• 78
    kombine almak için acaba bugün satış ofisi açık mıdır? kredi kartımda limit sorunum var maalesef (: . bu durumda normal bankamatik kartımın hesabından ödeme yapma şansım var mıdır? bu soruları benim için cevaplayabilecek olan herkese şimdiden teşekkürler.

    not: bu sorular cevaplandığında entry kendini imha edecektir.

    edit: sisteme arkadaşın üyeliğinden girdim ve kombine alayım dedim ancak koltuk seçimi kısmı görüntüsü gelmiyor. mozilla-chrome-explorer'dan ayrı ayrı denedim koltuk seçimi yok. resim gözükse seçip alıcam da yok arkadaş.
  • 81
    4 adet kombine alma limiti getirmişler her kullanıcı için.

    --- alıntı ---

    kombinelerde genel satış başlıyor!

    2012-2013 sezonu futbol kombineleri, 12 haziran saat 16:00 itibariyle kombine satış sitemiz www.gucumuzsizsiniz.com’da satışa çıkıyor.*

    sezon boyunca galatasaray’ımızın ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da oynayacağı tüm resmi ve dostluk maçlarında yer almak istiyorsanız 12 haziran’ı kaçırmayın!

    koltuğunuzu alın, takımınızı tribünden destekleyin!

    *her kullanıcı en fazla 4 kombine alma hakkına sahiptir.
    kombine fiyatları için tıklayınız.

    öğrenci indirimi ile ilgili hatirlatma: 2012-2013 sezonu futbol kombinelerinde öğrenci indirimi güney 4 tribününde sınırlı sayıda koltuğa uygulanacaktır. %30 öğrenci indirimli koltuklar internet üzerinden satılmayacak olup 20 haziran çarşamba günü 9:00-17:00 saatleri arasında türk telekom arena güney destek masasından yapılacaktır. gs bonus’a %10 indirim ve 12 taksit avantajı öğrenci kombinelerinde de geçerli olacaktır.

    kombine alımında resimli öğrenci kimliği ibraz etmek mecburidir. sadece öğrenci kimlik sahiplerine kombine satışı yapılacağından, kimlik sahibinin, öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber bizzat kendisinin satış ofisine gelmesini önemle rica ederiz.

    öğrenci kombinelerinin satışı sadece kredi kartı ile yapılacak olup nakit ödeme kabul edilmeyecektir.

    taraftarlarımıza duyurulur.

    --- alıntı ---
  • 88
    zorla güney üstten aldım. "zorla" dememin sebebi, kulüp zorla bana daha az para vereceğim yere yönlendirdi. arkadaş ben kulübe daha fazla para kazandırayım diye güney orta yada alttan alayım diyorum, sen bana yer yok diyorsun, elde gs bonus bi ayrıcalığı olmadan.

    ama olsun artık, bana "7 adet kombinenizi gs bonus kartınızla %10 gs bonus indiriminden faydalanarak ve 12 taksit seçeneğini kullanarak aldınız." diyip 7 tane verdiğini iddia etse de 2 taneyi aldık, hayırlısı artık.
  • 94
    bu sene bu kombine sitesi açıldı, gsticket lafları döndü filan. umarım bunlar daha büyük bir planın bir parçasıdır.

    bana kalırsa tüm bilet ve merchandising işleri için tek bir portal açmalılar. ttarenaasysk.com olur, aslanyolu.com olur... orası işin detayı. ne işe yarar bu site?

    1. maçlık bilet satımı:
    - her maç için, staddaki boş koltukları bizzat yeşil/kırmızı göstererek bilet satışı yapılır. hatta maça kalan süreye göre hasılatı veya taraftar sayısını artırmak üzere bilet fiyatları ayarlanabilir. şu an biletix'in bize böyle bir esneklik tanıdığını sanmıyorum.
    - bilet alma süreci sırasında karşılarında gsstore ürünleri ile ilgili kampanya tekliflerini değerlendirirler. örneğin doğu bileti almak isteyen birine ali sami yen maketi için %20 indirim. veya batı biletine atkı bedava! gibi. tek tıkla stada giriş yapmadan ürünlerini gsstore'dan teslim alabilirler.
    - bilet alan kişiler siteye üye olurlar, böylece yıllarca aldıkları biletler, gittikleri maçlar arşivlenir. düşünsenize, yıllar önce bir 3-2'lik real madrid maçının biletini yırtık pırtık biçimde cüzdanınızda taşımak yerine istediğinizde yazdırabilmekdaha güzel olmaz mıydı?
    - siteye üye olanların kategorik bilgileri hem marketing hem reklamcılık için rahatlıkla kullanılacak bir veritabanı olarak kullanılır. ayrıca maç sırasında yasalara aykırı girişimler yaptıkları takdirde yaptırım uygulama olasılığı doğar.

    2. kombine satımı:
    - tıpkı şu an internetten yapılmak istediği gibi kombine satışı bu siteden yapılır.
    - kombine satışının en önemli dezavantajı şu: eğer kombine sahipleri gelmezse ne olursa olsun stad boş kalıyor. hem taraftar desteği kaybediliyor, hem de para. bu yüzden her koltuğun doluluk oranını maksimum tutmak en önemli amaç olmalı.
    - bu yüzden bir minimum taban kullanılmalı: yani eğer bir kombine kart satın alınıp %75'ten az kullanılırsa o kombine yenilenme hakkını kaybeder. ancak kombine sahiplerine bu oranı yüksek tutmaları için opsiyonlar sunulur.
    - örneğin: doğu kombineniz var. ve sene içinde iş için 3 ay başka bir şehre gidiyorsunuz. veya haftasonu maçı kaçıracaksınız. ama koltuğunuz boş kalsın ya da kullanma oranınız düşsün istemiyorsunuz.
    - kombine kart numaranızı ve aldığınız şifrenizi kullanarak siteye giriş yapıyorsunuz. bütün bilgileriniz orada: yaptığınız alışverişler, kombine kullanma oranınız, vs.. maça gelemeyeceğinizi bildiriyorsunuz.
    - sistem biletinizi açığa alıyor, ve koltuğu tekrar satışa çıkarıyor. böylece kulüp boş kalan bir koltuktan tekrar yararlanıyor, siz de kombinenizi maksimum seviyede kullanma şansı elde ediyorsunuz ve limitin altına düşmüyorsunuz. inisyatifi artırmak için biletin satılması durumunda gsstore kredisi hediye de edilebilir.
    - ikinci bir öneri: doğu bileti almak istiyorsunuz, ancak çok pahalı. site üyesi bir başka arkadaşınızla site üzerinden ortak oluyorsunuz, ve anlaşarak hangi maça kimin gideceğine dair çekiliş yapıyorsunuz. ve sanal ortamda hangi maça kimin gideceğini takip ediyorsunuz. böylece kulüp bir koltuktan maksimum verim alıyor.
    - bu iki metod sayesinde kombine kullanımı çok daha artar. bu yüzden her sene başında tahmini 10 bin boş koltuk bırakmak yerine tüm koltuklar dahi kombinelere satılabilir. maçlık bilet satışı da gelemeyen, katılamayan kombineler üzerinden yapılır.
    - kulüp kombine'de %100 kullanım sağlayan taraftarlara sonraki sene için kombine seçim önceliği yanında ufak tefek gsstore hediyeleri armağan eder, veya bu kişiler arasında bir çekiliş yapılır. veya tribün girişinde her sezon sonunda plaketler oluşturulur, ve onlarda bu vefakar taraftarların isimleri yazar, böylece onore edilmiş ve unutulmamış olurlar.

    3. gsstore
    - siteye giriş yapan taraftar istediği atkıyı, tavlayı, bebek emziğini, futbol topunu, basketbol formasını satın alır. burası zaten standard.
    - oluşan üye profilleri sayesinde üyelere özel indirimler yapılır. örneğin bebeğini baştan aşağıya gsstore ürünleriyle doldurmuş bir üye için bir emzikte yüzde 20 indirim yapma avantajı tespit edilebilir.
    - store kullanılarak hediye gönderilebilir: örneğin site üzerinden bir forma/bilet/vesaire satın alıyorsunuz ve bir arkadaşınıza yolluyorsunuz. arkadaşınıza bir email gidiyor ve arkadaşınız maili takip ederek ürünü teslim alıyor.
    - store'dan yapılan x bin tl'lik alışverişlere elmander imzalı forma, selçuk kokulu parfüm, hagi'li bilmemne armağan edilir.

    4. gelecek
    - maça gelen insan sayısına göre güvenlik önlemleri alınabilir. böylece kulüp kendi stad güvenlik şirketini kurarsa bunu daha bilgili ve verimli bir şekilde yönetebilir. ayrıca hangi koltukta kimin oturduğu bilgisi güvenliğin elinde olacak.
    - böylece olası karaborsa bilet stad içinde çok daha rahatça tespit edilebilecek, ve anında yaptırım uygulanabilecek. o kişiye bileti nerden aldığı sorularak problemin köküne inilebilecek.
    - siteye üyelik gerektiğinden bir nevi maça gelecek kişilerin kimlik kontrolü zaten yapılmış olur.
    - galatasaray bonus kart'ı olanlar için sistem entegrasyonu artırılabilir. hatta kart başvurusunda site profilinden yararlanılabilir.
    - taraftar anketleri, yarışmalar, sosyal yardım projeleri, forma tanıtımları bu site üzerinden yürütülür. örneğin bir derbi öncesi "her biletten 1 ağaç" kampanyası düzenlenir, ve her bilet ücretinden belli bir para kesilip o sayıda ağaç dikilir, veya "her bilet 1 kitap" la doğu'da ihtiyacı olan okullara yardım yapılabilir.

    çok ahım şahım olmayan bir yatırım yaparak halledilebilir bu iş. ama yararı çok büyük olur.
  • 100
    nasıl hangi koşullarla teslim edileceği belli olmayan kombinedir. kargo ile satış bittikten sonra göndereceğiz diyorlar ama bu satış ne zaman bitecek nasıl olacak belli değil. bir arkadaşın mevcut üyeliği altında yeni kombine satın aldık. teslim bilgisine kendi ad soyad adres bilgimizi verdik. ödemeyide kendi kartımızla yaptık. şimdi merak ettiğim bu kombineyi sözleşme adına düzenlene üye sahibi mi teslim alabilecek yoksa biz alabilecekmiyiz. alırken bir sözleşme gibi birşey imzalanacak mı? yoksa evrak gibi teslim im edilecek tarafımıza. var mıdır bilgisi olan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın