• 27
    gecen seneyle kiyaslamak ne kadar dogru tartisilir, zira gecen sene avrupa'da oynamadik. ekstradan 6 tane sampiyonlar ligi maci var en az, ustune sampiyon takimi izliyorsunuz. %125 biraz fazla gibi gelebilir tabi bazi yerlere ama mantiksiz diyemedim.

    ote yandan devretme sinirlamasi efsane olmus - sucukcularin sucugu kesilmis. keske turkiye'de olsak da alip izlesek.

    edit: yari final yapariz :)
  • 28
    http://www.galatasaray.org/...onemi-basliyor/39771

    beklediğimiz yenileme duyurusu gelmiş olan kartlar.

    geçen yıl dursun denilen adam başarısızlık sebebiyle fiyatları cazip hale getirmişti. geçen sene fiyatları ile kıyaslamak doğru değil. ekonominin gidişatı ve normal trendlere bakıldığında fiyatlar makul.

    rakip denilen kulüplerin kombine fiyatlarına bakıldığında, bizim şampiyonlar ligi katılımımız, yönetimimizin ve teknik ekibimizin başarısını da hesaba katıp kıyaslarsanız ucuz bile olduğunu düşünebilirsiniz.

    6 yıldır olduğu gibi yine yenileyeceğim.

    bu arada, geçen sezon en az 15 maça katılım gösteren taraftarlarımızın ekstra indirim hakkı olduğu yazıyor. yarın yenilerken anlayabileceğim % kaç daha ekstra indirim var.
  • 29
    http://www.galatasaray.org/...onemi-basliyor/39771

    --- alıntı ---

    sadece yenileme döneminde %10 yenileme indirimi uygulanacaktır. bunun dışında geçen sezondan
    para puanları olan, 15 ve üzeri maçlara katılım sağlayan taraftarlarımız ekstra indirim imkanına sahip
    olacaklardır.

    --- alıntı ---

    kaynak : https://galatasaray.blob.core.windows.net/...ORUCEVAP20182019.pdf

    bu sezon 16 maça gittim. acaba bu fiyatlara %10 indirim dahil mi? ayrıca 15 maç üzerine katılım sağlandığında bahsedilen indirim miktarı ne kadar? bilen birisi aydınlatabilir mi?
  • 30
    fiyatlarının geçen sezonla değil de daha önceki sezonlar ile karşılaştırılması gerektiğini düşündüğüm sezonluk biletlerimiz.

    2 sezonluk başarısızlık ve dursun özbek sonrası kombine biletleri eski fiyattan kimse de almazdı indirime gittiler ve tükendi. şimdi de başarı sonrası kuşların fiyatlarıyla aşağı yukarı aynı fiyatlara gelmiştir. geçen sene hemen tükenen kale arkaları bile yenileme döneminde aynı şekilde bitmeyecektir kanaatindeyim. genel satışta boş koltuklar görülecektir diye düşünüyorum. yine de satışlar tamamlandığında en az %80 i bitmiş olur umarım.

    koltuk değiştirme de olmadığından benim kale arkası kapı üstü hayalim başka bahara kaldı gibi...
  • 34
    dursun denen şark kurnazı fiyatları çok ucuz tutup, derbi taraftarına kıyak geçmişti. çoğu taraftar sadece derbi maçlarını izlemek için ucuz kombinelere akın etmişti. tabiki de diğer maçlarda stad en önemli anadolu takımı maçlarında bile 45 bin bandını aşamamıştı.

    şuanki mevcut tabloda bence fiyatlar son derece uygun. sonuç itibariyle istanbul'da en az 3 şampiyonlar ligi maçımız olacak. türkiye kupası bonusu ile birlikte en az 26-27 maç demek.

    ha bir de avrupa'da şubat - mart aylarını görürsek bu kombineler tadından yenmez.
  • 37
    fiyatlar makul falan değil abi kimse kendini kandırmasın. ayrıca fenerbahçe ve beşiktaş’ın kombine fiyatlarıyla karşılaştırma yapmayın. adamlar deniz manzarasında elini kolunu sallaya sallaya rahatça maç izlemeye giderken bizim çektiğimiz yol derdini kimse hesaba katmıyor. stada gidiş bir dert, çıkıp dağılmak ayrı bir dert. taraftar elinden geldiğince takımına destek oluyor zaten gerek store’larda, gerek mobil hatlarda, gerek biletlerde. bu yüzden fiyatların düşmesi gerekiyor bence de.

    edit: arkadaşlar bu ülkede asgari ücret 1606 tl. ve bu para ile geçinen milyonlarca insan var, bunları göz ardı etmeyin. sizin cebinizde paranız olabilir lakin çoğu insanın borcu harcı var. kimse duyar kasmaya çalışmasın ucuz falan diyerek. fabrikatörseniz saygı duyarım orası ayrı.
  • 38
    bir kombine sahibi olarak kesinlikle makul bulmadığım kombine fiyatlarıdır. doğruya doğru konuşalım eğer dursun özbek seçimi kazanmış ve bu fiyatlardan kombineleri satışa sunmuş olsaydı sözlük, twitter her yer savaş alanına dönerdi. bu yönetimin de doğrularını nasıl dile getiriyorsak yanlışlarını da objektif bir şekilde eleştirmeliyiz. bu fiyatları şampiyonlar ligi gerekçesiyle makul göstermeyi pek doğru bulmuyorum. dileyen 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarındaki fiyat listesini önüne alıp bu seneki fiyatlarla karşılaştırma yapabilir bu çok zor değil. takımımız bu sene ilk defa şampiyonlar ligi'nde boy göstermeyecek sonuçta daha önceki dönemlerde fiyatlar gayet makuldü bana göre. daha önceki dönemlerde böyle bir sinerji yakalanmışsa ve atlıyorsam lütfen beni düzeltin. ben mevcut yönetimimize yapıldığı kadar başka hiçbir yönetime maddi anlamda bu kadar destek olunduğunu görmedim. yellow friday dendi elimizden gelenin fazlasını verdik, grey weekend denildi şimdi önümüzdeki hafta sonu da şahsen ben yine elimden geldiğinin de fazlasıyla kulübüme yardımcı olacağım. hal böyleyken ve geride bıraktığımız 2017-2018 sezonunda evimizde muazzam bir sinerji yaratmışken aynı şekilde yönetimimizden ben de bir jest bekledim doğal olarak. yenileme dönemi boyunca sadece kendi koltuğumuz için geçerli olacakmış aynı zamanda bu yenileme indirimi. yenileme dönemi bittiğinde en ucuz kombine fiyatı 1200 tl olacak bu fiyat da kimse kusura bakmasın makul değil, ben öğrenciyim en azından kendi açımdan makul değil. geçmiş dönemlere göre kur farkından da bahsedilmiş fiyatları makul göstermek için. tamam kur farkı artıyor ama aynı şekilde benim elimdeki paranın değeri de düşüyor, alım gücüm de düşüyor. sen futbolculara euro bazında maaş verebilirsin ama buradaki asgari ücretli yazarımızın veya birçok çalışan yazarımızın cebine de maaşı tl bazında giriyor. yani kombine fiyatını belirlerken futbolculara ödenen maaş değil taraftar olan benim maaşım düşünülmeli.

    bunların dışında kombine devir sayısının 7 ile sınırlandırılması ve geçtiğimz sezon en az 15 maça giriş yapmış kombine sahiplerinin ekstra indirimden faydalanacak olması benim gibi kombinesine sadık birçok taraftarı mutlu etmiştir, karaborsacıları da kara kara düşündürtmüştür sanırım. bu uygulamalarını da beğendiğimizi söylemezsek ayıp etmiş oluruz.

    umarım öğrenci indirimi vb. birkaç kampanyayla bu fiyat politikasından dönerler biz de her zaman olduğu gibi evimizi tıklım tıklım doldururuz.
  • 41
    http://galatasaray.org/...onemi-basliyor/39771

    ben bu kombineyi şampiyonlar liginde oynarken de yeniledim. şampiyon takımdan bilmem kaç puan fark yediğimiz sene de yeniledim. görüşüm kombine fiyatları uygun falan değildir.

    geçen sene doğu üstü yenileme indirimi ile 1013 tl ye yenilerken bu sene 2025 tl ye yenileyebiliyorum. %100 zamın neresi uygun bana bir söyler misiniz ? biz euro ile ödüyormuşuz futbolcu maaşlarını o yüzden euro yükselince kur farkı fln normalmiş.

    bi gidin la ! burda götümüzü yırtmıyor muyuz yerlisine yabancısına tl ile sözleşme yapın veya kuru sabitleyin sonra borç alıyor başını gidiyor diye. demiyor muyuz kulüp sadece kur farkı ve faizden ebesinin örekesi kadar içeriye giriyor diye. gel burda bunları eleştir başkanların yönetimlerin ne anası ne bacısı kalsın ne hırsızlıkları sonra kur mur hede hödö.

    ben tl olarak kazanıyorum kardeşim ülkenin para birimi de tl ona göre yapsın herkes hesabını ona göre fiyatlandırma yapsın. bu takım ne ilk defa ne son defa gidiyor şampiyonlar ligine. ''taraftar'' sayesinde yaratılmış olan bu güzel sinerjiyi taraftarı sikmek için kullanmasın kimse.

    daha önceki entryim de demiştim mustafa başkan seçilmezse zaten yenilemem diye ha seçilsin fiyatlara o zaman bakarız diye başkanım kusura bakma ama tek kelime ile ''olmadı'' !!

    ayrıca 17 de 15 maça gelen taraftar vefalı cefakar da 17 de 14 yapanın günahı ney ? türkiye kupası maçları diyecek olanları üzerim arkadaşlar. 14'ü görünce vaaaaay fb bjk ibfk maçlarını sattın tabi diye düşünecek olanlara da yanımdaki küreği armağan ediyorum. kaç tane entryim vardır burda bilet devretmek için biri desin ki benden 1 tl para istedi bırak hesabımı kapatmak kafamı keser videosunu yükletirim buraya.

    not: yapacaksan bu taraftara böyle bir güzellik 17 de 17 yapana yüzde bilmem kaç 17 de 16 ya başka böyle böyle 17 de 10 a kadar gel. kimin sağlık problemi kiminin iş durumu olmuştur gelememiştir. ama dursun'a rağmen sezon başında kombine yenilemeye götü yiyen ben ve benim gibi taraftarın hakkını yemesin kimse herkes geçen sezon başında kombine yenileme dönemindeki entrylere baksın kim ne yazmış.

    edit : silinme nedeni bertaraf edildi

    edit 2 : 2250 zaten %10 indirimli fiyat çıktı zam %100'ün de üzerinde devam beyler devam uygun tabi.
  • 42
    öğrenci indirimi isteyenler olmuş, ben de öğrenciyim mesela ama 31 yaşındayım işim gücüm var halim vaktim yerinde. şimdi gidip öğrenci indirimden faydalansam haksızlık olmaz mı?

    bu ülke indirimli otobüs kartı kullanmak için açık öğretime kayıt yaptıranlarla dolu. o yüzden öğrenci indirimi diye bir şeyin olması saçma. üstelik öğrenci adamın geliri olmaz, indirim olsa da alamaz zaten. ailesi para verirse bilemem tabi.

    kombine fiyatları gayet normal, durup dururken ağzımızın tadı kaçmasın.
  • 43
    kombinesini yenilemek isteyenler için yarın satışa başlanacağı söylenen kart , bu karta ilk defa sahip olmak isteyenler için bi tarih göremedim biz de yarın kombine alabilir miyiz yoksa yenileme döneminin bitmesini mi beklememiz gerekiyor bilgisi olan var mıdır?

    edit : ncp1905 adlı yazar sağolsun bilgilendirdi. 13 hazirandan sonra başlayacakmış.
  • 44
    fiyatları gayet makuldür, tabi bu benim düşüncem. eleştiren arkadaşlara da sonsuz saygım var, ülke durumu göz önüne alındığında eleştirmekte haklılar. öğrenci indirimi olmaması güzel olmuş, zira 40 yaşındaki adam da günümüzde öğrenci olabiliyor. 7 maçlık devretme hakkı gayet güzel olmuş ama daha da azaltılabirdi. çünkü karaborsa yapmak isteyen adam 3 şampiyonlar ligi maçı, 2 derbi ve sezon içinde yaşanacak iki önemli maç ile beraber zaten karaborsanın hakkını verecektir.
  • 45
    geçen sene malum dursun özbek kabusu sebebiyle kombine almamıştım. bu sene almayı düşünüyordum ki fiyatlar açıkçası biraz soğuttu. stadımızın konumunu ve gidiş şartlarını düşününce o eziyeti çekecek bir fiyat olmasını dilerdim. hele kış aylarında bildiğin buzullara gidiyor gibiyiz. mecidiyeköy'ün merkezindeki arazimizi verip, dağ başına gittik. gerçekten hala içimde bir yaradır.
  • 46
    2011-2012 de 2012-2013 de 750-800 liraya aldığım yer bugün 1060 lira olmuş, euro kuru o gün 2,30du, bugün 4,40-4,50lerde geziyor, ne belaları def ettiğimiz, finansal fairplayin başımızın üzerinde kılıç gibi durduğu, içeride dışarıda kimler kimler ile uğraşıp, şampiyon olup şampiyonlar ligine gideceğimiz sezon, 6 sene öncesine göre 250 lira artış göstermiş. kombine kart fiyatlarına bakıp fahiş fiyatlar diyerek yangın yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. diğer kategorilere bakarsanız aşağı yukarı söylediğim oranları da yine bulursunuz. ayrıca bana sorarsanız fahiş olan geçen seneki fiyatlardı, 2016-2017 fiyatlarından bugüne doğrudan bir geçiş yapma imkanı olsaydı fahiş olduğunu düşünenlerin sayısında bugün ciddi azalma olurdu.

    edit: bu arada 25 yaş sınırlaması ile öğrenci indirimi olabilirdi, pek çok kurum ve kuruluş öğrencilere bu yaş tarifesini uyguluyor.
  • 50
    fiyati karsilayamayacagi icin kombine alamayacak arkadaslarin uzuntusunu anlayisla karsilarim ancak bu kadar fiyat olur mu seklinde isyan edenleri ayni anlayisla karsilayamiyorum.

    arkadaslar, en yakin rakiplerimiz icin de fiyatlar bu civardan basliyor. kaldi ki bu kulubun bir ton borcu, uefa'ya verdigi sozler, ve daha da onemlisi alacagimiz olasi bir ceza var. bence su sartlar altinda sikayet etmek pek hakkaniyetli olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın