• 2
    2014 yılında yapılacağı belli olup olmadığını merak ettiğim ihaledir. 2010 yılında yapılan ihaleden sonra fiyatın düşmesi gerekiyor. digitürk kazanacak diye ligimiz şampiyonları hep son haftalara kalıyor. ortalama fiyat olsun, ne digitürk verdiğimi alacağım diye ligi etkilesin. takımlarda buna göre adam gibi mali yapıyı kendi kaynakları ile oluştursun.
  • 3
    ola ki böyle bir ihale yapılacaksa tek bir isteğim var, artık iki firmanın bu ihaleyi alması.

    süper ligin 2014 ve daha sonrası için yayın haklarının sadece digitürk'de olmasını istemiyorum. hatta bunu doğru da bulmuyorum.

    bu zamana kadar hep tek firma ile gelindi buralara, bu zamana kadar digitürk tek başına hükümdarlığını hem,futbol kuluplerine, hem futbol seyircilerine yansıttı. !

    rekabet'in önemini digitürk'e baktığımız zaman anlayabiliyorsunuz. bir takımın maçını izlemek için neredeyse en aşşa 60 tl'yi gözden cıkarmanız gerekiyor. 60 tl'yi gözden cıkardın, adam akıllı hizmet yok. telefondakiler insana fırça atıyor, servis geliyor para alıyor, her ay faturanıza abuk sabuk meblalar geliyor vs. vs. bu işin ekonomik tarafı.

    bir de işin kulupler kısmı var, digitürk şike sezonu olsun, diğer sezonlar olsun, dingo'nun ahırı gibi bütün kulupleri yönlendiriyor, herşeye karışıyor, futbolun tek hakimi adeta digitürk olmuş durumda. bunun da engellemesinin tek yolu oraya bir firma daha sokmak.

    birbirlerinin yanlışlardan kar sağlıycak bir firma, ekonomik olarak rekabete girmeli de halkı daha fazla teşvik edicektir.

    ilk seferde aklıma gelenler bunlar oldu, umarım digitürk'ün tekelinden biran önce kurtuluruz.
  • 4
    önceki ihalede digitürk maçların şifreli olarak trt'de yayınlanmasını sağlayacak türk telekom ile yarışmıştı. umarım bu defa trt alır diyeceğim ama gelenin gideni aratmasından korkuyorum. bu spor bakanı, bu galatasaray düşmanı hükümetle sanıyorum kaç ucu varsa hepsi boklu olan değnektir. nitekim trt'nin futbol yorumcularından da ne olduklarını görebiliyoruz. en azından karamehmet galatasaraylı...

    edit: bilgi için hagi arif'e teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın