• 126
    2.500 tl ücreti çat diye tek çekim çektirmek zorundayım çünkü gs bonus kartım yok.. bu konuyu kabullenemiyorum ya. 2018 senesinde, bakkaldan kredi kartına taksit yaptırılan şu günlerde hic bir kredi kartına 2 taksit bile yapılmaması deli saçması..

    gs bonus al da kulübe katkın olsun diye dm atmayın lütfen, gs bonus’un kulübe 3 gramlık faydası yok. hele ki maaş hesabımdan mecburi kredi kartı çıkartıp o bile fazla gelirken bi de gs bonus, aman kalsın.
  • 129
    internette 33k üzerinde satıldığına dair bir haber var, görmüşsünüzdür.
    ama bu rakama; bedelsizler, sponsor koltuk ataması vs dahil.
    parasını bizim gibi ödeyip alan ise kişi sayısı ise 27,5k.

    fener ise (bizden daha geç çıkartmasına rağmen); 28k kombine sattı şu ana kadar.

    atama, sponsor vs. koltuğu derken net 35k’i bulurlar bizim 33k olan kısımla kıyaslayınca.
    bir de ibnelerin kombineleri bizden daha pahalı, o nedenle 20-25 milyon tl daha fazla ciro yaptılar şu ana kadar.
  • 130
    internetten şöyle satışa çıkan yerlere üstünkörü baktığımda en fazla 2 bin civarı bilet kaldığı görülüyor. galiba 8-9 bin civarı bilet hiç satışa bile çıkmadı. neden belli bir sayıya ulaştığında satışı durdurmak yerine sadece 40 bin civarı koltuğu kombineye açtılar ben anlam veremedim. bu konuda bi bilgisi olan lütfen bana yazsın.
  • 131
    ilk 7 . kategoride hiç bilet kalmamıs, diger tüm kategorilerde ise toplamda 2 bin kalmamıstır ki gecen sezon kombinelerin yarısının sezon basladıktan sonra bittigini düşünürsek sezon baslarında klüp bir teşekkür mesajı yayınlayacaktır diye düşünüyorum. yönetimin fiyat felsefesini ,kombine sahibi birisi olarak söylüyorum , çok eleştirmemize rağmen görülüyor ki gayet güzel bir strateji olmus. arz talep ve fiyat dengesi o kadar iyi ayarlanmıs ki ne bos koltuk kalmıs ne de fiyat olarak klüp az kazanacak. ben de isterim klüp fiyatları en asagıdan versin ben gecen seneki gibi 1000tl ye alayım ama olmuyor işte, tarık camdal'ın bir sene daha borcu var beyler * borçları kapatmak gerekiyor.
  • 133
    çok sevdiğim beşiktaşlı bir kardeşim maddi sıkıntı yüzünden instagrama kombinesi devredeceğini yazmış. eşimin arkadaşı da alamamıştı, onun için sorayım dedim. çocuk karaborsa filan da yapmıyor yani, ona rağmen fiyat 3.000 tl. bildiğin kapalı üst yani:) aynı yerden olan kombine fiyatı 1.800 tl oldu diye isyan etmiştim. valla beşiktaş'ın fiyatlarını görünce, bizim fiyatlar baya makul geldi.
  • 134
    abdürrahim albayrak’ın, şu ana kadar satışından elde edilen gelirin 85 milyon tl olduğunu ifade ettiği kartlar. güncel kura göre 15 milyon euro eder. ciddi bir gelir.

    bugün televizyonda bir yorumcu, beşiktaş’ın kalecisi konuşulurken tolga kaleye geçerse protesto olabilir mi gibisinden bir mevzu konuşulurken şöyle şeyler söyledi. “türkiye’de en çok futbolcuya protesto galatasaray’da oluyor. bence bunun en önemli sebeplerinden biri stadın çevresi gereği galatasaray taraftarının sosyalleşememesi. zaten pek çok zorlukla geliyorlar stada ve en ufak bir hatada tepki gösteriyorlar.”

    elbette gergin olunca her futbolcuya tepki gösterilmiyor. tribünden çıkan protesto sesleri genelde gevşek tabir edilen oyunculara karşı oluyor ama yine de adam konuya farklı bir boyut getirdi.

    uzatmayalım. stada ulaşım zorluğu, otopark problemi, tahliye sorunu, çevresinin sosyalleşme için rakip stadyumları kadar elverişli olmaması vb. problemlere rağmen bu kadar kombine satılması takdire şayandır. galatasaray ailesi, dursun gibi anti galatasaray’lılar tarafından yönetilmek gibi gafletlere düşmediği ve böylelikle kenetlendiği sürece neler başarabileceğini hep göstermiştir.
  • 135
    istanbul' a 2016 yılında taşındım. ilk yıl maddi zorluklar nedeniyle alamadığım kombinemi geçtiğimiz sezon fatih terim' in gelmesinin etkisiyle 2017 - 2018 sezonunun ikinci yarısı için aldım. geçen sene çocukluk hayalimi gerçekleştirdim. beşiktaş ve başakşehir galibiyetleri ama en güzeli konya maçında sinan' ın attığı golden sonra kendimi kaybedişim ve gözümden akan yaşlar ve gelen şampiyonluk, şimdi sırada şampiyonlar liginde yeni zaferler var.

    2018 - 2019 sezonu içinse, bir önceki sezon üst sıralarda olan kombinemin yerini değiştirdim. şimdi güney üst birinci sıradayım. balkon gibi duruyordu, görüş açısı da iyiydi. umarım sizler sahada bizler tribünde bol zaferli bir yıl daha geçiririz.
  • 136
    19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçında en ucuz bilet fiyatı 80 tl oldu. demek ki geçen yılki 55 tl.lik maç bu sene 80 tl olacak.

    80*15= 1200 yaptı bile. 2 derbide ve şampiyonlar liginde de en az 125 tl olur. bu da 125 * 5 = 625 tl daha demek. tr kupasının tamamına da 200 tl desek zaten 2000 lirayı geçti.

    1200 tl.ye kombine(11. kategori) alıp hem bilet arama riski almıyorsun hem de çok daha ucuza.

    diğer kategoriler için fark daha da açılıyor zaten.

    bu sebeple kombine alanlar çoktan kara geçti bile. ilerleyen haftalarda maçlar da başlayınca ve takım da iyi giderse daha kıymetli olacak kombineleri.
  • 137
    (bkz: 19 ağustos 2018 galatasaray göztepe maçı) bilet fiyatlarını görünce bence almayı düşünen fakat muallakta kaldığından almayan yazaların alması gerektiğini anlıyoruz.

    ne bilet arama derdi var
    ne fahiş fiyat veren corç vaşinkton portakalarla muhattap olma derdi var
    kafa rahat

    bana da koydu, geçen seneye göre 2 kat vermek ama, hem kendim için hem de takımının bu sene ekstra ihtiyacından dolayı yine yeniledim.
    tavsiyemdir.
  • 138
    maçlara düzenli gitmeye başladığım dönemlerde sürekli bilet bulma sıkıntısı yaşıyordum. özellikle de önemli maçlarda. ilk kombinemi 19. şampiyonluğun* geldiği sezon son 5 maç için çıkarılan kombineler ile hem bana hem de eşime almıştım. o rahatlığın tadını aldığımdan beri her sezon kombine alıyorum. arada bir kere de basketbol kombinesi aldım. 2014-2015 sezonunda ise askere gitmeme rağmen alıp sezonun ilk yarısındaki maçlara gidememiştim. şaka maka bu kombineli 6'ıncı sezonum olacak. zaman çok hızlı akıyor.

    bunları anlatmamın sebebi şu aslında, kombine almak demek maddi olarak çok büyük rahatlık demek. hele de taksit yapan bir kredi kartı ile alırsanız. totalde çok büyük bir avantaj sağlıyor. özellikle de şampiyonlar ligi sezonlarında. buna ek her maçı nereden izleyeceğiniz belli. 2-3 maç sonra izleme açınıza hemen alışıyorsunuz. ben statta bir çok farklı noktada izledim. kombinelerim 5 maçlık ile birlikte 4 farklı noktadaydı. daha öncesinde ise tek maçlık bilet aldığım için değişebiliyordu. inanın büyük rahatlık. evinizin salonuna gelip oturur gibi yerinizi yurdunuzu bilerek gidiyorsunuz maça. bir de yanınızda sizin gibi kombineli insanlar ile birlikte izlerseniz bir yerden sonra iyice kaynaşma ortamı oluyor. maça geç kalınca nerede kaldın merak ettik demeler, devre arası çay ikramları gibi güzellikler de oluyor.

    bu sezon* bilet fiyatları yüksek olacak. bundan memnun olsak da olmasak da bu böyle olacak. çünkü hem şampiyonlar ligi sezonundayız hem de kulüp oluşan olumlu havayı maddiyata dönüştürmek isteyecek. geçen sezon* düşük olmasının sebebini anlatmama gerek yok sanırım sadece yağlı surat desem anlaşılır. bu nedenle eğer durumunuz varsa kombine alın. pişman olmazsınız emin olun. stadın o havasını solumak, tanımadığınız bir adamla golden sonra sevincinizi paylaşmak, stadın etrafında sarı kırmızıya bürünmüş çocukları, insanları görmek büyük keyif. ben bu nedenle genelde erken giderim stada hatta.

    uzadıkça uzuyor yazı. artık bitireyim. stada gitmek bir kültürdür. bu kültüre dahil olmak sevinci, üzüntüyü, hayal kırılığını, heyecanı binlerle paylaşmak istiyorsanız bence kombine alın. başıma bir şey gelmezse ben ölene kadar alacağım*.
  • 139
    kombineler ilk satışa çıktığında çevremde de söylemiştim ama 2017 2018 sezonu kombine fiyatlarıyla bu sezonun kombine fiyatlarını kıyaslamak, bundan dolayı kulübe, yönetime gönül koyup kombine almamak pek mantıklı bir hareket değil.

    2017 2018 sezonunda kombinelerin anormal derecede ucuza satıldığını göz önünde bulundurmak lazım bu sezonki fiyatlarla karşılaştırabilmek için. o anormal ucuz kombineler satışa çıktığında, önceki 2 sezonda galatasaray 4. ve 6. olmuştu, şu anda şampiyon takımın şampiyonlar ligine katılacağı sezonun kombinelerini alıyoruz. herkesin ağzında 2 kat kombine fiyat artışı mı olur lafı var da aslında kombine fiyatları 2 kat artmadı, geçen sezon taraftarı isyan noktasına getiren dursun özbek yönetimi kombineleri satamayacağını bildiği için baya ucuza sattı, o fiyatları baz almak doğru değil. bunu da taraftarı düşünerek falan yapmadılar, 200 lira daha fazla yapsaydı satamayacaktı zaten o kombineleri de. ha bir de fiyatları o kadar düşürmesinin yanında, 2015 2016 sezonu kombine sahiplerinin 5 tane istediği kişiye indirimli kombine alması sağlandı. dursun özbek galatasaray taraftarını çok sevdiği için bu uygulamaları yaptı diyen varsa onunla konuşabileceğim fazla bir şey yok zaten, gitsin point hotel'de 2-3 gün kafa dinlesin.

    yapılan zamdan dolayı maddi şartları uygun olmayanların kombine almamasını saygıyla karşılıyorum ama böyle zam mı olur diyerek manasız protest tavır sergileyip kombinelerini uzatmayanlarla aynı noktaya gelemiyorum bir türlü.
  • 141
    an itibariyle güney üst 425. blokta 1 adet kalan 9. kategori kombinesi satıştadır.

    425 blok / 7. sıra / 148 numaralı koltuk. merdiven yanıdır. giriş çıkış olarak oldukça rahat.

    passo.com.tr adresinden alınabilir.

    not: benim eski koltuğum. yan yana aldığım koltuk aslında tribünde mevcut olmadığı için başka bloktaki koltuk ile değiştirildi. haliyle tek başına olarak şu an alıcısını bekliyor. muhtemelen bitti diye kimse girip bakmıyor. ihtiyacı olan yetişip alsın. bana da özel mesaj ile bi teşekkür etsin de tanışalım. *
  • 142
    18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı 11. kategori bileti 150 tl.den satışa çıktı.

    3 maç da böyle olsa 450 tl oldu bile. 4 takım içinde ilk 3'e girersek avrupa maceramız devam ediyor. avrupa maç sayısı artabilir.

    bjk, fb, ts, ibfk maçları toplam 500 tl olsa zaten 1000 tl oldu bile. zaten satış fiyatı da 1200 tl.ydi. neredeyse lig maçları bedavaya gelmiş oluyor.

    yani kombine almak her türlü avantajlı.
  • 149
    satın alınması durumunda gsstore'da yapılan herhangi bir kampanyaya göre çok daha büyük gelir kaynağı olacaktır kulübe. genel olarak indirimler yüzde 33 ile 40 arasında değişiyor alanlara göre. kalan maçlardan içeride oynanacak başakşehir, beşiktaş ve trabzonspor gibi şampiyonluğu direk etkileyen maçlar var. ayrıca bir avrupa kupası maçı da garanti. sezonun sonunda şampiyonluğu beliryecek diğer maçları da hesaba katarsak fiyatları sezon başı satışlarını düşünecek olursak normal. ama ülkemiz için genel anlamda pahalı tutarlar olduğunu kabul ediyorum.

    benim kombinem 111 nolu alanda. olur da buradan ya da yakınından almayı düşünen yazar arkadaşlar olursa zevkle bilgi verebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın