• 2
    https://x.com/KitAjans/status/2045591560536920484

    ben artık sıkıldım bu işten.

    adamlara çıkıp "şampiyon yapmak istemiyorsanız söyleyin" diyorsunuz. yahu, eylemler söylemlerden etkilidir. bunu bile bilmiyorsunuz daha ama anlatalım:

    adamlar, aleni şekilde farka gideceğin maçta ofsayt olmayan pozisyondan ofsayt nedeni ile golünü iptal etti bu akşam.

    bu sezon 2 kere daha durduk yere senin gollerin iptal edildi, puanların gasp edildi.

    rakibin geriye düşmeyegörsün, kırmızı kartlar penaltılar havada uçuşurken sana bu sezon sadece 4 (dört) penaltı çalındı, onlar da iki maçta çalındı.

    rakibinin stadına gittiğinde sana 35 dakika boyunca lehine faul çalınmadı, sahada dayak yedi futbolcuların ama faul çalınmadı o maçta da 2 puanını gasp ettiler.

    halen çıkıp "söyleyin" diyorsunuz.

    yahu ibrahim hacıosmanoğlu denilen atama herif çıksın desin ki "evet galatasaray'ın şampiyon olmasını istemiyoruz". ne yapacaksınız allah aşkına? bi anlatsanıza bana!

    şu kadar eylemi yapmış adama karşı ne yaptınız da söylediğinde ne değişecek mesela? yahu yapmaz, o delikanlılık o adamlık onda yok ama velev ki yaptı, ne yapacaksınız?

    göz göre göre çalınan puanları üst üste eklesek martta şampiyonluk kutlardı bu takım metin bey, puanlarımız çalındı. lan ne yaptınız ne yaptınız? ne yaptınız da ne oldu lan bunu bana anlatın ya!

    şimdi bugün çıkmış "şampiyon yapmak istemiyorsanız söyleyin" de bık bık da bık bık. yahu söylese ne yapacaksınız ne gücünüz var da neyi kullanacaksınız? söylese çekip vurabilecek misin ibrahim hacıosmanoğlu'nu? dövebilecek misin? sövebilecek misin? şu anda yapamadığın neyi yapacaksın açık açık söylese?

    yahu yaptığınız açıklamadan sonra "futbol ayak oyunu değildir" diye tff sitesinden bu herif açıklama yaptırmadı mı? çıktınız yine açıklama yapıyorsunuz, bir de söylemle destekleme bekliyorsunuz.

    adamlar ellerinden gelse bizi sahaya çıkarmayacak rakiplere 3 puan yazıp devam edecekler metin bey, her maç aynı şeyleri izliyoruz. siz ne yapabildiniz? ne yapabildiniz, ne etki etti de ne bekliyorsunuz da bundan sonra ne yapacaksınız?

    yahu yeter. vallahi yeter billahi yeter tillahi yeter! bana boş açıklama yapacak yönetici de lazım değil başkan da lazım değil.

    bana eylem gösterin! somut bir şekilde düzelmesi için adım atın! gidin uefa'ya fifa'ya cas'a anlatın! diyin ki "bunlar bunlar yapılıyor, bunlar bunlar yaşanıyor" bir bir anlatın! gidin spor bakanlığı ile görüşün, yetkiliyle görüşün. ulan bir şey beceremiyorsanız bir canlı yayın ayarlayın getirin bu hacıosmanoğlu'nu, bunları hacıosmanoğlu'nun yüzüne karşılıklı canlı yayında bari söyleyecek erkekliği siz kendinizde bulun da o utansın cevap veremesin!

    ne yaptınız da ne yapacaksınız ya allah aşkına? söylese çıkıp yine açıklama yapacaksın en fazla.

    kim dinliyorsa seni...

    hadi beyler hadi istifa! doldurdunuz sürenizi, sizden bize yönetim olmayacak belli oldu. hapishane'den erden timur'u başkan yapsak takımın başında olmadan özgürlüğü kısıtlıyken sizden iyi başkanlık yapar hadi başka kapıya! koltukları falan işgal etmeyin daha fazla!
  • 4
    https://x.com/i/status/2048461071095136330
    https://x.com/i/status/2048453565169955297

    şu tweet'lerinize bakıp bakıp gülüyorlar sadece. taraftar bir yerlerini yırttı haftalardır göz göre göre yasin kol'un atanmasına engel olamadiniz, ağzınızı bile acmadiniz. adam geldi %100 tartışmasız penaltını afiyetle yedi, kalecine olmayacak sarı gösterdi, yunus'a olmayacak sarı verdi. aptal aptal tivit atmaktan başka işiniz yok. aylardır takımın haklarını çiğ çiğ yediriyorsunuz. başkan değişir mi bilmiyorum ama bu yönetimden tek bir insan evladı kalırsa seçimden sonra yazıklar olsun.
  • 5
    https://x.com/...353547861725538?s=46

    gündem olmadı ama yapılan paylaşımı sildirerek yine bir rezalete imza atmış yönetim. ya paylaşma ya da silme. benim hiç beğenmediğim bir paylaşım olmasına rağmen silinmesi beni bile sinirlendirdi. bu paylaşımı sildirmelerine göre konuşursak zamanında salıncak paylaşımını da sileceklerini söylemiştir bunlar bjk yöneticilerine. bjk yöneticileri sileceklerini söylediler bize demişti. şu an yaşananlara bakılırsa bjk yöneticileri doğru söylüyormuş, boşuna kızmışız onlara. acaba o zaman ne oldu da yöneticilerimiz başımızı öne eğdirmekten vazgeçtiler?
App Store'dan indirin Google Play'den alın