sözlükte hala bu hükümeti destekleyenler varmıdır acaba, merak ediyorum. galatasaraylı olmak bugünlerde pek de kolay.
453
siz o sponsorluğu bunun için buldunuz bunlarada. bozmadığınız bir tane kurum veya dal yok.
5
galatasaray yönetiminde mehmet karlı, candan erçetin, emir sarıgül gibi muhalifler bulunduğu için bizi rahat bırakmayacak tiranlık. ünal aysal'a sırf, 20 milyon galatasaraylı akp'ye oy verdi dediği için laf sokan bebeler bunu görmezden gelir. ünal aysal ayrıca gezi parkı olaylarına destek veren tek kulüp başkanıdır. sözüm ona tinerciler solculuk oynayıp ünal aysal'ı eleştirirken, kendi başkanları fikret orman'a baksınlar biraz ne gibi haltlar yiyor hükümetle.
220
benim anlamadigim durum su.. arkada$ herkes pahaliliktan bilmem herseyden sikayetci ee karde$im o zaman ne diye oturuyorlar o koltukta.. kaldi ki siyaseti spora baya baya acik secik karistiran da kendileri.. bale operaya bile karistilar.. super lige memleketinin dogdugu semtin takimini yukselten bunlar degil mi..
en guzel oneri ligden cekilmek ve avrupa takimlari ile bir lig kurmak.
131
1984'u çok iyi analiz etmişler.
edit: hala bunlara oy veren galatasaray'liyim demesin. cidden ahmaklık. meclisteki diğer partiler de aynı seviyede kötü ama bunlardan kurtulmadan bu kulübe rahat yok.
64
herkesten farklı fenerbahçelilik yapmış olan ve yapmaya devam eden bir liderin sahibi olduğu hükümet. oy veren galatasaraylı değildir.
421
türkiye'nin eski güzel günlerinden silemedikleri tek şey galatasaray olduğu için rahatsız olduklarına emin olduğum hükümet.
eğitimi değiştirdiler, sosyal yaşamı değiştirdiler, ahlak sistemini çökerttiler. chp'nin bile şekilden şekile girmesini sağladılar. eskilerden sağlam duran bir galatasaray kaldı.
muhtemelen bunlar da koltuğu bıraktığımda dursun aydın özbek gibi bir enkaz bırakacaklar. yönetimleri o kadar benzer ki. mesela hükümet tüm birimlerin içini boşalttı dursun başkan tüm şublerin içini. iki yönetimde de medyada tetikçiler rol oynadı. umarım sonları da benzer artık. galatasaray ve türkiyenin iyi yönetilmeye ihtiyacı var. ve umarım bunlar gittiğinde ardından gelen yönetimin enkaz kaldırmak için çalışmalar yapmasına zaman ve sabır göstermemiz gerektiği gerçeğini unutmayız. şımarıklık yapacak durumda değiliz.
43
bu partiye oy veren de bu partiyi burasa yüzsüzce hükümetin payı az diyerek savunan da sempati ile bakan da kördür, cahildir, düşünme yeteneğine sahip değildir.
tek tek yazmayacağım. ülke futbolu birilerinin çıkarına birilerinden gelen emre bakıyor ulan. daha ne kadar boktan olacak spor? ve o "tek adam"ın da danışmanı rıdvan. rıdvan denilen şeytan ne derse onu yapıyor.
yemişim sporunu ayrıca. ülkenin düştüğü boktan hal bile bu aptallara yetmiyor. suriyeli bile senden değerli ulan bu ülkede e be aptal e be cahil. nerede bi yeşillik ağaç deniz mavi var herkesi bir korku sarıyor. neden? çünkü bunlar tüm güzelliklere düşman tüm güzelliklere saldırıyorlar ve tek düşündükleri şey de para. her yeşil alan her değerli arazi her güzel manzarayı yok ediyorlar yerine avm otel rezidans konut villa yapıyorlar ama sana hastanede suriyeli kadar öncelik verilmiyor. sen uyumaya aptal olmaya devam et.
ekonominin bokluğu yüzünden kulüplerin borcu 2 3 e katlandı. ama hükümetin hiçbir suçu yok. samiyen olduğu mecidiyeköy'ün merkeziydi sana yar ettiler mi? etmezler neden çünkü rant var rant. para var. bunların tövbe haşa allah'ı da kitabı da para ve rant. sen hala üç kuruş paranla ay başını denkleştir suriyeli yata yata yesin o paraları.
desteğe devam. elindeki lokmaya göz koydukları gün ağlarsan şerefsizsin haysiyetsizsin.
tanım yapmak gerekirse ülkedeki en büyük mafya ve çıkar kapısı.
167
galatasaray’a dusmanlik etmeyi akillarinin ucundan bile gecirmemesi gereken hukumet. bak mesela ben zeytindali harekatindan dolayi ittifaka oy vermeyi dusunuyordum, butun ekonomik cokuntulere ragmen. lakin aksener’in dunku tweetinden sonra iyi partiye basacagim oyu.
1 tane galatasarayli oyunu kafadan kaybettiniz aq. zaten oylariniz dususte. akilli olun.
insanlar politize olmaktan, siyasi düşüncelerden korktuğu ve ya kaçtığı sürece burada kalacak hükümettir. taraftarlıktan daha önemli bir konudur fakat maalesef sevgili halkımız tuttuğu takımı başındaki hükümetten daha fazla önemsediği için kendileri karanlığın kenarından ağır ellerini toprağa basıp doğruluyor her seferinde.
galatasaray bu insanlarla iş tutsa galatasaray'ı dahi eleştiririm. neyseki bizim öyle bir tarafımız yok ama az önce bahsettiğim taraftar kitlesi (hangi takım/takımlar olduğunu hepiniz biliyorsunuz.) takımları malum örgütün çiftliği olsa bile arkasında duracak.
fanatizm bu ülkenin ve sporun başına gelmiş en büyük lanetlerden biridir. yazık.
117
tüm galatasaraylıların sosyal medyada ayağa kalk etiketiyle zihniyetlerini eleştirmesi gereken hükümet. böylece üllemizin ayağa kalkışın ilk adımlarını atmış olabiliriz.
391
zamlara güncelleme eflasyona hayat pahalılığı son olarak tedbirsizlik sonrası depremde binlerce insanın yaşamından olmasına ne kılıf nasıl bir tanım bulacaklar merak ettiğim oluşum. gerçi bugün antep bb başkanı fatma şahin allahın takdiri falan demiş ama bilmiyorum.
194
son kullanma tarihi yıllar önce geçmiş hükümet. şimdi muhalif parti yönetimlerinin, özellikle de bu seçim sonrası yönetimlerin değiştiği il ve ilçelerde, bu arkadaşların yaptığının 5 katını 10 katını yapmaları lazım bir sonraki seçime kadar.