• 302
    (bkz: #4118692)
    daha ilk temennisinden patlamış olan dilekler içerir.

    yaz transfer döneminde yapılan hataların nedenini sorgulamayıp, üstüne üstlük transfer komitesindeki atanmış sayısını daha da yükselten akla selam olsun. bu dönem daha da rezil durumlara düşmemiz çok muhtemel.

    söze gelince çok büyüğüz dünya kulübüyüz, icraata gelince amatörce davranan bir kaç kişiyi eğleme kulübüyüz. herkes kendini gösterme, iş bitirme çabasında olunca, 40 tilki, tilkilerin hiçbirinin de kuyrukları buluşmuyor.

    mentalitemiz,
    para verin kulübe, biz de bırakalım sizleri az biraz transferle uğraşın, mutlu olun.

    dünyada zaten elit kulüplerin hiçbiri bir boktan anlamıyor, mal gibi sportif direktörlerine dünya para döküyor. mal oğlu mallar işte.
  • 307
    skrinar iyidir kötüdür bilmem ama adamlar aman aman da eksik olmadıkları bölgeye tak diye 2 adam indirdi birisi bizim 1.5 aydır uğraştığımız oyuncu.
    şimdi ise cherki ve mikautadze için uğraşıyorlar talisca'nın bu yüzden bekletildiği söyleniyor.
    transfer dönemini harika geçirmiş olacaklar. ancak biz mütemadiyen transfer dönemlerini kötü geçiriyoruz bizim için çok değişen birşey olmayacak.
    bizim oyunumuz tekrardan 2-3 ay öncesine dönerse değil 3 6 oyuncu alsalar da şampiyon olamazlar.
    ama bu transfer rezilliklerinin başkanlar değiştikçe ve maddi durumumuz görece iyi olmasına rağmen yaşanıyor oluşu insanı harbiden sinir ediyor. hayırlısı olsun.
  • 308
    abdullah kavukçu ve ibrahim hatipoğlu arasındaki “çekişme” sebebi ile kabusa döndüğü iddia edilen dönem. birbirlerinin görüştükleri isimleri medyadaki kendilerine bağlı muhabirler ile servis ettirilerek birbirlerinin işini bozmaya çalıştıkları iddiası var.

    ibrahim beyin geçmişte benzer bir çekişmeyi cenk ergün ile yaşamışlığı var.

    abdullah beyin ise galatasaray’ın yatak odasını yağıza dolayısıyla fener yönetimine yetiştirdiği iddiaları vardı.

    hakkımızda hayırlısı olsun.
  • 309
    mikautadze'ye verecek 25 milyon euro'muz var ama o bizi reddetti diye başka transfer yapamıyoruz. bak sen allah'ın işine. o paraya komple takım kurulur. senelerdir her transfer dönemi aynı şeyi yaşamaktan bıktık usandık artık. takımın eksikleri 100 metreden kabak gibi görünüyor ama hâlâ bir hareket yok transferin ilk günü bu isimlere imza attırılması lazımdı. son günlere kadar bekleriz ondan sonra ederinin üç beş katına gelsin panik transferleri. iki koyunu güdemeyecek adamlar şu kulüpte yöneticilik yapıyor çıldırmamak elde değil.
  • 310
    söylentilerin doğru olduğunu varsayarak yazıyorum. transferin başında olduğu düşünülen iki yöneticimiz birbiriyle yarış halindeyse ve biri belki ikisi daha önce bu takımla iyi işler yapmış menajeri (bkz: gardi) istemiyorlarsa bu transfer döneminden bir şey beklememek gerekiyor. şöyle söyleyeyim albayrak en azından yurt içi transferi bitiriyordu. bu iki yöneticimizin kalibre sanırım oralarda da değil.
  • 311
    valla her transfer dönemi aynı. sıkışıyoruz 3-5 oyuncuya transfer süresi ne kadarsa onra dön baba dönelim aynu oyuncular. hayır, bu oyuncular bizim keşfettiğimiz, takipte olduğumuz oyuncular da olmuyor çoğunlukla. kendi ülkesinin para birimiyle transfer yapan avrupanın zengin ülkelerin iyi takımları 1 ila 5 milyon e arası onlarca transfer yapıyor. biz de oyuncu simsarları kimi öneriyorsa, avrupanın büyük kulüplerinde çaptan düşen artık oralarda oynayamayacak yüksek maaşlı kim varsa bize çakmaya çalışıyorlar bunları.
  • 313
    sadece bu sezona has olmamakla birlikte rezil şekilde yürütülen süreç. ya takımın bir transfer komitesi olur görüşmeleri beraber yapar ama biz sanırım o paraya veriyor bu şunu yapıyor diye paye dağıtacağız diye herkese görev vermişiz. görev verdiğimiz adamlarından birbirlerinden haberleri yok ve araları da çok iyi gibi durmuyor. artık ele ayağa düştü ama sen ahmet kutucu transferini bile yılan hikayesine döndürüyorsan vallaha bırak git. ahmet kutucu'nun transfer dönemi başladığının ilk dakikası açıklanması gerekiyor. yahu hadi yazın paran yoktu istediklerini alamadın şimdi tonla bütçe var bir zahmet yap şu transferi artık uygun pahalısını geçtik.şampiyonluk gidiyor haberiniz olsun.
  • 315
    geçen sene zaha, ziyech gibi adamlarda patlasa da 40 yılda bir iş bitirici erden timur gelmişti. onu da hazmedemeyip yediler. şimdi transfer yapamıyolar. koca yaz sezonu neredeyse boşa gitti. ara transfer döneminde tık yok. bu beceriksizler kalırsa gelecek yaz da kimse bunlardan bir şey beklemesin.

    cenk ergün'den kurtulduk. sıra ibrahim hatipoğlunda. ben futbolcu olsam ve bununla muhatap olsam sen ne anlatıyorsun diyerek arkama bakmadan kaçarım.

    haluk yürekli'yi de kandırmış. haluk yürekli'nin bir sözü vardı fb'yi temsil kabiliyeti yok diye. işte ibo da onun yönetici versiyonu. galatasaray'ı temsil edecek ve transferini yapacak bir yeterliliği yok maalesef. ancak kişisel reklamını yaparsak egosunu tatmin etsin.
  • 316
    hücumcu aramak yerine merkez ortasaha ve defans bölgelerine adam aramak zorunda olduğumuz dönemdir.
    bu takım bir şekilde gol atıyor. puan kaybettiğimiz tüm maçlarda da gol atmayı başardık zaten hatta birden fazla gol atmayı başardık çoğunda.
    ama skoru tutamadık. bu da merkezimizin çok çabuk geçilmesi ve defansif aksiyonlarda eksik kalmamız kaynaklı idi.
    bu bölgede takviye ihtiyacımız var. en önemli ihtiyaç da merkeze torreira'nın yanına savunması kuvvetli bir futbolcu.
    lemina mı olur, küçük vieira tipi bir oyuncu mu olur bilmem ama oraya bir adam şart.
  • 317
    bu ara transfer imkanı olmasaydı şampiyonluk ihtimalimiz çok yüksekti ama bu fırsat net fenere yarayacak. adamlar eksiklerini giderirken biz aval aval bakacağız sanırım. zaten şikecilerin tüm hesapları ara transfer dönemine en az puan farkıyla girmekti. tff ve mhk sayesinde onu da başardılar. bundan sonrası bizim için pek iç acıcı değil. yine de yazalım: kutucu, stoper, orta saha, sağ bek ve forvet acil şart. bats denen adam biraz umut verse forvete gerek olmazdı ama adam adeta takımı sabote ediyor. nelsson’u kazanabilirsek stopere de gerek kalmayabilir ama o konuda da okan hoca umut vermiyor. işimiz zor vessalam. allah yardımcımız olsun.
  • 318
    keşke 3-4 hafta değil de 1 hafta - 10 gün sürseydi dediğim dönemdir. zira yıllardır gördüğümüz, tecrübeyle de sabit olan durum şu ki, bizim açımızdan genelde ne zaman başladığı değil, ne zaman biteceği önemlidir. zira tüm hesaplar bitiş tarihi üzerinden yapılır, o ara 3-4 maçın oynanıp oynanmaması hiç önemli değildir. aslolan bu tranaferleri sondan 1-2 gün önce yapmaktır.
    bu dönem itibarıyla takım "benim kadro derinliğim yok" diye bangır bangır bağırırken, ve transferin başlangıç günü 13 ocak iken, aradan 10 gün geçmesine, bu arada 2 lig maçı oynamamıza rağmen dal kıpırdamamıştır.
    aklıma şu geliyor, bizimkiler transferin başlangıç tarihini görüşmeleri start verme tarihi olarak anlamış olmasın. olmaz oomaz demeyin, bu yönetimden gayet beklenebilir bir hareket.
    özetle, takımın en acilinden asgaride bir sağ bek, bir orta saha, genç bir mertens ve bir de kanat da oynayabilen forvet almasının elzem olduğu dönemdir.
  • 320
    hala daha 1 adet sağ bek getirilmemiş dönem. 1 senedir eksik ancak kimsenin umurunda değil. koskoca dünya'da jelert haricinde sağ bek yokmuş gibi davranılıyor. tamam bir boey bulup çıkarın demiyoruz ancak bu işi kotaracak kadar oynayacak alın şuraya. 2. avrupa kupası şansımız çok yüksek. ne hikmetse pastasını yiyorlar ancak almak için aksiyon almıyorlar.
  • 323
    ahmet kutucu’dan sonra bir tane sağlam sağ bek bir de genç potansiyelli hem 8 hem 10 oynayabilen orta saha alıp kapatırsak memnun olacağım sezon. herkes skriniar’dan gol yedik diye üzülüyor ama bence kutucu transferi çok güzel bir ekleme oldu, hem iki kanat hem de mertens’i yedekleyecek. yukarıda belirttiğim iki transferi de yapabilirsek alternatifli versatil bir kadro yapımız olacak.
  • 324
    bitimine 9 gün kalan dönem. anlaşılan o ki; bir kere daha gs transfer komitesi çuvalladı. transfer sezonu resmi olarak başlamadan transferin bitirilip imza aşamasına gelinmesi gerekirdi.

    yani becerisizlik diz boyu. bırakın bunu becermeyi, hocanın takımdan gönderilmesini istediği oyuncuları dahi gönderemiyorlar. fb medyasının eline düşmüşler. rezillik diz boyu.

    ne olacağını hepimiz biliyoruz. kağıda dökelim;
    nelsson bir şekilde ikna edilecek.
    ziyech alacağından fazlasını cebine koyarak çekip gidecek.
    taraftarın transfer baskısı sebebiyle yine son gün ıskartaları toplayacağız.
  • 325
    uefa kupası pastasi kesilip buna göre hiçbir planın yapılmadığı dönem. hani rezilliği nasıl ifade edeyim diye düşünüyorum ama bir türlü sözlük adabına uygun tanımı da bulamıyorum. kendi şirketlerini böyle yönetse batacak adamlar 40 milyon taraftarin sabrı ile oynuyorlar.

    siz nasıl insanlarsınız da uefa kupası hedefi koyup 13 ocaktan önce gerekli anlaşmaları yapamıyorsunuz? ahmet kutucu fanatik gsli olmasa bugün bizim formamızı giymiyordu. onu bile alamazdınız. tüm bunlara rağmen asıl sinirimi bozan olacak olanları tahmin edebilmek. önce eldeki avantajı kaybedeceğiz ondan sonra da o panikle 3 milyon edecek oyuncuya 10 milyon vereceğiz. doue'yi anlamisken daha ucuza almak için başka menajerle iş yapmaya kalkan adamlardan bu beklenir. bugün medyanın önüne attığınız gardi osimhen'i bize getirmeseydi ocakta izmir marşı ile ugurlanacaktiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın