• 737
    uyuduğumuz dönem. tek doğru transfer batshuayi. jelert ve sara çok iyi oyuncular ama savunmaları sıkıntılı. o verilen bonservisleri eder mi eder ancak bizim o paralara 3-4 tane bonservisi yüksek maaşı düşük atlet, savunmacı tempolu adamlar almamız lazımdı.

    şu anki durumda kimi alabiliriz bilmiyorum ama defansif solbek- orta daha-stoper şart
  • 739
    dünkü maçtan (bkz: 21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçı) sonra hala hatalarımızı görüp geri dönebileceğimiz dönem.

    1) batshuayi
    tek kelime etmeye gerek yok. 10/10 transferdir.

    2) jelert ve sara
    bu adamlar okan hocanın hayal ettiği 3. bölgede sonuçlandırılamayan atağın devamında top kaybından sonra hemen rakibe basacak, top çalacak ve yeniden atak başlatacak profile uygun olabilirler ancak yarattıkları handikapların önüne geçilmeli. nedir bunlar?

    - rakip jelert tarafında fiziki üstünlük kuracak bir kanat oyuncusu oynattığında savunma dengemiz bozuluyor. davinson bu tip açıkları daha iyi kapatacaktır fakat önlerinde hava hakimiyeti yüksek, topla dikine çıkabilecek doğru düzgün bir 6 numara alınmazsa 5 hafta sonra davinson da satılsın yangını yaparız buralarda.

    - sara'nın torreira pres yapmaya gittiğinde kapatması gereken alanlar çok artıyor. çözüm yine alan kapatacak 6 numara.

    - her ikisi de boey'in gidişiyle epey aşağı düşen atletizm ortalamamızı yukarı çekemez. bilin bakalım çözüm ne? bingo... 6 numara.

    3) mutlaka ama mutlaka zaha'dan çıkmamız gerekiyor. zaha bu maçta süre bulup bizleri beklentiye sokmayacaksa ne zaman sokacak bu adam? sabır sabır ama tükendik artık. kendisi gönderilip yerine atlet ve "doğal savunmacı" bir adam alınmalı. (bkz: rashica)

    4) abdülkerim bardakçı

    kendisine forma rekabeti için 1 türk seçenek alınmalı. aslında bu iş için biçilmiş kaftan emin bayram idi. ne oldu da sattık bilmiyorum. altyapıdan yetişen 21 yaşındaki adam da gideceğim diyince önüne geçemiyorsak vay bizim halimize. neyse artık olan oldu. şu andan sonra ahmetcan'a gidilmeli. alınması hem abdülkerimi yukarı çeker, hem de opsiyon yaratmış oluruz.

    5) muslera

    muhtemelen son sezonu olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın