• 2
    bunun adı yeniçeriliktir. sadrazamın kellesini isteyen asi yeniçerilerden bi farkı yok yapılan şu hareketin. bülent tulun'u biz de sevmiyoruz ama bu savurdukları tehditkar açıklama galatasaray etiğiyle ne kadar uyuşuyor bi açıklasınlar.

    ben de buradan başkana sesleniyorum. başkanım yıllarca bu takım futbolcuların egemenliğinde gitti. başımıza gelenleri biliyoruz. şimdi siz de sakın bunlara uyup kulübü şu yeniçerilere teslim etmeyin. çünkü arkası muhakkak gelir. bugün birini beğenmeyen yarın başkasını beğenmez.
  • 8
    şimdi bu bildiriyi yönetim ciddiye alıp biraz da tırsarak bülent tulun'u görevden mi alsın? alır mı yani ciddi ciddi var mı böyle bir dünya? bunu gerçekten bekleyen biri varsa hayallerde yaşıyor demektir.

    içeriği hakkında bir bilgim yok, çok doğru şeyler de olabilir pekala ama yapılan hareketi hiç tasvip etmedim. her şey güzel giderken "taraftarın sesi"nin çıkıp da bir yöneticiye karşı bu şekilde tepki koyması iyi değil. bence tamamen şov amaçlı bir yazı. madem kulüple o kadar iç içe bu ultraslan'ın üst düzey abileri, bu ültimatomu kırılan kol-yen hesabı içeriden de verebilirlerdi, düşüncelerini daha medeni ve kulüpte ayrışma görüntüsü yaratmayacak şekilde dile getirebilirlerdi. şimdi bu bildiriyi okuduk. kim okudu taraftar okudu, vatandaş okudu... ne yapalım gaza gelip kulüp binasını mı basalım? şampiyonluk maçlarında "bülent tulun istifa!" diye mi bağıralım?

    "duruşumuzu herkes görsün!!!"

    "biz tepkimizi ve düşüncelerimizi dile getirdik!!!"

    aferin, iyi yaptınız. herkes ceketin önünü ilikleyip ibret aldı. artık bizi daha güzel günler bekliyor.

    ünal başkan son sözüm sana, bildiriyi gördün, gerekeni yap?!?
  • 9
    doğru bir içerikle hazırlanmış bildiridir. lakin içeriği başkan ve yönetim kurulu dahil tüm kamuoyunca malumdur. dolayısı ile malumun ilanıdır ve son derece yersiz ve gereksizdir. perde arkasında dönenleri biliyorum diyorsun onu açıklamıyorsun (açıklamanı da doğru bulmuyorum ayrıca), diğer kısmını herkes zaten biliyor. o zaman sen bu açıklamayı ne diye yaparsın ki? saygı gösteriyorum dediğin başkana ne yapacağını mı öğretiyorsun?
  • 10
    öncelikle savunucusu konumuna düşmemek için, bülent tulun konusunda ben de aynı kuşkuları taşıdığımı belirteyim. evet bülent tulun'u oldum olası sevmemişimdir, yönetimde yer almasından rahatsızlık duymuşumdur ama bu konuda burada bile yorum yapmadım hiç bir zaman. eğer çok rahatsızsan bu konuda kulüp başkanına mektup yazarsın veya bizim gibi sıradan taraftar değil de taşşaklıysan gider yüzyüze görüşürsün başkanla. amacı belli olmayan bildiriler yayınlamazsın galatasaray taraftarı adına.

    oğuz altay başlığı incelemede olmasaydı oraya yazacak çok şey vardı aslında.*

    bir kulüp taraftarlarının tribün lideri, sözcüsü, savunucusu, organizatörü mutlaka olmalı ama galatasaray'ı hiç bir beklentisi, çıkarı, menfaati olmaksızın hayatının orta yerine yerleştiren insanlardan daha mı galatasaray'lı oluyor kendisi. milyonlarca taraftarın adına veya onların sözcüsü olarak konuşma hakkını nasıl elde ediyor. seçimle mi geldi. galatasaray'lı seçmenler gizli oy açık tasnifle falan mı seçti onu. 27 milyar harcadı diye mi elde ettin bütün bu yetkileri?

    26 şubat 2012 galatasaray beşiktaş maçındaki koreografi sunumunda imparatorun yanında elini omzuna atmasından belliydi zaten her şey. 2 gün sonra "şahıs" açıklama yaptı, "masraf önemli değil" dedi, "finansörü benim, masrafları ben karşıladım" diye vurguladı, sonra şak diye yapıştırdı "27 milyar" diye. kendine mal etmeye çalıştı yapılan olayı. dışardan her şey o kadar net gözüküyor ki.

    daha bir hafta geçmeden yeni bombasını patlattı, "galatasaray yönetimini biz* belirleriz, bizim* istemediğimiz adamı derhal kov-a-cak-sı-nız" açıklamasıyla "kral sezar" triplerine girdi. yakında mali genel kurula, divan kuruluna falan karışırsa şaşırmayın.

    bunlar kendilerini taraftar olmaktan daha üstün görüyorlar. takımı desteklemek, tribünleri organize etmekten daha büyük işlere soyunuyorlar. tribün lideri dediğin takımı destekleyenlere liderlik yapar, tribünlerin iç işlerini halleder; her ne olursa olsun takımın, kulübün iç işlerine karışmaz. şimdi "kendisinin" bazı yazılarını kopyala yapıştır yapabilirim. neydi...? "galatasaray'lılık şımarlıklık, gösteriş yeri değildir, galatasaray his takımıdır*" değil mi? evet doğru "galatasaray taraftarı şımarık, ego sahibi insanlar değildir"

    bundan sonra ilk iş, yazımın başında söylediğim gibi kulübe özenle bir mail yazıp, bu bildirilerin falan "sıradan taraftar olan" beni bağlamadığını, bildiri yayınlayan kişinin benim sözcüm olmadığını, galatasaray yönetiminin sonuna kadar arkasında olduğumu söyleyip, bülent tulun konusunda ki rahatsızlığımı güzel bir üslupla dile getireceğim.
  • 11
    bence ilk başta zamanlama yanlış, ikinci olarak direk isim vermek yanlış bir davranış üçüncüsü de tetikçiler tarafından kullanılmaya çok müsait bir hareket. özetle bu bildirinin sıkıntısını yaşarız. hernekadar bülent tulun'un kuyruğuna teneke bağlanarak kovulması gerektiğini düşünsem de mantık olarak doğru uygulama olarak yanlış bir hareket hele fatih terim'in ne olursa olsun yanında olduğumuzu ve kendisi ile sıkıntısı olan kişilerin ayağını denk alması gerektiğini yaptığımız şovla dolaylı olarak gösterdiğimiz bir süreçte hiç olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın