• 504
    3 kaliteli transfer ile ligin yine en büyük şampiyonluk adayı olacağımız transfer sezonu.
    -sağ bek
    -8 numara
    -10 numara

    para ise para, bonservis ise bonservis ödeme yapmamız gerekiyor. 46 puan geride kalan avrupa ligine elemeden gidecek rakibimiz bile yıllık 7-8m maliyetli oyuncular alıyor. öbür tarafta 2 sezondur arkamızda kalan koç spor kulübü 2 yıllık 40 milyon verip hoca getiriyor. fatih hocamızın limitle ilgili şu çıkışı geliyor aklıma bu durumdan sonra.
    https://www.goal.com/.../bltc346d842d4d310cd

    muslera-sağbek-davinson-abdulkerim-köhn-torreira-8no-10no-kerem-barış-icardi

    alınacak 3 oyuncunun kadronun kalitesini ve atletizmini yukarı çekecek oyuncular olması durumunda arkamıza yaslanarak futbol seyretmeye devam edeceğiz.
  • 506
    bugüne kadar sadece batshuayi'yi kadromuza kattığımız transfer dönemidir.

    sürpriz gidenler olmazsa çok fazla gelen transfere ihtiyacımız yok. bir sağ bek, bir iki yönlü orta saha ve bir hücumcu orta saha oyuncusu alıp yeni sezona hazır oluruz. ancak elimizdeki yabancı oyuncu sayısı yasal kontenjanı aşıyor. avusturya kampında 14 yabancı oyuncu olarak oynayabilen isim var. sanchez de milli takımında oynuyor hala. etti 15. bize 3 isim daha eklenecek etti mi size 18. eh yasal sayı 12. 6 oyuncu göndermemiz lazım. bizi gerçekten zorlayacak olan bu giden transferler olacak.

    benim aklıma gelen isimler: tete, oliveira, dubois, yusuf, ross... 6. kim olacak? nelsson ya da sanchez olacak gibi.

    aslında iki beki de yedekleyebileceği için dubois'in kalmasını isterim. ya da yine iki beki yedekleyebilecek bir sağ bek almalıyız. adı bizimle anılan doue alınırsa sanki rotasyona kullanmak için alınacakmış gibi. o çocuğu alıp doğrudan şampiyonlar ligine atmak olmaz gibi.

    transfer sezonu bittikten sonra sanki iki bek bölgesinde de rotasyon sorunları çekecekmişsiz gibi geliyor bana. köhn'ün yedeği kazımcan mı? doue ya da yeni transferin yedeği kim peki? yine asıl mevkisi olmayan oyunculara sarılacak gibiyiz. bunun sakatlığı var, formsuzluğu var, kart cezası var. gencecik doue'yi alıp doğrudan as bek oyuncusu yapma fikri rahatsız ediyor beni. genç yaşına rağmen iyi istatistik yapmıştır, uzun süredir 11 oyuncusudur tamam ama değil. çok büyük kumar olacaktır bizim için.

    umarım yabancı sayısını arttırırlar da dubois'i takımda tutarız ya da başka bir yabancı bek daha alabiliriz iki beki de oynayabilen.

    kamp kadromuzu hatırlatmak için: https://x.com/...afHVEnP4OaQ&s=19
  • 507
    (bkz: #3951997)
    (bkz: ben demiştim demeyeceğim ama ben demiştim)
    (bkz: ince eleyip sık dokuyoruz)

    https://x.com/...457343923655007?s=46

    bir kerecik olsun şaşırtın. 42 yaşındayım, artık sıtkım sıyrıldı ya. ne olursunuz, yıllardır rezalet yönetimlerden bıkmadınız mı sayın galatasaray lisesi? böylesinin işinize geldiğini düşünüyorum artık. kültürünüzü ve bilgi birikiminizi bir kerecik olsun çalıştırın ve şu kulübe kim gelirse gelsin değişemeyecek bir yönetim sistemi getirin. başkanlar ve yönetimleri de sadece bu sistemin bulundukları dönem için kontrolcüleri olsunlar. vallahi yeter artık. ölüp gideceğim ya, 1 kere olsun düzgün yönetildiğimizi göreyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın