resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 10176
    iyi topçu olacak mentali, aklı, karakteri yokmuş. şan, şöhret, sevgi, saygı, destek fazla geldi taşıyamadı. sırada tepkinin olması gayet doğal, onu taşıma mücadelesi verecek artık.

    belki de var olmayan bir tekliften dolayı hem galatasaray’dan hem kendinden vazgeçti. yerden yere vurulan kerem 100 kat daha akıllı ve olgunmuş bundan, en azından kendi yolunu biliyormuş. kendisine her zaman destek veren taraftara ve geçen sezon neredeyse her maç sonu stadtan görüntüleri düşen babasının emeklerine yazık sadece.

    artık ne eskiye dönmesi kolay, ne de belki de o hiç var olmamış teklifin tekrar gelmesi. kaç zaman oldu kaç milli ara geçti hala kafasını toparlayacak diye bekliyoruz. kalmasını çok istedim çünkü kaldığı yerden devam edebilir diye umdum, satıp lookman ve hakan’ı almak daha doğruymuş.
  • 10177
    defolsun ya. başından beri kadro dışı bırakılması gerekirken bir de kendisine tezahürat yapılmasını yediremediğimden, takımı eskisi kadar takip etmiyor, gollere bile sevinmiyordum. bugün yuhalanması biraz olsun içimi soğuttu. galatsaraylılık duruşu budur. ben şampiyonlar ligi maçında ıslıklansam bir hafta ağlarım ama kendisi en prime döneminde şampiyonlar ligi yerine arabistan seçecek kadar düşük profilli biri, ona koymaz. sahada ağlatana, tepkilerden dolayı oyundan çıkmak isteyene kadar devam. arada son 5 dk sokup sağ bekte falan oynatalım işte, fazlası ona lütuf.
  • 10179
    kotu giden bir şeyi protesto etmenin unutulduğu,tokat atana diğer yanağı uzatma pespayeliğinin geçer akçe olduğu ülkemde ıslık yemesi şaşırtmış ve mutlu etmiştir.

    bir kısım sallabaşa göre bu oyuncuya pışpış çekerek kendisini kazanmamız gerekiyor. bunu zaten yönetim yapıyor merak etmesin kimse. ama taraftar olarak benim tasarrufum başka olabilir. bu da futbolun en normal dinamiklerinden biri.

    bu hususta fanboyluk mertebesine erişmiş arkadaşlar ile mantık çerçevesinde istişare etmek zaten zor ama yine de deneyelim. barış alper manen taraftarın büyük çoğunluğu tarafından silindiği için ıslık yedi. taraftar takıma katkı sunduğu son maçlarda kendisini sineye çekerken, ciddi manada düşük performans verdiği ilk maçta ıslıklayarak, kendisinin gonullerdeki mertebesini beyan etmiştir. mesele bundan ibarettir.

    22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçında istatistik olarak belki temiz bir maç çıkarmış olabilir. ama ne pres oyununda ne de hucum yerleşiminde etkili olamadı. bizi ne ileriye etkili taşıdı, ne de ciddi savunma katkısı gördük. eski temaslı oyunu yok, topun etrafında dönüp durdu maç boyunca. ilk defa da 65'de alındı hoca tarafından.

    kendisine tavsiyem, menajerini susturması, oyununa odaklanması ve eğer bu takımla ve taraftar ile bağı kaldıysa kendisi birey olarak sahaya inmesi ve etkileşime geçmesi. bu buzu başka türlü zor eritir. ben kendisini takımda görmek istemiyorum. bu da benim düşüncem. ama taraftarın bir çoğu ile bağları tekrar kuracak yollar mevcut. yapıp yapmamak kendi bileceği iş.
  • 10180
    öncelikle hakettiğini yaşayan futbolcudur. onu bir belirtelim. ama taraftarımız okan hocanın çağrısına kulak verip bu arkadaş takımdan ayrılana kadar ıslıklamasın. sevgi gösterisi yapmaya da gerek yok şahsen stadta maç önü ismini bağırmadığım tek oyuncu kendisi şu an ancak sonuçta galatasaray için mücadele etmekte ve moralini bozmaya gerek yok.

    aslolan galatasaraydır.
  • 10182
    yuhalanması oyunundan ziyade tavrıyla ilgili bana kalırsa. normalde böyle bir maçta, 3-0'ken oyuncu ıslıklanmaz derim ama durum farklı. galatasaray taraftarı sana siyah ekran olayından sonra bile kucak açtı. bugün bunu yaşadıysan kendini sorgula. mesela o menajerin konuşmayı, medyaya demeç vermeyi kessin. sen de surat asma bir zahmet.

    (bkz: 22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçı)
  • 10183
    samsunspordan musabayı alalım bu akşam oynadığı topun daha iyisini oynamazsa ben hiç bir şey bilmiyorum. hemde barışın aldığının 5te birine oynar.
    yol belli devre arası olmadan samsunspor başkanıyla konuşulup musabayı alacaksın barış alperin hala talibi varsa neoma göndereceksin. seneye bi kanatta barış bir kanatta keremle saç baş yoldurtmalarını fenerde izleyeceksin. basketbol maçında marşlara eşlik edince her şey düzelir zannediyordu menejeri. biz istediğimizi aldık üç gol atarsın taraftar aptaldır unutur diye akıl veriyordu tuncay abisi. ne oldu umduğunuz gibi olmadı di mi?
    (bkz: 22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçı)
  • 10184
    taraftar siyah ekran paylaştı.
    (bkz: 22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçı)

    hayallerde yaşayıp takımı satan futbolcuyu gerçeklerle yüzleştirmek bu takımın genlerinde vardır. kendini takımın önüne koyanın önüne taraftar dikilir.

    bu hep böyledir.

    takımdan ayrılana kadar ıslıklanmasın önerisi çok haklı ama eksik. bence takımdan ayrılana kadar galatasaray forması görememeli.

    ek olarak; bu hafta babasını ekran karşısına çıkartıp 1-2 duygusal manipülasyon bekliyorum. yapmazsa benim fesatlığım olsun.
  • 10185
    futbolcumuz.

    biz galatasaray taraftarı barış'ı eskiden beri biliriz. rezerv ligde ineklerin ortasında top oynadığı günler çok uzak değil. çıktığı ilk ciddi maçta kafayla topu icardi'ye indirdi, icardi de topu sol ayakla vole vurarak tavana astı diye sevinçten reklam panolarını kırıyordu. dizlerinde iyileşmeyen, her maç kanayan yaraların galatasaray için son nefesine kadar mücadele ederken oldu. manaj seni kasten sakatladı diye birçoklarımız manaj'ı öldürmek istedik. şimdilerde çok konuşulmaz ama 23-24 sezonunda yakaladığımız şampiyonlukta özellikle 2.yarı mertens ve barış'ın payı çok büyük. önceki sezonun yıldızı kerem'i kulübeye hapsetmişti. sağ bek lazımken sağ bek oldu, sol bek lazımken sol bek oldu. kadıköy'e santrafor da çıktı kanat da çıktı bek de çıktı. girdi old trafford'da asist de yaptı, ajax deplasmanında rakip sağ beki paspas da etti. biz her şeyi biliyoruz ve hatırlıyoruz. bunlara bir çırpıda zarar verecek hareketleri tekrar anlatmak istemiyorum, zaten herkes biliyor. evet tek çırpıda her şey silinmedi ama zarar verdi.

    şimdi geldiğimiz noktada yaptığın bunca şeye, verdiğin bunca emeğe kendin ve menejerin zarar vermişken biz gel barışalım dememize rağmen vücut dilinle bizi daha da iteceksen, saçma sapan parmak ucunda topa koşacaksan, olumsuz bir an sonrası cr7 mimikleri yapacaksan bize, kalsın barış. kapı orada. mimikle mutsuzlukla iğrenç vücut diliyle kariyerine devam edenleri hali ortada. bak suyun öte tarafında para kazanıyor, sen de bir gün kazanacaksın, öykündüğün oysa eğer buyur hayırlı olsun.

    ıslıklamak yanlış. ama şunu da ekleyeyim. eğer ben galatasaray'ın altın çağına denk geldim, bu çok güzel 4 yılda en önemli futbolculardan biriyim, şöyle topçuyum böyle büyüğüm diye jest mimik yapıyorsan orada dur. eğer olay verdiği katkı yahut futbolculuk kadar mimik yapmaksa torriera'nın, icardi'nin osimhen'in suratı kırılır. muslera'yı surat yaparken görmedik biz. sanmıyorum ama eğer olur da buraları okursan şunu bil:

    bizler kör değiliz. senin koşuşunun da, eforununda, suratının da değiştiğini görüyoruz. ister neom yüzünden, ister para yüzünden, ister fener yüzünden, ister egon yüzünden değişsin o suratın hiçbir önemi yok. senin suratın değişir bizim ise sana olan hislerimiz. inan sonunda kaybeden sen olursun.
  • 10186
    sahada o kadar "ben yıldızım, beni niye yollamadınız" havalarında oynuyor ki, hemen her hareketi trip içeriyor adamın. geritye gelirken bile "benim ne işim var, jacobs savunsun" edasıyla geri geliyor. hücumda " ben büyük topçuyum" edasıyla davranıyor.

    zannediyor ki bu izlerken anlaşılmıyor. galatasaray taraftarı bunu anlıyor. buranın dünyanın alanında en iyi oyuncuların artık tercih ettiği bir kulüp olduğunun farkında değil. bunu kendisine 3-0 öndeyken haklı bir tepkiyle anlatan taraftarımızı tebrik ediyorum.
  • 10187
    mac sırasında yalandan kosu yapması yok mu, insani cildirtiyor. hele bir pozisyonda (ikinci yari) rakip takim hatalı pas attı, top yavaşça barisin arkasından gidiyordu, herif topu göremedi ya la!!! mactan o kadar kopuk adam. seyirci bunu uyardi da son anda farketti ve topa hakim oldu. keske biri o pozisyonu bulup buradan paylaşsa.
    (bkz: 22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçı)

    edit; ilave etmek istiyorum. devre arasında iyi bir teklif gelirse düşünmeden satılmalı. "ancak" sözleşmesine mutlaka turkiyeye 2 yada 3 yıl icinde geri donemez maddesi konulmalı.
  • 10190
    en kısa zamanda defolup gidecek oyuncu. iyi olduğu mücadeleye fizikselliği de bırakmış paşa. sanki bana messi kalitesinde tekniği var da mücadele etmiyor, seni sevdiren oynatan o mücadelendi. sahada öyle bir tavrı var ki insanın sinir uçlarıyla oynuyor artist. devre arası araplara mı gidersin pakilere mi bilmem ama defolup gidersin umarım sonra da fenere gidersin kerem gibi belli mi olur.
  • 10192
    yabancı sınırı konusunda elimiz de rahat iken, satıp yerine yabancı bir isim bakmalıyız. şu son 2 ay içerisinde yaşadıklarımız bize gösterdi ki, barış olmadan da iyiyiz. o şımarık tavrı ve kibri ile, bizim ona muhtaç olduğumuzu düşünüyordu. zaten tavırları da bundan ileri geliyordu. şimdi kendisi de gördü ki bize muhtaç olan oymuş. ama, nasıl ki insanın içinde bir şeyler koptu mu, hevesi kırıldı mı hiç bir şey eskisi gibi olmuyor, kendisi ile olan bağımız da artık öyle. iyi bir paraya satıp geçelim artık.
  • 10195
    kendisini 45 milyona neom takımına satmayarak çok büyük hata yaptık. bu hatayı da yeni sözleşme vererek sıvadık. daha doğrusu dursun aydın özbek yaptı bunları! şimdi devre arasında 30'a sat bakalım?

    bu arkadaş menajerini kulübe saldırttı, biraz kapımızda bağırttı. kendisi antrenmanlara çıkmadı, instagram'dan siyah ekran paylaştı, triplere girdi. transferin son günü yalandan bir özür mesajı yayınladı ve kendisini bağrına basacağımızı sandı ha?

    barış senin bu takımla işin bitti artık. devre arası gitmeni o kadar çok istiyorum ki oradan da fenere gitsen keşke. tam yerini bulursun.

    bazı hataların dönüşü olmaz. belki olur? ama öyle yarım ağızla özür dileyerek olmaz.

    hadi kardeşim işine.

    (bkz: 22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçı)
  • 10197
    şapkasını önüne koyup düşünmeden önce şortunun sağ kısmını sürekli üste çekmekten vazgeçse iyi olur. neyin peşinde anlamadım. berbat olan haleti ruhiyesini sadece bakışlarından ve mimiklerinden bile anlayabilirsiniz. gözü kısıp kasıntı kasıntı bakmalar, gereksiz yere sekmeler, kendini yere atmalar vs. normal şartlar altında altında camiaya olan aidiyetinde kuşkum olmasa hiçbir şeye takılmayacağım fakat bu arkadaşa takılıyorum. ya nokta hata yapmadan her maç yüzde yüzünü verecek ya da yerin dibine sokulacak.
    (bkz: 22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçı)
  • 10198
    dün geceki22 ekim 2025 galatasaray fk bodo/glimt maçı'nda oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından ıslıklanan oyuncumuz. evet artistlik yapıyor. evet küskün. bazı taraftarlar gözden bile çıkardı kendisini ama beyler, iki yıl bir yere gidip fenere dönünce kimse vay hain vay haysiyetsiz demesin. evet taraftar yüzde yüz haklı eleştirmekte. sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum.
  • 10199
    siyah ekran paylaşıp antrenmana çıkmadığı gün dahil sürekli hocası sahip çıktı. kötü oynadı yine 11 çıktı. taraftar ses çıkarmadı. ama bir yere kadar. orkun’u kovalamadığı için beşiktaş’tan yedirdiği golde her şey belliydi.

    sahada berbat halde. normalde hiç bir oyuncu barış’ın yanından elini kolunu sallayarak geçemezdi. şimdi geçiyorlar. barış yetişmeye çalışsa da yetişemiyor. iyi idman yapmamasından kaynaklandığını düşünüyorum bu düşüşün.

    bunun dışında açtığı hiç bir ortada isabet yok. verdiği paslar ya isabetsiz ya da öküzlemesine hızlı. bir de el kol yapma, söylenme huyu edindi.

    barış defteri gayriresmi olarak kapanmıştır bana göre. satılması ve sol kanada yeni bir isim alınması gerek. yabancı kontenjanımız müsait. barış da isterse arabistan’da takılabilir isterse fener’e gidebilir. galatasaray hain hiç bir futbolcunun arkasından yas tutup da üzülmez.
  • 10200
    bundan sonra ne kadar köfte o kadar ekmek deyimiyle tanışacak profesyonel oyuncu. çıkar maçı alır iyi oynadı der nötr kalırız o da parasını alır. ha surat yapacaksa, koşmayacaksa, çakma zaha olacaksa fragmanı gördü.

    al sana siyah ekran derler adama.takımda osimhen hariç yeri transferle dolmayacak kimse yok. onun da dolar da dünyada daha iyisi ulaşılmaz durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın