• 1134
    seçim dönemindeki kirli politik oyunlarına fatih terim’i alet eden, sonrasında sayesinde başa geçtikleri hoca’yı harcayan yönetim. evet fatih hoca’nın ayrılması bence doğruydu ama en başta terim’in bir seçim vaadi olarak kullanılması son derece yanlıştı. bu saatten sonra bakalım nasıl dikiş tutacaklar? ayrıca arda turan’dan da hemen kurtulmaları gerekiyor.
  • 1418
    barcelona b takımından 4 aylık kaleci alan ama gedson fernandes gibi denediğimiz ve oldukça potansiyelli bir futbolcuyu yabancı kontenjanı açamadığı için alamadığı söylenen yönetim.

    ölene kadar istifa. siz gidene kadar istifa. bu kulüp bu kadar kötü yönetilmeyi asla hak etmiyor.

    4 aylık barcelona b takımından kaleciye yabancı kontenjanı açar.
    37 yaşındaki gomis'e yabancı kontenjanı açar.
    fiorentina'dan 4 aylık 6 numaraya yabancı kontenjanı açar.
    ancak gedson'a açamaz. hadi oradan abi hadi oradan!
  • 346
    eğri oturup doğru konuşalım, göreve epey kötü başlayan yönetimdir. transfer vaadinin tutulmaması bu kanıya varmamdaki en hafif sebep üstelik.

    bazı yerlerden gelen tebrik mesajlarına jet yanıtlar verilmesi, yine icazet alır gibi bazı makamların ziyaret edilmesi, ayrılan oyuncularla ilgili duyuru yapılmaması ve oyuncuların yeni takımlarıyla antrenman fotolarının düşmesiyle ayrılıkların ortaya çıkması, sponsorluk anlaşmalarının söylenenden geçe kalması, şampiyonlar ligi'nin tamamen gözden çıkarılması, burak elmas'ın ofisini ziyarete gelen ne idüğü belirsizlerle fotolar yayınlanması....

    doğru yaptıkları tek şey taylan'a destek verilmesi oldu. yine de bu yönetimi yerin dibine sokmak için erken diye düşünüyorum. uefa'ya kalırsak ümit beslememizi sağlayacak bir kadro kuracaklardır, o zaman da zaten eleştiriler hafifler. ama şu bazı yerlere yakın durulmasını sindirmek güç.

    edit: kötü yönetim örneğine oğulcan'ı eklemeyi unutmuşum, ama daha bu konu kapanmış değil, beklemedeyiz.
  • 1620
    uzun suredir kulubu yabancilara ya da olusacak konsorsiyuma satacaklarini iddia ediyordum.

    17 mart 2022 galatasaray barcelona maçının biletlerinin bloklar halinda acentelere ve / veya bir takim gruplara satildigini ve kendilerinin de piskince aciklamalarini gordukten sonra suphemin ya da iddiamin buyudugunu maalesef goruyorum.

    barcelona'yi da eleriz elemeyiz kume duser dusmeyiz sampiyon oluruz olmayiz ama bu yonetimi istemiyoruz...
  • 603
    halil dervişoğlu transferini, resmi olarak açıklamadan önce ezeli rakibin başkanı ali koç'a açıklattırmış yönetimdir.

    --- alıntı ---

    fenerbahçe'nin yakın zamana kadar halil dervişoğlu'na bir ilgisi olmadı. bu konu yakın bir zamanda bize getirildi, doğrusunu söylemek gerekirse planımızda yoktu. hocamıza götürdük, o da olabilir dedi.

    kulübünün istediği şartları karşılamamız mümkün değildi. kiralanacaksa da galatasaray'a gitmesini daha uygun gördü, galatasaray'ı uzun zamandır beklemiş, hayırlı olsun.

    --- alıntı ---

    nerden baksan kral hareket.
  • 1433
    yabancı sınırı nedeniyle gedson'u almazlarsa tarihin en iş bilmez galatasaray yönetimi olarak gelçeceklerdir.

    gomis de pena da alınmasa neden almadın denecek oyuncular değil. bir ön libero bir de gedson alınması yeterliydi ara transfer döneminde. gereksiz kere gereksiz 2 adet yabancı transferiyle ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum.

    gedson'u alabilecekken işi kasten almayacak noktaya getirdiklerini düşünmek istemiyorum. ama sanırım öyle.

    bile bile almıyorlar bence. para yoksa da sat mustafa'yı. zaten babel'i elden çıkaramıyorsun, sene sonuna kadar forvette onunla idare ederdik. muslera 1 aya dönüyor. fatih ile orayı da götürürdük 2-3 maç.

    yedlin, luyindama, gustavo gitmiş. omar'ı da yazmayacaksın. kontenjanı da dibine kadar açmışsın hala alamıyorsun gedson'u. bak hain olmak lazım. o kadar net. hele bir de beşiktaş alırsa yolda falan yürüyemezsin. menemene tuz bulamayan takım benim elimden hem de gedson gibi bir adamı alıp bana transfer çalımı atamaz!!
  • 921
    ayda bir iki kez yayımlanan ve bizlerin dahi okumadığı hakem performans analizleri yerine daha güçlü tepkiler koyması zaruret halini almış yönetimdir. falanca şirketin filanca departmanında çalışan beyaz yakalı abiler olarak paçanıza zahmet olmazsa bir miktar çamur bulaştıracaksınız.

    8 aralık 2021 fatih terim basın toplantısında gözlemciden tff yöneticisine oradan da var hakemlerine dek isim isim şikayet etti. doğru sistem budur, hedef göstereceksiniz, isim vereceksiniz ki 25-30 milyonluk camia gösterdiğiniz hedefleri kum torbası gibi kullansın, deşarj olsun. kimsenin ilgilenmediği excelde hazırladığınız verileri falan geçeceksiniz. bahattin şimşek 4 aralık galatasaray altay maçında cüneyt ağabeyini var'a çağırıp çatır çatır hakkımızı yedikten sonra çıkıp geçen sene bu adam luiz gustavo'yu atmayıp fenerbahçe'yi yarışta tuttu diyeceksin. bu hakem şaibelidir diyeceksin. ünal aysal'ın cüneyt çakır'a uyguladığı tarifeyi uygulayacaksın.

    hakemlere hayatı zorlaştırmazsanız galatasaray'ın ensesine vuran çok olur. burak elmas konusunda hala hayal kırıklığı yaşadım demiyorum. sabrediyorum. benim gibi pek çok taraftarın da sabrının sınırı var ama. rüzgar tersinize dönüyor.
  • 912
    açıklama yapmak zorundasınız. amacından saptırılmış bir maçın ardından yapılanlara karşı suskun kalamazsınız. kadınlar dostluk maçıymış, sokakta taso oynamakmış, misket oynamakmış hiç fark etmez.

    benim için mevzu bahis olan şey; galatasaray'ın onurudur, şerefidir. bu kulübün adını ağzına alan destur çekecek. ayağa düşüremezsiniz bizim değerimizi.

    biz kulübü finansal olarak ayakta tutmaya çalıştıkça gereksiz hareketlere neden girişiyorsunuz? madem ki bütçen yetersiz ise nedir bu kadın futbol takımı kurma sevdası? neden bizi ite köpeğe rezil ediyorsunuz kardeşim?

    burda millet marcao'yu, kerem'i satsak önümüzdeki seneyi çevirebilir miyiz diye düşünmekten helak oluyor; sen kalkıyorsun yeni branş açma sevdasına giriyorsun. bunu da hemen kadın düşmanlığıyla yaftalamaya kalkmayın lütfen. bir imkan varsa kadın basketbol ve kadın voleybol takımımıza ek kaynak yaratmak daha uygun olurdu.
  • 267
    transferler, mali durumlar veya politik süreçler hepsi ellerinde olan durumlar olmayabilir ve burada yapacakları hataları kabul edebiliriz ancak bir cemaat liderinin ziyaretini kabul etmek yerden yere vurduğumuz mustafa cengiz yönetiminin bile yapmayacağı hareket.

    benim için önemli olan kulübün başındaki akıl. bu akıl uzun vadede bize yarar sağlayacaktır ancak böyle ipsiz sapsız adamların galatasaray'ın makamına bu kadar rahat ulaşması, bunun başkanın sağlaması korkunç.

    daha 1 ayı dolmadan en büyük eksilerini aldılar. hem de tahmin edilenden çok. böyle devam ederse seneye yeni başkan ile devam ederiz.

    edit : https://twitter.com/.../1413808504939458562 açıklama geldi. bu durumda onu buraya getiren ve kurumun üyesi olan kişi istifasını gerçekleştirmeli.
  • 1578
    --- alıntı ---

    ayvansaray üniversitesi kadın çalışmaları merkezi, aralarında galatasaray başkanı burak elmas'ın da yer aldığı galatasaray yk üyelerine "toplumsal cinsiyet eşitliği yönetici eğitimi" verdi.

    --- alıntı ---

    ışıtan gün'ün de aralarında bulunduğu burak elmas yönetimi bu tarz bi eğitim almış. eğitime sondan başlayıp başa doğru mu gidecekler acaba? zira karşılarındaki ışıtan gün isimli şahsın toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konulara gelmeden önce kat etmesi gereken çok yol var.
  • 580
    muhakkak çalışmaları vardır ama ne yapıp edip yabancı sınırı denen garabet kuralı kaldırmaları gerekiyor. tff sırf biz istiyoruz diye yapmaz bunu ama ligdeki hemen hemen her takım karşı çıkıyor sınırlamaya. eskiden biz karşı çıksak fenerbahçe desteklerdi, fenerbahçe karşı çıksa biz desteklerdik. ilk kez tüm büyükler karşı çıkıyor çünkü oynatacak yerli kalmadı. biraz sivrilen veya potansiyeli olan yerliler yurtdışına gidiyor. kulüplerin de bunları tutmak için 3 milyon euro verebilmesi mümkün değil. el ele verip bu işi çözmek lazım. tamamen yabancılarla sahaya çıkmanın tadını aldıktan sonra, eskisi gibi veysel sarı'ları falan oynattığımız 6+5'e dönmemeliyiz. tüm külüpler ve tff'ye her dediğini yaptıran yayıncı kuruluş buna karşı çıkıyorken, bu ısrarı anlayamıyorum.
  • 660
    düzgün transfer nedir, nasıl olmalıdır sorusuna sözlü değil, direkt eylemle cevap veren yönetim.

    toplam alınan oyuncu sayısı 11 olurken bunların 6 tanesine 23,5 milyon € bonservis verildi. ve bu 11 oyuncunun 5-6 tanesi direkt 11 oyuncusu. cebe koymamız gereken 1 numaralı detay: 6 tane 11 oyuncusu alındı.

    bonservis verilen oyuncuların en yaşlısı 24 yaşında. geçen sene 31 olan yaş ortalaması bu sene 26'ya çekildi. cebe koymamız gereken 2 numaralı detay: takım 5 yaş gençleşti.

    galatasaray'da çok ciddi bir maaş yükü vardı. yeni gelen oyuncuların toplam maaş yükü 8.19 milyon €. geçen sene belhanda ile falcao'ya verilen yıllık ücretten daha aşağıda bir miktar bu. 3 numaralı detay: maaş yükü düştü.

    gelen oyunculara tek tek bakıldığında 8 tanesini potansiyelli görebiliriz, zira en yaşlıları 24 yaşında. 4 numaralı detay: geleceğe yatırım yapıldı.

    ilk sezonda sportif başarı yakalayamayabilirler, ama bu kadro insanı kesinlikle mutlu ediyor. gedson fernandes'i de aralarında görmek isterdik ama yönetimin hakkını yemeyelim, o bölgeyi de yine potansiyelli bir kiralık oyuncu ile doldurdular. üstelik gedson'da yapılan hatayı bu kez yapmayarak satın alma opsiyonunu da hallettiler. muhtemelen önümüzdeki yaz halil ve assunçao'nun bonservisleri de alınacak ve bu tarz genç oyuncu transferlerine devam edilecek. tabi aanholt gibi fırsatlar çıkarsa da değerlendirilir.

    burak elmas yönetimi yapacağını yaptı. şimdi kenara çekilip başarı beklemek hakları. dediğim gibi bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon ve sezonlar için güzel yatırım yapıldı.
  • 1214
    (bkz: #3182400)

    zamanında söyledim fatih terim adıyla seçime girer, tüm ipleri ona verirseniz sonunda duvara toslarsınız diye hem burada hem sosyal medyada benim gibi düşünenler saldırıya uğradı. şimdi ise bunları seçtirmek için propaganda yapan, diğer aday ve mevcut yönetime* saldıranlar tarafından nasıl hedef tahtasına oturtuluyorlar görüyoruz. keşke seçime girerken eşref bey gibi fatih terim' in arkasına saklanmak yerine şartları değerlendireceğiz filan deseydiniz şimdi bu durumda olmazdınız...

    seçimi kazandığı günden beri hocadan habersiz hiç bir karar alamayan, ilk defa bir karar alıp hocayı gönderdiğinde ise hayatın gerçekleri ile yüzleşen, kendilerini başkanlığa getirenler tarafından linçlenen yönetim. aslında sezon başından beri kulübü yöneten bile kendileri değildi, her istediği yapılan, her kararda onayı olan hep başkasıydı ama şimdi gölge başkan gidince başarısızlığın faturası bile kendilerine kaldı. bu medya baskısı ile sene sonunu görebilirlerse dua etsinler. galatasaray medya gücü kulüp lehine pek bir katkı yapamaz ama iş kendi içinden birini yemeye gelince dünyada eşi benzeri yoktur, geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın