• 5
    http://1905.gs/blog/?p=1495

    eleştirilsin, adaletsizce yaptıkları ve yapacakları şeyler yanına kalmasın ama eleştirilirken doğru yerlerden bakılsın. şükrü saraçoğlu'nda oynanacak derbilerin hafta sonu, deplasmanda yapacakları derbi maçların neden hafta içi oynandığı sorgulansın. tff'nin onları kurtarmak ve onlara yaranmak için yapmaya çalıştığı şeyler sorgulansın.

    9 haftalık maç programı açıklandı şu anda. fenerbahçe'nin cumartesi ya da pazar oynadığı stsl maçı sayısı yalnızca 2 olacak bu 9 haftada. şu ana kadarki 5 haftalık süreçte yalnızca ibb maçını cumartesi günü oynadılar geri kalan 4 lig maçını pazartesi-cuma-salı-cuma günlerinde oynadılar. 6.haftada pazartesi günü mersinle, 7.haftada ise pazar günü samsunla oynayacaklar, 8.hafta beşiktaş derbisi perşembe günü oynanacak, 9 hafta ise evlerinde karabükle pazartesi günü karşılaşacaklar. sadece 5 ve 7.haftada haftasonu maçı yapmış olacaklar yani. 1cumartesi-1 pazar maçı. açıklanan programda şükrü saraçoğlu'ndaki maçları pazartesi-salı-cumartesi-pazar-pazartesi şeklinde.2/5 hafta sonu maçı.

    bizim takımımız ise ilk 5 haftada 3 maçı pazar günü oynadı. geri kalan maçlar pazartesi ve salı günüydü. 6 ve 9 haftada da maçımız pazar günü. 7. haftada cuma günü antalya ile deplasmanda karşılaşıp 8.haftada çarşamba günü antep ile evimizde oynuyoruz. 9 haftada da ilk gündüz maçımızı pazar günü 16da oynuyoruz. 9 haftalık periyotta 5 hafta sonu maçının tamamını pazar günü oynamış olacağız.(cumartesi gün hiç maç yapmamış olmamız da enteresan olmuş.) açıklanan programda evimizdeki maçlar pazar-pazartesi-pazar-çarşamba şeklinde.2/4 hafta sonu maçı.

    beşiktaş'ın programı ise şöyleydi. cumartesi-pazartesi-perşembe-pazar-pazartesi. 6,7,8 ve 9, haftalarda ise cumartesi-pazartesi-perşembe- pazar günü oynayacaklar. yani 9 haftada 4 hafta sonu maçını 2cumartesi-2 pazar şeklinde oynamış olacaklar. geri kalan 5 hafta ise hafta içi maçıydı. açıklanan programda inönü'deki maçları pazartesi-pazar-cumartesi-perşembe şeklinde. 2/4 haftasonu maçı.

    trabzon'un programı ise şöyle cumartesi-cumartesi-çarşamba-pazar-cuma-cumartesi-perşembe-cumartesi. 9 maçın 6 tanesini haftasonu oynamış olacaklar. evlerinde ise cumartesi-pazar-cumartesi ve cumartesi oynayacaklar 4/4 hafta sonu maçı.

    9 haftalık bu periyoda bakılınca fenerbahçe'ye değil de trabzonspor'a geçilen bir kıyak var gibi. bundan sonrasında kıyak sırası fenerbahçe'ye geçer mi geçmez mi belli olmaz ama hafta içi maçları sadece salı-çarşamba-perşembe günü oynanan ara hafta maçlarından ibaret değil. ligin büyük kısmının cuma-cumartesi-pazar-pazartesi günlerindeki programda oynandığı düşünülürse yapılan eleştirinin yanlış yere odaklandığı fark edilir.

    ha hala fenerbahçe derbi deplasmanlarını hafta içi oynarken niye kendi evindeki derbileri haftasonu oynuyor bunun cevabı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın