belki kimya aciklamasini yapti belki yapmadi belki yalanladi belki de dili surctu. belki kimyayi bir bilim dali olarak goruyor ya da herneyse. adama kimya ile alakali yapilan her espiriye guluyorum. hosuma gidiyor. zira kendisi antipatik ve bir o kadar da loser. atanamamis kimyaci seni. askerde bi soz vardi zoruna giden harbi ceksin diye. (bkz:
harbi) yani ucu yagli , bez parcali cubuk.
bir insan yapmadigi bi aciklamadan elbette sorumlu tutulamaz. ama bu abdullah avci'nin antipatik, loser ve abartilan bir balon oldugu gercegini de degistirmez.
belki suan yapmadi "kimya" bilgilendirmesini ve/fakat isler yolunda gitseydi bu kimyaci arkadas icin sezon sonu yayila yayila cikar agdali agdali anlatirdi kimyayi, fizigi, geometriyi. o zaman da savunuculari olur muydu acaba kupasiz yilin teknik direktorunun savunuculari galatasaray sozlukte merak ediyorum.
edit:
kimya