• 925
    işin kötüsü baya para da harcadığımız dönem. sadece bonservis olarak değil, galatasaray ucuz maaş politikasından tamamen vazgeçti. oyuncu satmazsan avrupa ligi kupasını alsan bile kurtarmıyor. lig zaten doğru düzgün bir şey vermiyor. şampiyonlar ligi geliri desen, o tren de kaçtı. alınan oyunculardan kimsenin tatmin olduğu yok. okan buruk'un bile bu kadroyu nasıl kuracağı belirsiz. muhtemelen ezberini bozmayacak. mevcut yeter demişti, aynı fikirde olmayabilir. oyuncular huzursuz olabilir. işi zor okan buruk'un. bu kafayla giderse bu kez toplayamayacak zaten.

    fenerbahçe ve beşiktaş da farklı değil, toplu çıldırış. hadi onların holdingi var, galatasaray'ın da bir şeyi var ama emin değilim.
  • 926
    uefa'da sistem değişti, maç sayısı arttı. kadroda oyuncu sayısını arttıracağımıza, azalttık. sol kanatta kimse yok. bunun sakatlığı var, cezalısı var, ne olacak o zaman. berkan'ı sol kanat, ali turap sağ kanat mı oynayacak rezillik gerçekten. şu durumun açıklaması yok. yönetim resmen galatasaray'a ihanet ediyor. sanki dünyada tek seçenek rabiot gibi aklımızla dalga geçiyorlar!
  • 928
    çarşambanın gelişi perşembeden bellidir atasözünü iliklerime kadar yaşıyorum. bugünlerin yaşanacakları az çok hepimiz biliyorduk. beceriksiz, liyakatsız kişiler yüzünden uefa’dan hatta ve hatta lige havlu atınca nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum. bunları bu saatten sonra osimhen felan kimse kurtaramaz.

    https://pbs.twimg.com/...t=jpg&name=large

    allah aşkına bu nasıl bir kadro. bizim hedeflerimiz nelerdir çok merak ediyorum. çıldırmamak elde değil, çok üzgünüm.
  • 929
    avrupa listesi için 3 saatimizin kaldığı dönem. bu saatten sonra herhangi bir oyuncuyu yetiştirmemiz, söz konusu özellikle dursun özbek yönetimi olduğu için bence imkansız. dolayısıyla hem takımın eksik bölgelerini tamamlayamadıkları gibi üstüne oyuncu kaybettikleri için yönetimin; tüm bunlara transfer dönemi boyunca çanak tuttuğu ve bizi beşiktaş’la oynanan süper kupa maçında rezil edip üstüne young boys’a elendiği için okan buruk’un istifa etmesi gerekir. çünkü istifa da bir hizmettir. 2 ayda galatasaray gibi bir camia başından sonuna bu kadar rezil temsil edilemez, edilmemeli.
  • 933
    kanat rotasyonumuz gerçekten çok daraldı, gece 1'e kadar 1 tane kanat oyuncusu getirsinler benim için kâfi. son gün, elimiz bağlı diye kazıklanmayalım. orta sahayı bu geceden sonra getirelim.

    avrupa liginin ilk 6 maçında; paok, malmö, az, rigas, elfsborg gibi takımlara karşı oynayacağız. bu kadro o maçlar için yeterli, zaten yetmiyorsa/yetmeyecekse farklı şeyler konuşulur fakat şuan için 1 tane kanat transferi yeterli olur.

    ne yapalım koca bir transfer dönemini beceriksizlikte ordinaryüs olan cenk ergün'e bırakınca sıtmaya razı oluyoruz.
  • 934
    sıçıp sıvanan dengesiz ve plansız bir dönem olmuştur.
    - sakatlık konusunda güvenilmez davinson, formu geriye düşen abdülkerim, sezon içinde geç açılan nelsson varken emin yok fiyatına yollandı. köhn yollandı yerine köhn'ün laciverti jakobs geldi.
    - orta sahada en az 2 transfer gerekirken ve 6 numara elzemken 6 numara alınmadı. 18 milyon'a sadece sara alındı. defansif anlamda torreira'nın yükünü azaltacak biri alınmadı. 10 numara'da mertens'e yedek alınmadı.
    - avrupa ligine orta saha ve kanat yetiştirilemedi. eylül ayında neredeyse üç güne bir maç oynayacağız ve bu fikstürde yedek kanat ve orta sahamız yok.
    - transfer sezonu başı kanat fazlalığı var diyip oğuz aydın alınmazken, transfer sezonu bitişinde sadece yunus, ziyech,barış 3lüsü kaldı her iki kanat için.
    - haklarını yememek lazım takımın en kaliteli bölgesi forvet hattı oldu. manu'da, chelsea'de, liverpool'da olsa yükselinecek osimhen, icardi, batshuayi rotasyonu forvette kuruldu.
  • 937
    saçma sapan tamamlanmış dönem.

    şampiyon kadro korundu diye başlanan bu dönem nasıl böyle bitiyor inanmak gerçekten güç. üç kanat oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. elde kalan oyuncularımıza sonsuz destek elbet olacağız ama '' şu 11 başlar '' diyeceğimiz keskinlikte sadece bay kaldı.

    madem 3-5-2 ye döneceğiz bu sefer de stoper olarak azız. ayrıca sol kenarımız da yok.

    eski sistem devam edeceksek evdekiler yunus-yusuf. e madem böyle olacaktı neden kerem'i sattınız?
    .
    sol bek ve sağ bek yedeğimiz yok. orta sahamız nicelik ve nitelik olarak eksikken saatler önce nicelik olarak yine azaldı.

    belki de en sağlam bölgemizi daha da sağlamlaştırdık.

    ne oynayacağız ne yapacağız bilmiyorum

    bu plansızlıktan ve saçmalıktan kim sorumluysa varsa bir kuruş hakkım haram olsun.

    son saate kadar avrupa listesi bekleyen bu taraftar bunları hak etmiyor.

    mottosu türk olmayan takımları yenmek olan bu güzide takımı anamızın ligi için oyuncu alabilirsek alacağız konumuna kim getirdiyse hakkım haram olsun.

    2 eleme maçında da varlık gösterememiş takımın önündeki avrupa maçları çantada keklik görülüyor. dev aynasından çekilmenin vakti geldi de geçiyor beyler.
  • 939
    böyle sona ererse devre arasında osimhen’i teneke bağlayarak yollayacağımız dönem. kanat yok takımda resmen. hücuma nasıl top taşıyacağız belirsiz, zaten okan hocanın oyunu kanatsız asla çalışmıyor. barış alper sakatlandığı an sistemimiz kilitleniyor. altyapıda ya da kadroya giremeyenlerde de sol kanat alternatifimiz yok. birilerini devşireceğiz belli ki.

    böyle iş bilmezlik olmaz gerçekten. mustafa cengiz’in son transfer dönemini andırıyor yaşananlar. sadece daha fazla para saçtık durum bundan ibaret.
  • 945
    70 günde bir tane ihtiyacımız olan orta saha alınmadı gerçekten çok acayip. kiralık al abi en azından nasıl ihtiyaç yok ben anlamıyorum. hiçihtiyaç olmayan forvete 2 tane as forvet alındı ihtiyaç olan bölgelere hiçbir şey alınmadı. 2 beke 20 milyon euro para verdik. nereden tutarsan tut elinde kalıyor. osimhen olmasa çoktan ok yaydan çıkmış yönetim istifalar başlamıştı. bu saatten sonra transferin anlamı yok ne yapacağım avrupa’da oynamayan adamı.elinize sağlık kötü olan kadro mühendisliğini daha kötü hale getirdiğiniz için.
  • 946
    12 yabancı,
    muslera
    davinson
    nelson
    jacobs
    jelert
    torreira
    sara
    ziyech
    mertens
    osimhen
    icardi
    batsuhayi

    +2 yabancı
    yusuf demir
    (transfer)

    bence bu artı iki için yapılacak transfer genç ve yıllık ücreti düşük bir oyuncu olacak. yani kadroda olmadığı zaman yusuf demir gibi sorun çıkartmayacak bir profil.
    herkes orta saha transferini sergio olivera’nın gitmesine bağlıyordu. ama sorun sergio değildi. sorun hakim ziyech’di.
    sergio’nun gitmesiyle osimhen transfer edildi. hakim gitmediği için orta saha transferi olmadı. bundan sonra da hakim ziyech’in gönderileceğini düşünmüyorum.
  • 947
    rezalet geçen bir transfer dönemi olmuştur en başından en sonuna kadar. hocası, yönetimi, transfer komitesi hepsi ayrı ayrı çok afedersiniz ama sıçıp batırmıştır.
    (bkz: victor osimhen) gibi bir oyuncuyu transfer ettik tamamen düşeşe ama hücum hattı hariç tüm takımda 2 tane stoper, 1 orta saha, 1 de kanat oyuncusu var... hoca gabriel saradan 8 numara oldurmaya çalışıyor ama kendisi ayan beyan dries mertens in ikamesi. kaleden uzaklaştıkça adamı var eden özellikler ortadan kayboluyor. kaldi ki kendisi böyle oynatılırsa gereksiz fazla olan bonservis maliyeti altında ezilecek.
    yazık oldu iki senenin şampiyon takımına, ne hayaller kurduk iki üç takviye ile şampiyonlar liginde bu sene neler olacak derken düştüğümüz duruma bak. boşuna dememişler kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz diye. dursun, ibrahim, cenk, okan'a kalırsa transfer sonuç bu olur...
  • 948
    23 -24 sezonunda yoplam 25 gol 12 asist yapan zaha kerem ikilisinin yerine oyuncu alınmayan;
    orta sahaya 2. ligden 26 yaşında oyuncunun 20 milyona alındığı;
    50 kiloluk sağ beke 11 milyonun verildiği;
    sol beke 6 önce alınan oyuncunun kiralanıp yerine 11 milyon verilip ne olduğu belli olmayan 25-26 yaşında oyuncu transfer edilen;
    top getirecek kanadı olmadan, iki tane üst düzey forveti varken yıldız osimhen getirilen;
    oyuncu bulamamışken scout transferi bile yapılamayan transfer sezonu.
    yüksek sesle yönetim istifa denmesi gereken sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın