• 1
    bir star tv klasiği. adamlar napıyorlar, ediyorlar galatasaray'ın avrupa maçlarını bir şekilde izletmemeyi başarıyorlar. ben böyle sistemin taa amk. papatyam bitti dedik, bu sefer de kanuni bebesi çıktı başımıza.

    spor ekranı ‏@tvdesporekrani
    şampiyonlar ligi'nde salı günü oynanacak maçlar şifresiz (star - ntv) yayınlanacak.çarşamba günü maçları sadece d-smart'ta.

    spor ekranı ‏@tvdesporekrani
    şampiyonlar ligi | türk takımlarının maçı çarşamba günü olursa d-smart'ta şifreli olacak.
  • 2
    galatasaray cenabetliğinin kanıtıdır. yamulmuyorsam son yıllarda şampiyonlar liginde oynayan fener, beşiktaş, bursa ve trabzon'un tüm şampiyonlar ligi maçları star tv'den naklen yayınlandı. ne hikmetse biz gidince şifre giriyor. aynı şey ön eleme için de geçerli. 2008 şampiyonu galatasaray ön eleme oynayıp elenirken bizden sonraki şampiyonlar doğrudan gitti. ulan şu şanssızlığı atamıyoruz bir türlü üstümüzden. saha içinde ayrı şanssızız, saha dışında ayrı.
  • 3
    6 senedir bu sezonu bekleyen galatasaray taraftarını hayal kırıklığına uğratan haber. söylenene göre salı günleri şampiyonlar ligi maçları çarşamba günleri de muhteşem sülüman yayınlanacak ve dolayısıyla çarşamba günü yayınlanacak olan maçlar sülüman yüzünden mecburen(!) d-smart'tan yayınlanacak. burada anlamadığım 2 durum var:

    1- star tv doğuş grubuna geçmemiş miydi? neden çarşamba günkü maçlar doğan grubunun dijital platformundan verilmiyor.
    2- sebep sadece sülümansa maçlar neden grubun bir başka kanalı olan, üstelik de bir spor kanalı olan ntvspor'dan şifresiz yayınlanmıyor.

    ferit şahenk sana giderek daha da kıl olmaya başlıyorum. sindirsen de sindirmesen de geçen sene sizi eze eze, sizin sahanızda kupa kaldırmak suretiyle şampiyon olduk ve şampiyonlar ligi'ne direkt katılım hakkına sahip olduk. sen de bu takımın şampiyonlar ligi maçlarını 90 yıllardan beri olduğu gibi seve seve şifresiz yayınlamak zorundasın.
  • 5
    --- alıntı ---

    şampiyonlar ligi ve avrupa ligi heyecanı 2015’e dek d-smart, star ve ntv’de devam edecek!

    avrupa’nın üst düzey futbol heyecanı üç yıl süreyle d-smart, star ve ntv’de nefesleri kesmeyi sürdürecek.
    d-smart, star ve ntv, uefa şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maç yayınlarını 2015 yılına dek sürdürecek. uzatma sözleşmesi kapsamında sezon boyunca her maç haftasında uefa şampiyonlar ligi’nden bir maç star ya da ntv’de, diğer tüm maçlar ise d-smart'ta yayınlanacak. her maç haftasında uefa avrupa ligi’nde oynanan karşılaşmalardan biri ntv ya da star’da, diğer maçlar ise d-smart'ta ekrana gelecek. uefa şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi final maçları sadece star ve ntv’den yayınlanacak. tüm maçların hd yayınları ise münhasıran d-smart kanallarında izlenebilecek.
    futbol yayınlarının dijital platformda önemli bir güç olduğunu dile getiren d-smart ceo’s ali güven, “d-smart olarak avrupa futbolunun zirvesi şampiyonlar ligi ve avrupa ligi’ni futbolseverlere sunmaya devam edecek olmaktan mutluyuz. her futbol haftasında şampiyonlar ligi’nden bir veya iki tane 3 boyutlu maç yayınlamaya, 3d teknolojisine sahip televizyon alıp, izleyecek 3 boyutlu içerik bulamayanlara da televizyonlarının üstün özelliklerini kullanmalarını sağlamaya devam edeceğiz. doğuş yayın grubu ile işbirliği yapacak olmaktan ayrıca mutluluk duyduğumu da belirtmek isterim” dedi.
    doğuş yayın grubu genel müdürü cem aydın ise, star’ın şampiyonlar ligi’ni oynanmaya başlandığı 1993-1994 sezonundan bugüne kadar tam 19 yıldır yayınladığını hatırlatarak, yeni dönemde de bu yayınları sunacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. cem aydın, star ile ntv’nin şampiyonlar ligi ve avrupa ligi yayınlarını paylaşacaklarını, ntv spor’un da maç tekrarları, özetler ve özel yayınlarla iki kanala destek olacağını söyledi. türk takımlarına yeni sezonda şampiyonlar ligi ve avrupa ligi’nde başarılar dileyen aydın, son olarak d-smart’a işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

    d-smart hakkında;

    doğan tv holding bünyesinde 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren d-smart; ülkemizin önde gelen dijital yayın platformlarındandır. pazardaki yeni dinamikler doğrultusunda hizmet paketlerini sürekli geliştiren d-smart, platforma özel tematik kanalları; hd yayın yapan 27 kanalı; tüm ulusal kanalları; türksat’ta yayın yapan yerli ve yabancı yüzlerce uydu kanalı ve dijital içerik hizmetlerini, her gün, 1 milyon 700 bini aşkın d-smart kullanıcısına sunmaktadır.
    internet ve dijital yayıncılık teknolojilerinin kesişim noktasında yaptığı yatırımlarla büyüyen d-smart, 2010 yılında internet erişimi hizmeti sunan smile markasıyla pazardaki yeni dinamikleri takip ederek müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda biraraya gelmiştir. d-smart bu yeni birliktelik ile tüketicilere internet ve televizyon hizmetlerini tek bir elden sunabilecek bir eğlence platformu yaratarak, tüketicilere avantajlı fiyatlar yanında hizmet kolaylığı sunmaktır.

    star tv hakkında;

    türkiyenin ilk özel televizyonu olan star, 1990’da yayın hayatına başladı. kadınlara özel kuşaklardan, önemli sinema filmlerine, dizi ve programlara eğlence kanalı alanında faaliyet gösteren star, yayına başladığı gün itibari ile türkiye’de özel tv kanalı sektörünün önünü açtı. kanal içeriği ile sektöre öncülük etti: türk izleyicisiyle en iyi yerli ve yabancı yapımları buluşturdu, çıtayı yükseltti, izleyiciye çok seslilik ve seçenek sundu. kanal, teknik donanımı ile de bir çok ilke öncülük etti: yayıncılık dünyasında birçok ”ilk”e öncülük etmişti. ilk uplink çıkışı, ilk multiplex yayın, ilk dijital yayın, ilk sanal stüdyo star tv’nin gerçekleştirdiği yeniliklerden bir kaçı...

    kanal, ilk oynandığı 1993-1994 sezonundan bugüne şampiyonlar ligi’nin yayıncısı. şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maçlarını ntv, d-smart ile birlikte yayınlıyor.

    star, 4 kasım 2011’de doğuş yayın grubu bünyesine katıldı. doğuş yayın grubu’nun maslak’taki teknoloji üssünde kurulan özel stüdyolardan yayın yapan star, deneyimli ve vizyoner kadrosu, yeni grafik tasarım anlayışı ve dönemin en iddialı yapımlarını kapsayan içeriğiyle hem kendisi hem de türk televizyon yayıncılığı için yeni bir sayfa açıyor.

    ntv hakkında;

    1996 yılında türkiye'nin ilk “24 saat haber” anlayışına sahip kanalı olarak yayına başlayan ntv, ocak 1999'da doğuş yayın grubu bünyesine katıldı. yakaladığı başarı ile türk medya endüstrisini değiştiren ntv, türkiye'de tematik kanal dönemini başlattı. ntv, ulusal ve uluslararası haberler başta olmak üzere, ekonomi, kültür - sanat, yaşam ve spor konularına odaklanan programlar da yayımlıyor.
    sağlık, eğitim ve çevre gibi konularda yapmış olduğu yayınlar ve özel projeler, ntv'nin kurumsal kimliğinin önemli bir parçası olan sosyal sorumluluk bilincine yaklaşımının somut örnekleri arasında yer alıyor. tarafsızlığı, ulusal öğelere ve evrensel etik değerlere saygılı, ilkeli yayın anlayışı, izleyicisi ile kurduğu iletişim, dinamik kadrosu ve teknik donanımı ile ntv, sadece bir haber kanalı değil, aynı zamanda kamuoyu nezdinde de itibarlı ve “güvenilir haber” ile eşanlamlı bir marka.
    dyg olarak a milli futbol takımı, a milli basketbol takımları’nın resmi yayıncısı. ayrıca star ve d-smart ile birlikte şampiyonlar ligi ve avrupa ligi yayıncısı...

    --- alıntı ---
  • 10
    resmi bir açıklama gelmedikçe inanmak istemiyorum bu duruma. söylenildiği gibi diziler maçların açık kanaldan verilmemesinin sebebi değil; çünkü star tv doğan grubu'nda iken salı günü maç yayınlanmıyordu, doğuş grubu'nda iken ise çarşamba maç yayınlanmıyor. gerçi muhteşem yüzyıl çok büyük bir prodüksiyon, çarşamba maçlarının star'da yayınlanamamasının sebebi o ama papatyam'ın gayet günü değiştirilecek sıradan bir dizi olduğunu herkes hatırlar herhalde. bir de maçların sadece star tv yerine star-ntv dönüşümlü olarak yayınlanacağının duyurulmasının nedeni çarşamba maçlarının da yayınlanma isteğiydi bence. hatta sezon sonunda uefa ile yayın sözleşmesi yenilendi sırf bunun için; hatırlarsanız ntv sadece uefa avrupa ligi final maçını verebilmişti sezon sonunda.

    eğer fenerbahçe olur da şampiyonlar ligine girerse ve bu karar doğru ise, ntv'nin fenerbahçe aşkı yüzünden belki bir tane maçımızı şifresiz olarak izleyebiliriz. 6 şampiyonlar ligi haftasında 6 maç yayınlayacak olan ntv, 3 fenerbahçe, 3 galatasaray maçı seçmesi gerekir normalde ama seçim 4-2, 5-1 gibi bir şey olabilir, ntv'den beklenmeyecek şey değil bu. aralarında tek türk takımının katılması durumunda "üçü sende, üçü bende" anlaşması yapıldıysa haber doğrudur ama böyle bir anlaşma yoksa doğuş grubu sadece galatasaray'ın katılması durumunda bizim maçlarımızı yayınlamayı tercih edecektir.

    yayın kalitesi olarak iyi olduğu söylenen d-smart'ı almayı zaten düşünüyordum ama sürüyle maç olan haftalarında bile sadece 3-4 şampiyonlar ligi maçı vermeyi seçtikleri için vazgeçiyordum bundan. derken bazı liglerin yayın haklarını toplamaya başladılar ve gözüme girdiler. halen doyurucu niteliğe ulaşmamış olsalar da çok yaklaştılar diyebilirim. digiturk ve d-smart'ı aynı anda ödeyebilecek gücüm olmadığı için birinden birini seçeceğim büyük ihtimalle. bir de tepemin tasının atıp her ikisini de bir arada izleyebileceğim yollara kayma ihtimalim var ki, şirketlerin "müşteriyi sikme odaklı" olup olmadıklarına bağlı bu durum. d-smart'ın halen sallanmadığını duyuyorum o seçeneklerde; hoş, dünyadaki tüm spor müsabakalarına ulaşmak mümkün malum seçenekten. doğan grubu'nun muhteşem(!) spor spikerleri göz önüne alındığında maçları arap spikerlerden dinlemeye gönlüm hiç el vermiyor :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın