• 2
    avrupa kupası umrumda değil artık. bu sezonu şampiyon tamamlamak zorundayız her açıdan. bu kadar iğrençliğin olduğu sezonda diğer itici takımın şampiyon olmaması lazım.

    galatasaraylıyım ama objektif olarak bakmaya çalışıyorum bu zamana kadar yaşanmış olaylara. neresinden baksam elimde kalıyor.

    “ali koç’un son sezonu, şampiyonluğu kazandıracaklar, o da başarısız olarak bırakmayacak” gibisinden komplo teorilerine inanmaya başlıyorum. paralel de yönetimden ses çıkmaması da düşündürücü.
  • 5
    (bkz: 11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçı) ile birlikte galatasaray'a kaybettirecekler bakın görürsünüz. çelme taktırılacak gs ye. ya köpek gibi defans yaparak ya da hakem katliamına kurban gidecez. geçen sene bütün yıl boyunca hakem tarafından kollandılar arda güler falan kendini yere attı. ankaragucu maçında irfancan kendini yere attı yığınla hakem lehlerine çalışırken gs ye ofsaytımsı algısını yarattılar. yine her haltı yerlerken mağdur algısı falan yapıyorlar. allah kahretsin bunları.
  • 6
    yıllar sonra malum camia bu sezonu; "gelene geçene 5-6 atmamiza rağmen şampiyon olamadık. galatasaray ise zar zor 1-0'larla kazandı çoğu maçını. yapılan şikeyi siz düşünün!" şeklinde akla hayale sığmayacak andaval aciklamalarla anacaktır. en azından 8-0 ankaragücü maçıyla averaj kasıp şampiyon oldular gibi abuk sabuk bir cümle ile karşı karşıya kalmayacağız.
  • 7
    24cü ve en önemli şampiyonluğumuz olacak allah'ın izniyle. çünkü o'nun adaleti şaşmaz. her hafta diyorum bu kadar bariz hakem kararları olmaz, bu kadar bariz maçlar satılmaz ama oluyor. işte tam da bu yüzden bizim olmamız gerekiyor. ramspark'a kadar bu kuşlar kaybetmez. biz de kendi göbeğimizi keseceğiz. ıkına sıkına zorlana zorlana da olsa bu sezon sezonun en büyüğü olmalıyız.
  • 8
    aldigimiz oyuncularin yarisi bekleneni veremedigi icin suan halen bir yaris soz konusu. ve hic bir galatasarayli su oyunla ve taktikle "rahat sampiyonuz" diyemiyor icinden. gecen sene devre arasinda dove dove sampiyon olacagimizin hepimiz farkindaydik.

    suan, kendi oyunumuz sebebiyle bu yarista tokezleme ihtimali olan bir takimiz. fenerbahce kayirilir, hakemi makemi umurumda degil. basimiza bi is gelecekse, kendi oyunumuz yuzunden gelecek.

    zor bir yaris. gogusleyebilmemiz icin devre arasinda garantili performans alacagimiz oyunculara ihtiyacimiz var. uzerine sasha'yi kaybetme riskimiz var.
  • 13
    en basit ve görkemli şampiyonluğumuz bu olacaktır.

    uzun senedir bu kadar fenerbahçe şişirildiği zamanda genel olarak taraftarımızda takımımıza güven görüyorum. bunda okan buruk ve erden başkanın winner olmasının payları çok büyüktür.

    aslında ıkına ıkına buralara geliyor gibi gözüksekte şampiyonlar liginde büyük bir mücadele verdik. benim gözümde şampiyonlar ligi 3 süper lig maçına eş değer. takımda motivasyon ve performans düşüşleri muhtemel. devre arası nokta transferler ile avrupa kupası çok uzak bir ihtimal değil.

    taraftarların en büyük hatası ısrarla aynı mevkii içerisinde oynayan futbolcularımızın ve eskiden o pozisyonda takımımızda oynayıp başka takıma transfer olan futbolcalarla kıyaslanması olduğunu düşünüyorum. bu adamlar profesyonel ortam içinde rekabet içindeler. herkes o formayı giymek istiyor. futbola aç adamlardan oluşan bir kadromuz var. takımımıza çok güveniyorum. isterlerse her maç 10 gol kaçırsınlar ama şu an 1. ile aynı puandayız.

    isterlerse her maç 10 gol atsınlar, evlerinde bize karşı oynadığı futbol ile ezik ve loser bir camia olduğunu bir kez daha ispatlamışlardır. matematiğiniz mayıslara yetmez.
  • 14
    şampiyon kim olursa olsun,

    galatasaray'ın sürekli olarak arkasından konuşan, kapalı kapılar arkasında aleyhine işler çeviren bazı anadolu takımlarını iç saha - deplasman fark etmeksizin eze eze, perişan edercesine yenmesi gerekli olan sezondur.

    bu şampiyonluk mücadelesinde galatasaray'ın karşılaştığı esas ve en büyük problem fenerbahçe, tff değil, sürekli olarak saha içinde ve saha dışında galatasaray'ı fitne fücurla bozmaya çalışan bazı istanbul ve anadolu takımlarıdır.

    gereken cevap saha içinde en ağır şekilde verilmelidir.
  • 16
    dursun aydın özbek yönetiminin içinde bulunanlar ve ayrıca olası yeni yönetimlerde görev alacak kişiler bunların hayallerini kurarken elimizden kayıp gitmesi oldukça olası görünen bir şampiyonluk. cümle biraz karmaşık gibi oldu ama ne yazmak istediğimin net olarak anlaşıldığını düşünüyorum. zamanında bunun marşı bile yapıldı;

    (bkz: yönetim futbolcu taraftar şampiyonsun galatasaray)

    şu ana kadar taraftar dahil herkesin yatıp kalkıp okan buruk'a teşekkür etmesi lazım. yoksa lige elli kez havlu atmıştık.

    edit: birtakım düzeltmeler.
  • 18
    - daha önce bunların organize kötülüklerini alt ederek şampiyon olduk.
    - üst maddedeki organizasyonlara dahil olan tüm takımları üst üste koyarak yendik / her kademedeki net düşman yöneticileri susturarak şampiyon olduk.
    - sahalarında, hem oyuncularını hem de seyircilerini ağlata ağlata kupa kaldırarak şampiyon olduk.
    - yıldızlarımızı artırarak, yıldız sayısında öne geçerek şampiyon olduk.
    ve en önemlisi,
    - cumhuriyetimizin 100. yılında sportif rekorları alt üst ede ede şampiyon olduk.

    dolayısı ile benim gözümde önceki sezonlardan daha kritik bir şampiyonluk değildir yukarıda bahsettiğim (ve yazarken aklıma gelmeyen) şampiyonluk şekillerimizden ötürü.
  • 20
    ligin yarısı bitti. an itibariyle bir maç fazlası olan lider fener'in 3 puan gerisindeyiz. biz maçımızı aldığımız andan itibaren averajın önemi kalmayacak. unutulmamalıdır ki fener en az 4 puan önde sami yen'e gelmek zorunda. yoksa averajı +150 de olsa bizim 1-0 skor ile alacağımız galibiyet bile bizi şampiyon yapacak.
    şu an ense karartmaya gerek yok. son maça en az hasarla çıkmamız lazım ki şampiyon olalım.
    hiç mi takılmayacaklar? hiç mi küme düşmeme yarışı yapana puan vermeyecekler? illa ki yaşayacağız bunları da.
    bizim karşımızda sadece 1 rakip yok. rakipler ordusu var. hem de çoğu haddi değilken rakip gibi görünmeye çalışıyor.
    rize, sivas, kasımpaşa, hatay, adana demirspor ve saymakla bitiremeyeceğimiz niceleri.
    fark etmez. yeter ki biz son maça diri kalalım. onların da asıl korkusu bu aslında. bir an önce arayı açıp bizi düşürmek istiyorlar. sami yen'e şampiyon gelmek istiyorlar.
    oyuna gelmemeliyiz ve 2023-2024 sezonu şampiyonluğuna inanmalıyız.

    edit: mocuishle uyarısıyla düzeltme yapıldı.
  • 22
    bugüne kadar zerrece kuşkumun olmadığı şampiyonluktu ancak artık bence zora girdi. yönetim maalesef ama maalesef müdahil olmuyor mu olamıyor mu bilemiyorum ancak hakikaten zora girmiştir nazarımda. ben ki 2-3 hafta önce mart ayında 5-6 puan farkla önde gireriz demiştim (bkz: #3805509) ancak artık diyemiyorum çünkü hakikaten gözün gördüğü bir şey var devlet kurumları dahil *tüm türkiye birlikte hareket ederek rakibimizi şampiyon yapmak istiyor.
    twitter'da dün bir şey görmüştüm "fenerbahçe'nin 12. adamı devlet olmuştur." diye artık mevzu çok net galatasaray şampiyon olmasın isteniyor bu durumun bu kadar gözler önüne serildiği başka hiç bir yıl olmamıştır. 2022-2023 sezonunda hakemlere rağmen şampiyon olmuştuk ki bu durum bence ülke futbolunda bir ilkti.
    nasıl çıkarız bu girdaptan bilmiyorum ama bugün oynanacak (bkz: 11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçı) kazanmamız bu yıl şampiyonluk için inanılmaz kritik hale gelmiştir.
  • 24
    lig başından beri iddia ettiğim gibi almamız halinde dominasyon başlatacak şampiyonluktur. bjk ve ts'nin hali ortada. fb bu sene şampiyon olamazsa büyük acılar çeker maddi anlamda. ali koç da giderse zaten durum vahim. evet biz de yüksek maaş vs. sıkıntı yaşayabiliriz ama şampiyonluk bunları rahatça tolere eder. florya projesi de sorunsuz biterse zaten her şey çözülecek. o nedenle bu şampiyonluk çok ama çok önemli. gelecek bizim olabilir. iyi bir planlama ile ligin bayern'i olabiliriz. bunun farkında olan rakipler topyekun geliyorlar zaten. görüyorsunuz. yerel yönetimler dahil :)

    ben 40 yaşımı aştım. bir çok galatasaray şampiyonluğu gördüm. inanın rahat rahat olduğumuz çok nadirdir. gördüğüm şampiyonlukların çoğu camianın bütünleşmesi ile gelmiştir. kadromuz çok iyi de olsa çok güçsüz de olsa kenetlendiğimiz ve inandığımız zaman hep şampiyon olduk. o nedenle bu sene de öyle bir kenetlenme ve konsantrasyon lazım. taraftar, yönetim ve futbolcular birlikte olduğunda bizi yıkamazlar. bunu bildikleri için de sürekli saldırıyorlar zaten. bir bütün olmalıyız. okan hoca geçen maç sonu açıklamalarında kısmen söyledi zaten. desteğe devam edelim. zahmet olmazsa yönetim de elini taşın altına koysun artık. galatasaray bir his takımıdır. bunu hiç unutmayalım. bu günden başlayarak kenetlen galatasaraylı. başka galatasaray yok. inanın kimse duramaz bu gücün karşısında. daha önce yaşandı, yine yaşanacak.
  • 25
    bize öğretilen ve vizyonumuz her zaman avrupadaki takımları yenmek ve oralarda kalıcı olmak. ama gelin görün ki bu sene ki hedefimiz, vizyonumuz tamamen (bkz: 2023-2024 sezonu şampiyonu galatasaray) demek, yapmak olmalıdır. okan hocam, dursun başkanım, erden başkanım, takımım tüm bu yaşananlara rağmen bizi o güne getirecektir. bizim bizi birbirimize kenetleyecek bir olay lazımdı. (bkz: 11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçı) ile bizi kenetleyecek olay yaşanmıştır.
    şimdi onlar düşünsün. tek hedef 24
App Store'dan indirin Google Play'den alın