak senin 5 şampiyonluk önüne geçme ihtimali hafife alınacak bir konu mu ki bu kadar dilimizi yuttuk?

    konu hakkında sert açıklamalar yapılarak bu talebin yasadışılığı her yerde dile getirilmek zorunda. adamlar bizim bileğimizin hakkıyla söke söke aldığımız şampiyonluğa bile her gün her basın toplantısında sataşırken biz neden 9 şampiyonluk cukkasına karşı sessiz kalıyoruz?

    acil olarak aksiyon alınmalı. şakası yok bunun.
  • 1940
    acilen herhangi bir şey yapmaması gereken yönetim. takımımız şampiyonlar ligi gruplarına kadar rahatlıkla ilerleyebilecek bir kalitede. forvet için bu kadar dertlenilmesini anlayamıyorum, kadromuzda napoli tarihinin en golcü oyuncu mevcut. mertens ne kadar yaşlansa da forvet meziyetleri olan bir oyuncu. sakatlanırsa barış alper veya zaniolo da gayet forvet oynayabilecek tipte oyuncular. orta saha ve defans kurgumuz satış olmadığı sürece hazır durumda. boey veya nelsson satılsa bile oralarda da güzel yedek oyuncularımız var.

    yönetim ekonomik anlamda en rahat ne zaman transfer yapabilecekse o zaman yapsın, günler çuvala girmedi. takım da gayet iyi, aceleye gerek yok, yangına hiç gerek yok.
  • 1941
    https://twitter.com/...pl-Vz1McQQw&s=19

    --- alıntı ---

    galatasaray, ‘scoutium’ ile işbirliği anlaşması imzaladı.

    işbirliğindeki ana hedef

    • galatasaray akademisi’ne futbol okullarından oyuncu kazandırmak.

    • futbol okullarındaki 15.000 sporcusunu yakın takip etmek ve raporlamak.

    (yağız sabuncuoğlu)

    --- alıntı ---

    altyapıya da scoutium hamlesi ile eğilmiş yönetim. başarılı işler yapmaya devam ediyorlar.
  • 1943
    1 sene içinde galatasaray adası'nı hayata döndürmüş, 13. takımı büyük yıldızlarla doldurup rekor dolu şampiyonluğa ulaştırmış, sponsor gelirlerini ciddi katlamış, kulübe 40 dönüm florya arazisini kazandırmış ve kemerburgaz'ı tamamlamış yönetimdir. kısacası 1 senede bize çağ atlatacak icraatlara imza attılar. kendilerine büyük bir teşekkür gönderiyorum.
  • 1947
    sahada kazanılan başarılar masada tescillenmezse kazandığın başarıların bir anlamı kalmaz ey yönetim.

    bu 1959 pespayeliğine gereken aksiyonu alman senin birincil vazifendir. aksi takdirde bu iş çok su kaldırır. kararın alındığı ertesi hafta bu camia sizi o koltuktan indirir bunu en iyi siz biliyorsunuz.

    aksiyon alın arkanızda olmayan taraftarın şerefi beş paralıktır bu kadar ağır konuşuyorum. koskoca galatasaray camiasının koç’un şımarıklarına verecek bir cevabı yok mu?

    nerede bu galatasaray’ın adil fertleri? nerede sami yen’in, metin oktay’ın, turgay şeren’in, fatih terim’in, hagi’nin, muslera’nın alın terinin karşılığını verecek vefakâr idarecileri? nerede hak ve hakikat nâmına galatasaray’ın âli menfaatlerini müdafaa eden hukuk erleri?

    çıkın ve aksiyon alın! bu hukuksuzluğa tarihimizi peşkeş çekmeyin. sizi şampiyonluklar da kurtaramaz kendinize gelin!
  • 1949
    tff'nin 59 öncesi şampiyonluklar için kurduğu komisyona tepki göstermedi diye eleştirilen yönetim. arkadaşlar siz ne zaman galatasaray'in bir şeyleri çözerken gürültü yaptığını gördünüz? daha durun 1 saat olmadı olayın ortaya çıkalı. gerçi bizim yönetim önceden haberini almıştır. bunun için de gereken önlemleri de almıştır. bununla ilgili değerli galatasarayli üyeler var (mehmet şenol) konuyu her yönüyle bilen. muhakkak kurulacak komisyona somut belgelerle katılacağız. kimse bu olayı kolay kolay oldu bittiyse getiremez. zaten fenerin de ortalığa haykirmalarindan başka ikna edici tek bir belgeleri yok. bana kalırsa bu işten bjk zararlı çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın